Normal doğumdan korkanlar burda mı

Tecrübeli anneler varsa normal doğum korktuğum gibi mi sizce

1 Beğeni

Korkmuyorum heyecanla o anı bekliyorum, her namazda sağlıklı normal doğum olması için bol bol dua ediyorum :ribbon: inşallah sağlıkla normal doğumu yapabilirim bıçak altına yatmak istemem

Hiç korkulacak bir şey yok canım hrleki kendi sancın ile doğum yaparsan daha iyi oluyor birde bebişinin canlı canlı şahit oluyorsun diğer türlü perde çekiyorlar veya komple bayiltiyorlar en temizi guzrli normal doğum her kafadan bir ses çıkıyor hiç dinleme onları

Normal doĝumun sağlıklı olduğunu biliyorum bazıları dikiş falan diyor o yönden çok korkuyorum

1 Beğeni

Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Dikişte senin için atılıyor canım vajinan geniş kalmaması için sezeryan dikişi kadar cok degil canım

Amin inşallah canım :palms_up_together:t2:

Bu ilk kızımın doğum hikâyesi… :blush:

Bu da 6 ay önce doğurduğum kızımın hikayesi :blush:

1 Beğeni

Dikiş korkusu bendede var bide kesiyolar alttan ondanda korkuyorum hep aklımda normal doğum var tek korkularım bunlar

Yukarda paylaştığım 2 normal doğum hikayemi okuyabilirsiniz. En ince detaya kadar anlattım orda yaşadıklarımı :blush:

Bahsedilen dikiş en fazla 3 korkmayın o da bir hafta bile sürmeden kuruyor

1 Beğeni

Gerçekten bana da güç verdiniz diyebilirim :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben çok korkuyorum ama bir yandan da Allah büyüktür diyorum yardım eder illaki o anda

1 Beğeni

Hiç korkulacak bir yanı yok. Boşuna kendinizi korkutmayın. Böyle bir mucizeyi yaşadığınız için tadını çıkartın. :smiling_face_with_three_hearts: Vücudunuz zaten yapması gerekeni yapıyor siz bebeğinize kavuşmanın tadını çıkarın yeter.

İnşallah sorunsuz olur herşey​:persevere:

Bende korkuyordum,sezeryan den sonra keşke normal doğursaymışım dedim

@NURAN Doğum hikayeni ne kadar güzel anlatmışsın, ağzına, yüreğine sağlık​:clap::clap: Sezeryan doğum diye tutturanlara ve korkan herkese ışık olsun bu yazıların. Allah razi olsun​:heart::rose:

Bende korkuyorum birazcıkk sanırımm özellikle de şu son 10 haftamda başladı korkularım. Ya doğum yapamazsam hadi yaptım diyelim ya çok acı çekersem ya ölürsem çocuğuma kim bakar herşey normal geçse bile ya çocuğuma iyi bakamazsam ilk geceleri ya yapamazsam diye uyuyamıyorum bu aralar :pensive:

Herşey olacağına varır eskiden kadınlar evde doğuruyormuş biz hastanede mi doğuramicaz​:sweat_smile:

Doğru :smile:ama işte ilk ya ondan sanırım bide bu filmlerin dizilerin etkisi çok fazla olduğunu düşünüyorum :smile: