Ayy bende Nil koyacağım inşallah prensesime
Ayy siz ne istiyorsaniz onu koyun aileye ne kii roza ama sey gibi bi tane gül hastalogi var ya onada roza diyorlardi galiba iyive arastirin
Aa evet güzel uyumu teşekkürler fikir icin
Hiç o açıdan düşünmemiştim ya evet öyle bı hastalık vardi
Roza dehil rose gül hastalığı yani
İnşallah kızim olacak isim konusunda kararsızım isim onerisinde bulunur musunuz
Ravza mihra Ecmel Tonya Aden ahsen
İki oğlum var şimdi kız bebise hamileyim eşimin adı doğan benim adım Suzan ikimizden de olsun dedik doğa su koymaya karar verdik
Züleyha
Cennet
Masal
Ebrar
Benimde kız olacak eşim önce annesinin ve benim annemin adını bırakacam dedi Yasemin peri bugün değiştirmiş kararını berivan bırakacam diyor
Bizim de bir kızımız olacak, ismini meva koyacağız ama daha farklı isimler de düşündük. Hifa Sare Neva Râle
Benim kızımın adı Tomris.
Bunlar da beğendiğim diğer isimler. Belki isim arayanlara fikir olur.
Itır, Neşe, Nora, Pinhan, Umay, Vera, Pera, Feza, Güneş, Mavi, Leyla, Rena.
Benim adımın da gideri var bence hahah Zühre
Aaa bnim bi diğer adım hahayt adaşım geliyor
Şimdi öyle niyet etmiş aslında benim adımı amcam Berivan bırakmış babam kabul etmemiş canan bırakmış
Sizin kararınız ne peki siz ne istiyorsunuz eşiniz sanırım tek başına karar veriyor:)
Ben hep Zeynep istemiştim ama ailede çok var eltimin kızının adıda Zeynep bide karar vermiştik erkek olsaydı ben bırakacaktım Mustafa azat kız olursa o bırakacaktı
Eşim 43 yaşında ilk evliliğinden bir kızı var ama çok kötü bir evlik geçirmiş çocukları da çok seviyor aşırı 20 sene aile basksıylada boşanamamış ayıptır falan diye bilirsin doğu tarafını belki o yüzden çok heyecanlı ona bırakıyorum
Hmm anladım. Genel olarak hep bu anne baba ismi koyma merakı varya erkeklerde onu kabul edemiyorum. Oğlum olsaydı benm eşimde babasının adı olsun istiyordu. Anlam veremiyorum açıkçası 9 ay sıkıntısını ben çekeyim ben doğurayım ama adı kocamın annesinin adı olsun. Kendi annemin adını da istemem. Doğuracağım çocuğa kendim isim vermek isterim.
Anlayışla karşılamanız ne güzel. Ben sanırım siz kadar anlayışlı biri değilim
17 yaşında evlenmiş kadın da ondan 3 yaş büyükmüş bir çocuk yapayım belki düzelriz demiş ama oda fayda etmemiş kızına hamile kaldıktan sonra kadına bir daha el sürmemiş hatta yıllarca ayrı yaşamış en sonunda ailece sorunlar olmuş sonra ailesi boşanmasına izin vermiş