Tecrübeli anneler varsa normal doğum korktuğum gibi mi sizce
Korkmuyorum heyecanla o anı bekliyorum, her namazda sağlıklı normal doğum olması için bol bol dua ediyorum inşallah sağlıkla normal doğumu yapabilirim bıçak altına yatmak istemem
Hiç korkulacak bir şey yok canım hrleki kendi sancın ile doğum yaparsan daha iyi oluyor birde bebişinin canlı canlı şahit oluyorsun diğer türlü perde çekiyorlar veya komple bayiltiyorlar en temizi guzrli normal doğum her kafadan bir ses çıkıyor hiç dinleme onları
Normal doĝumun sağlıklı olduğunu biliyorum bazıları dikiş falan diyor o yönden çok korkuyorum
Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah
Dikişte senin için atılıyor canım vajinan geniş kalmaması için sezeryan dikişi kadar cok degil canım
Amin inşallah canım
Bu ilk kızımın doğum hikâyesi…
Bu da 6 ay önce doğurduğum kızımın hikayesi
Dikiş korkusu bendede var bide kesiyolar alttan ondanda korkuyorum hep aklımda normal doğum var tek korkularım bunlar
Yukarda paylaştığım 2 normal doğum hikayemi okuyabilirsiniz. En ince detaya kadar anlattım orda yaşadıklarımı
Bahsedilen dikiş en fazla 3 korkmayın o da bir hafta bile sürmeden kuruyor
Gerçekten bana da güç verdiniz diyebilirim
Ben çok korkuyorum ama bir yandan da Allah büyüktür diyorum yardım eder illaki o anda
Hiç korkulacak bir yanı yok. Boşuna kendinizi korkutmayın. Böyle bir mucizeyi yaşadığınız için tadını çıkartın. Vücudunuz zaten yapması gerekeni yapıyor siz bebeğinize kavuşmanın tadını çıkarın yeter.
İnşallah sorunsuz olur herşey
Bende korkuyordum,sezeryan den sonra keşke normal doğursaymışım dedim
@NURAN Doğum hikayeni ne kadar güzel anlatmışsın, ağzına, yüreğine sağlık Sezeryan doğum diye tutturanlara ve korkan herkese ışık olsun bu yazıların. Allah razi olsun
Bende korkuyorum birazcıkk sanırımm özellikle de şu son 10 haftamda başladı korkularım. Ya doğum yapamazsam hadi yaptım diyelim ya çok acı çekersem ya ölürsem çocuğuma kim bakar herşey normal geçse bile ya çocuğuma iyi bakamazsam ilk geceleri ya yapamazsam diye uyuyamıyorum bu aralar
Herşey olacağına varır eskiden kadınlar evde doğuruyormuş biz hastanede mi doğuramicaz
Doğru ama işte ilk ya ondan sanırım bide bu filmlerin dizilerin etkisi çok fazla olduğunu düşünüyorum