Öztürkçe kız çocuk isimleri

Masal . Nida . Asel hüma

Almula aybuke aslihan bilge

Kiz ismi onerisi lutfen kizlar :smiling_face_with_three_hearts:

Benim şöyle uzuuun bir listem var :sweat_smile: kız-erkek bir yerlerde duydukça not ediyorum sonrasında değerlendirmek için. Belki beğeneceğiniz bir isim çıkar

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim en iyisini yapmissin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose: @Snm Elisa Elizan Derin Masal Lale Zümra Sare Beril

Aramıza hoşgeldin :tada: @Snm

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Rüya Balım

Eylül Nare

Devin

Deha

Lina

1 Beğeni

Merhabalar ne zormus isim bulmak ya cok teşekkür ederim :heart_eyes:

1 Beğeni

Masal,Lina,mısra,derin​:heart:

1 Beğeni

Merhaba @Snm hoşgeldiniz :bouquet:

1. Elif
  2. Zeynep
  3. Melis
  4. Aylin
  5. Selin
  6. Ece
  7. İlayda
  8. Defne
  9. Lara
  10. Nehir
1 Beğeni

Ben buglem yada Rana düşünüyorum kendim için :joy:sizede fikir olsun

1 Beğeni

Duru Eyşan

Lidya ve Arya diyorum ben :innocent::cherry_blossom:

Mira Ada

Amiiiiinnnn sonraki rövanşta bizdende bı Göktuğ gelir erkek olursa o da Göktuğ Mete olur gibi :joy:

1 Beğeni

Aşkolar hepimize selamlar, ayrıntılı ultrason da da teyit ettiğimiz üzere artık kızım olduğuna yüzde yüz eminim :joy::joy::joy: şimdi isim arıyoruz ama internette saçma saçma çok isim var. Fazla değişik olmayan söylenmesi kolay eğer uyarsa birbirine daha çok iki isim düşünüyorum var mı önerileriniz? Örnek vereyim ;

• Duru
  • Nil Duru
  • İlay Duru
  • Lidya Duru
  • Belinay
  • Açelya Bu tarz bunlar gibi, işim seçerken bu kadar zorlanacağim aklıma gelmemişti.

Kesinlikle ilay duru çok begendimmm çok guzel

2 Beğeni

Benimde kızım olacak Allah nasip ederse ben Asya istiyorum oğlumda defne istiyor bizde kararsız kaldık :blush:

Defne sanki daha hoş :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben ve esim roza istiyoruz aileler istemiyor bende kararsızım aklımda bide bade var ama bade de hemen hemen her çocukta okula gittiği zaman badeler her yerde olucak aklım karisik :joy: