Vera minel arya
Merhaba @Kubraak hoşgeldiniz
Tabii ki, işte bazı Türk kız ismi önerileri ve anlamları:
- Elif: İlk harf, birinci harf anlamına gelir.
- Zeynep: Güzel yüzlü, süslü anlamına gelir.
- Ece: Kraliçe, hükümdar anlamına gelir.
- Selin: Akıntı, suyun akışı anlamına gelir.
- Defne: Ormanların kraliçesi, zafer kazanan anlamına gelir.
- Aylin: Ay ışığı, parlak anlamına gelir.
- Derin: Sığ olmayan, derin anlamına gelir.
- Hazal: Sonbaharın başlangıcı, kahverengi anlamına gelir.
- Melis: Arı anlamına gelir.
- Rüya: Hayal, düş anlamına gelir.
Umarım bu önerilerden biri size ilham verir!
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Teşekkür ederim hoşbuldumm
Oylum
Cemre
Sanem
Kiraz
Pırıl
Kızlar eylül mihra yüsra zümra asya elizan gibi isimlerden sizce hangisi
Eylül çok güzel
Mihranin anlamı çok güzel bende koymayı düşünüyorum
parla tanem nilüfer
Eylülde doğum yapcam diye eşim eylül koymak istiyor. ben biraz klişe buluyorum ya. Düşündükçe aklımıza geliyor. Masal ecrin sahra bunları da kattık seçeneklerin arasına
Bende çok seviyorum mihra ismini ama bu sene de çok koyuldu sanki. Birden popüler olan bir isim
Hayırlı olsun bende bugün öğrendim kız olduğunu Asu Mila koyacam inşallah
Ben de rüyamda ikizlerim olduğunu görmüştüm bi kere adlarını da eylül-ekin koyuyodum o yüzden çok seviyorum bu ismi yeni seçeneklerden de sahra ve masal güzelmiş
Yaa çok iyimiş siz o zaman eylül koyun rüyalarınıza girdiyse eylül ismini çok seviyorum da düşünsene çocuk büyüyecek diycek eylülde doğdum die eylül koymuşlar. Dalga geçerler yavrumla ya
Bence Eylül çok romantik bir isim ben çok beğeniyorum
26haftada sonunda çok beklediyim kontrolum geldi bi kizim olacagini oyrendim beklemiyordum artık herkes o kadar erkek olacak deyip duruyorduki umutsuzda olsam son ana kadar azıcıkda olsa umutlandıryordum kendimi sağlıkla gelsin tüm bebişler)) eşim hala inanamıyor kız babası gibi hiç hayale tmedi kendini inanmıyor hayir erkek olacak diyo buda. Ayrintili ultrasonda doktor iki defa baktı eminim kiz dedi yanilma payi yok dimi bu haftadan sonra deyişmez dimi cinsiyyeti
bide ben isim düşünyorum hep kiz isimçerine bakiyordum masal ismi ve ada ismi var aklımda sizlerdende azeri türk dini kiz isimleri onerisi istyorum kizlar ama 5 harfi gecmesinn
Tebrik ederim hayırlı olsun.)
@Su-misali Ece, derin, derya, Ceren, Cemre , hale, zehra,)