Öztürkçe kız çocuk isimleri

Büyük bi ihtimal Defne olur herhalde :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Adıyla gelsin büyüsün insalahh

1 Beğeni

İki isim koymak istemiyor musunuz Asya Defne fena durmadı çünkü

1 Beğeni

Dimiii çok tatlı dün isimlere bakarken ayrı ayrı eşimle aynı anda kafamızı kaldırıp duru nasıl bir isim sence diye sorduk o an çok hoşuma gitti ikimizde iki isim olsun istiyoruz İlay Duruyu dün bana demişti ama ben olabilir demiştim, dün geceden beri İlay Duru diye tekrar edince baya baya hoşuma da gitti

Kesinlikle ben bayildim

Ben Elif Simra koyucam hayırlısıyla. :blush: İkra, İpek, İnci, Arven, Esila, Lina

1 Beğeni

İki isim hiç düşünmemiştik oglumun adıda kısa Ege o yüzden kızada tek isim veririz galiba cok kararsız kaldık bi ara ece de düşünmüştük​:smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Alya Şimal Mihrimah Almila Miray Lina

1 Beğeni

İncide çok güzel bir isim. Adıyla yaşasın bebiş bu arada

Kız karar veremiyorum hepsi çok guzel

1 Beğeni

Amin canım :blush:

Ayniyiz bizde asya ve defne dusunuyorduk​:grin:

1 Beğeni

Nil Duru çok hoş duruyor kız kardeşimin adı Duru çok sakin kendi hallerinde oluyorlar çevremde de var adının anlamını taşıyorlar genelde :face_with_hand_over_mouth::cherry_blossom:

1 Beğeni

Isimlerin enerjisi olduğunu ve kişiliklerine etki ettiğini düşünüyorum. Oglumda bir ismi ki soyadi ile uyumlu olması çok fazla önemliydi, duyar duymaz ismini seçmiştim. Kız ismi ben bulamıyorum içime sinen olmadi ya da şöyle söyleyebilirim,bulduğum isim bana birini anımsatmamalı :face_with_hand_over_mouth: Kötü anısı olmasına gerek yok çağrışım yapmasını istemiyorum nedense… Bu yuzden alışagelmişin dışında bir isim arıyorum ya da daha önce tanımadığım bi isim :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Allah izin verirse ben de Amine Seva düşünüyorum Oğlumun ismi Abdül Samed kızımız da iki isim olsun istedik

1 Beğeni

Allah aşkınıza aileler bi bunada karışmasın bı zahmet sonuçta sizin çocuğunuz isteyen gidip kendine çocuk yapıp isim koyabilir :rofl::rofl::+1:

Dilruba falan gibi belki fazla kullanılmayan isimlerden de olabilir. Bende kesinlikle kişinin özelliğini yansıttığına inanıyorum, o yüzden isim çok araştırdım. Numorolojisine bile baktım ismin İlay numorolojiye göre kader sayısı olan 11 duru ise numorolojisine göre numarası 8 yani ikisi de özel sayılardan. Kaderi şansı ve bahtı açık olan maddi anlamda sıkıntı yaşamayan kişilerden. O yüzden bu ikisine daha yakınım

2 Beğeni

Adıyla yaşasın bebiş inşallah

1 Beğeni

Durular genellikle öyleymiş evet :smiling_face_with_three_hearts: ve çok şanslı kişilermiş, maddi anlamda kendini yukseltebilen kişiler, sosyal anlamda yalnız kalmayan sevilen kişiler vs

1 Beğeni

Mercan ismi de çok güzel bence

1 Beğeni