Merhaba 6+5 ten selamalr her sabah bulanti istifa ve gün içerisinde devam eden bulantı için ne önerirsiniz
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım sabah kalkar kalkmaz tuzlu çubuk kraker ye sabah bulantısı öyle geçiyor gün içinde bulanırsa yine aynı yöntemi yapmıştım ben doktor önerisiyle zencefil çayı da içebilirsin
Ben de ne çubuk kraker ne lebilebi hiç biri ise yaramadi ekmeğin üstüne peynir çeşitleri domates ve biber doğrayıp kücük olacak ama fırında kuruttum her sabah 8+5teym onu yedim bir de pastanedeki hazır poğaçalar iyi geldi yeşil elma bir de tabi herkeste farklı olur ama bende işe yaradı deneyin derim
Hoşbulduk teşekkürler
Teşekkürler bunu deneyeceğim inslh çözüm olur
Teşekkürler deneyeceğim bulantı harici çok ta uykum geliyor çok yorgun ve halsiz hissediyorum
Rica ederim benimde yorgunluk ve uyku problemi vardı doktorum bir multivitamin verdi 3 haftadır kullanıyorum çok çok iyiyim
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
İlk haftalarda oluyor maalesef. Tuzlu kraker iyi gelebilir
Teşekkürler
Merhaba Hayirli olsun Bena hic bir sey iyi gelmiyordu Cok bulaniyordum doktora danisarak Prilam ilaci alabilirsin onun disinda limonlu su zencefil cayi özellikle hurma kuruyemis meyve bana iyi geliyordu ben cubuk kireker bile yiyemiyordum yumurta sut un karisimli icine peynir yada sucuk konulan onlet yiyebildim … sabah ilik sicak su ic icine az limon sikinca da iyi geliyor kussan bile rahat kusuyorsun ilik su icince …ayvada cok iyi geliyordu bana cok cekdim ama simdi bitti gibi cok sukur ben 13 haftalik oldum cok sukur ama ilac icmesem zor Allahim kolayliklar versin
Teşekkürler bilgiler için sağlıklı birşekilde sende kucağına alırsın inslh bebeğini