Numeroloji durumuyla pek ilgilenmedim ebced hesabı tarzımı ilerliyorlar acaba ?
Şimdi bir sitede kendi ismimin açılımını yaptım siz yazdıktan sonra yaniii,tutmuyor diyemem kisilik olarak:)
Doğum sayısının; İsim sayısından fazla olması iyi kabul edilir. Diye belirtiyor.Isimlerde 8 ve 11 olması gereken mi peki
Benim 9 çıktı ismimden 3 harf fazla
Biraz isim bulsam ben de bu tekniğe bakarım teşekkür ederim
Benim 2 kizim var Aysima, Elcin karnimdakinede Ahsen Lina koyacam insallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde bir kızım olacak biz Ece koymaya karar verdik.Emir ve Ege isminde 2 oğlum var.onlara uyumlu olması için sizin yazdığınız isimlerden en çok İlay Duru hoşuma gitti
Numoroloji, okültizm’in bir dalı yani evrenin sayısal bir kurgu içerisinde olduğu, hiçbir şeyin rastlantı sonucu olmadığı, her şeyin sayısal bir düzen içinde meydana geldiğini savunur. Numorolojiye göre 11 sayısı kişinin kendiyle uyumu yakaladığına ve başarı yakalayacağını söyler. Aynı zamanda ruhsal açıdan da başarılı kişilerdir. Aynı zamanda 11 sayısı indigo diye de adlandırılır numaralojide ve indigo demek daha yüksek bir bilgelik kaynağına olan bağlantı ile alakalı. Aynı zamanda numerolojiye göre 8 rakamı genellikle kariyer para güç başarı gibi konularla ilişkili yani numerolojiye göre 8 rakamı ise başarılarına ve hedeflerine ulaşmanı temsil eder. Her rakamın numaranızı da bir karşılığı vardır. Mesela seninki 9’muş söylediğine göre numerolojide 9 rakamı insanların evrensel Sevgi merhamet ve idealizmlere sahip olduklarını temsil eder diyor, yani bu ne demek başkalarına ihtiyaçlarını karşılıyorsa onların arasındaki uyum sağlamaya Özen gösteriyorsun yani şey demek birilerinin aralarını falan buluyorsun sen buluyorsun sürekli
Çok asil bir isim İnci ya valla
Evet gerçekten asil bir isim mercan da
Emir ve Ege ye bence Ece mükemmel olmuş Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hangisine karar verdiniz
Her hafta dgişiyo bu hafta İdil
Bende 28+2 günlük gebeyim benimde kızım olucak inşaAllah Bende Umay Asel düşünüyorum
32 haftalığım inci isimini düşünüyorum
Ilay da duru da ozel sayılardan demissiniz mesela,fazlalığı zararmidir?iki pozitif negatifi doğurur sonuçta?
Asya tanem düşünüyorum.Isimlerin numerolojisine bakarken tek isim mi çift olarak mı toplamina bakmalıyız?
Açıklayıcı yazınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
Milena yahut melina ismimlerinin anlamlari hoşuma gitti.
Eşim,isimler rus köklü oldugu için sıcak bakmadı.Ikisininde açılımı anlamı güzel, kader sayıları 9 her ikisininde.
Franz kafkanin milenaya aşkını okumuştum nereden estiyse geldi aklıma…
Siz tek mi cift isimmi düşünüyorsunuz?
Çok sordum kusura bakmayin konu içine çekti bir anda
aynn doguma kadar bakalım kac defa değiştireceğiz biz ilk başlarda ece diyorduk sonra aylin sonra aysima şimdi asya ve defne
Ya sen eşimle aramda konuştuklarımı mı dinliyorsun şu an şoktayım biliyor musun Neredeyse 2 ay boyunca Asya ve defneden sonra eşime Ece koymak istiyorum dedim
tesadüfe bak hep aynı isimleri düşünüyormuşuz
Amin inşallah teşekkür ederim
Haha ay estağfurullah ben çift işim düşünüyorum İlay Duru şeklinde aslında isim analizi yaparken soyadını da koyuyorlar iki pozitif olması daha iyi aslında tek isimde olmuş olsa isim karakter analizi yaparken soyad da eklendiği için ister istemez sayı da bir etkileşim oluyor ama ben o mantıkla bakmak istemiyorum. Hangi mantıkla bakarsan hayatın o anlamda şekilleniyor çünkü. Bizim kızlar sonuçta evlenene kadar bizim soyadımızı olacaklar mutlaka hayatlarında bir değişim olacak. Dediğim gibi neye inanırsan o olur aslında o yüzden ben iki ismin kendi çapındaki analizlerine baktım ikisi bir arada anlamsal olarak da birbine uyumluydu ve 6.his denilen şey beni o ismi seçmeye zorladı diyebilirim. İçime sinerek koyacağım iki ismi buldum
Isminin şansı ile gelsinler dünyamıza o halde soyadı deyince siz,zaten evlilik hayatında değişecek diye düşünürken aynı mantıkla bakmışsınız siz de.
Daha önümüzde uzun zaman var ama isimle alakalı bir ihtiyaç halinde yazdıramama sıkıntısı oluyor…
Instada bir sayfa buldum analiz yapıyorlar vakit ayiramadim detaylı dinleyemedim daha doğrusu. Siramercan sayfası.Ucretli isim analizi de yapıyormuş galiba.o kadar detayına girmem de
belki size de bi fikir olur söyledikleri.
Teşekkür ederim 🩷
Hemen inceleyeceğim asıl ben teşekkür ederim. İşte minik melekler için isimin bile en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz anneler olarak. Rabbim kaderlerini güzel eylesin. Yüzleri ömürleri boyunca mutluluktan gülsün inşallah
Nilbade uyumu çok iyi