Öztürkçe kız çocuk isimleri

Çokk teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun canım :two_hearts: prensesin

3 Beğeni

Hayırlı olsun :blush:

Nare, Rüya isimleri çok güzel bence. Kızlarımın ismi :blush:

1 Beğeni

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

3 Beğeni

Tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah Eliza,aden,azra,mina,derin

2 Beğeni

Masal ve ada ismini ben de çok seviyorum. Damla, Ayten, Deniz, Defne, Arzu, Elif, Ecrin, şule, Zehra

4 Beğeni

Eylül değilmiydi kızınızın adı?

Eylül Nare

1 Beğeni

Allah razı olsun canim​:smiling_face:

2 Beğeni

Hayırlı olsun ben hep kiz annesi olmak istemisimdir ama benim eşimde erkek bebek istiyordu ayrıntılı ultrasona girdim doktor %100 erkek dedi hic fark etmez sağlıklı olsun da ilk bebek olduğu icin cinsiyeti hic önemli değil ne olursa olsun o senin minnacik bebeğin olacak ve seni karşılıksız sevecek tek varlık olarak Rabbım olmayan herkese nasip etsin​:palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Tebrikler canim salikla kucagina al yavrunu kizini bu sene kiz senesi ben soyledim erkekler az az oluyo

3 Beğeni

Zehra Fatima Jasmin Nermin Zeyneb

4 Beğeni

Banada böyle müjdeli haber vermeyi nasip eder inşallah Allah’ım :palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::pensive:

6 Beğeni

@Leyla1991 Rabbim seninde gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda iyi haberler duyman dileyiyle :kissing_heart:

2 Beğeni

@Su-misali hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah.

1 Beğeni

@Su-misali Bende kız bebis bekliyorum Allahın izniyle adını ebrar lara koymayı düşünüyorum :hugs:

2 Beğeni

Çok güzelmiş sağlıkla gelsin güzel prenses :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok güzel isimmiş,hayırlı olsun.):cherry_blossom:

2 Beğeni

Amiin canim neden uzgunsun?

1 Beğeni

Cok tesekurederim

1 Beğeni