Öztürkçe kız çocuk isimleri

Sağlıcakla gelsin minik orenses​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok tesekkurler canim ama ada ismini cok sevsemde biz azeriyiz pek bi anlamlı seslenmiyor her ulkenin ismi kendine guzel, türklerde duydugumda cok hosuma gider ama burda alay konusu olurmu diye düşünyorum.

1 Beğeni

Amin canım tabikide sağlıklı olsun ilk cocuk erkek olmasını bende istyordum ilkde oğlum oldu ama eşim 2cininde erkek olmasını istiyordu soylediyimde inanmıyordu kendimi kzi babası gibi hayal edemiyorum diyordu. Ama bazen kalbimi kırıyor biraz dün akşam sen kız olacahina cokta heveslenme dedi:(( . 26 haftada neden sorun olsunki hemde ayrintili ultrasyondu

2 Beğeni

Canim hayirli olsun gözün aydin :heart_eyes: saglicakla gelsin prenses. Sen eşine bakma simdi böyle konusuyor ama kızı olunca yere göğe koymayacak kız babasi olmak cok farkli bisey iki cilve iki gülücükle baglayacak kendine eşin bile iyiki kiz olmus diyecek sen moralini bozma kız çocugu gercekten cookk baskaaa :heart::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

İnşAllah canim , bozmamaya çalışıyorum ama ilk duydugndaki tepkisi sanki morali bozulu gibime geldi. Bide ben 3 cü cocuk istemiyorum zaten yardimim yok esimde ise gider aksam anca yardim eder hafta sonu tatil falanda yok 8.5 aylık bebeyim var ve 6. 6.5 aylık kadar hamileyim çok erken oldu ama bu adam 2ci kizsa 3 cüyüde doğurcan diyo ya​:exploding_head:

3 Beğeni

Takma güzelim kafana benim kızımın babasi da öyleydi cinsiyeti öğrenince baya bozulmustu keske erkek olsaydi ben erkege hazirlamistim kendimi falan dedi sonra daha 2 aylik olmadan kizim iyiki kız olmus demeye basladi bebek dogunca degisir fikri merak etme :smiling_face: sen bosver duyma şakaya vur diger bebeginde küçükmüş ama Rabbim yardim eder bi biraz zorlanirsin belki ama bi bakmissin zaman gecivermis ikisi birden büyümüş yeterki sen iyi ol sen iyi olursan yavrularinda iyi olur unutma her zorlugun bi güzelliği var sonunda :smiling_face::smiling_face:

5 Beğeni

Allah razı oldun cok iyi motive ettin :smiling_face_with_three_hearts:rabbim bütün sikintikarini gidersin

3 Beğeni

Amiinn canim benim cümlemizin ne sıkıntısı varsa gecsin gitsin Rabbim hepimizin yüreğine ferahlık versin :heart::heart:

2 Beğeni

Amin canim inşallah pazartesi günü belli olacak bakalim

2 Beğeni

Hormonlar bu aralar bu sekildeyim 2 oğlum var bir kızım olsun cok istiyoruz ama önce sağlık tabi bakalim hayırlısı ile yarin belli olacak duaniza talibim :palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Yaa :worried: eşine çok kızdım. Evlat evlattır çok ayıp etmiş :pleading_face:

2 Beğeni

Tabi lafın sonunda oda boyle diyo anlamıyorum bu adamı, kızıma baglı olcam yuvadan ucup gidiyo diyor habersiz kaliyosun nasıl geciniyo falan filan işte

2 Beğeni

Təbrik ediyorum canim Sağ salım Gelsin minik Prenses Bu sene doğurdan da Kız senesi tüm bebekler saglikla dogsunda yeter bize bende Prenses bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Belli oldumu bebegin cinsiyyeti kizmi erkek mi bebegin?

3 Beğeni

Cok sagol canim evet cogu kişi kız bebek bekliyo saglicakla alasnız kucagnıza. Ben doğurdugum hastanede ilk doğumumda erkek bebkdi hemde ayni gunde benimle doğum yapan bütün kadinlar erkek doğurmusdu 2023 ocakda :joy:doktorlarda saırmıstl .

1 Beğeni

Erkek canım cinsiyet belli artik dr söylediği an gözlerim doldu ama yapacak bir şey yok sağlıklı olsun yeter

2 Beğeni

Sağlıklı olsun canim yeterki , tabi bende kendimi ağlamaya hazırlamıştım erkek deseydudoktor ama kizim olucakmis şükürler olsun, ama insan kızıda olsun istiyor seni cok iyi anliyorum

1 Beğeni

Hayirli olsun gozun aydın allah kucagina sağ salim almayi nasip etsin anali babali buyutsun daha degismes zannetmem :slight_smile:

Hayırlı olsun canım benim Aynen insan istiyor ama olmuyor işte neyse sağlıklı olsun yeter hala soktayim hic bir isteğim hevesim kalmadı saldım

Benim kızçemin adı Masal :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni