Lohusalıkta olan ürkütücü deneyimler HASSAS OLANLAR YORUMLARI OKUMASIN LÜTFEN

Çiçeğim erkek bebekten ve erkeklerin olduğu yerden korkar

1 Beğeni

Çok şükür eşim yüzünden odaya giremedi zaten

1 Beğeni

İnşallah çiçeğim :face_holding_back_tears::purple_heart:

1 Beğeni

Benimde anneme babannem kılığında gelmiş

Ben bekarken çok karabasan gelirdi de Cevşen beni çok rahatlatırdi

2 Beğeni

Sezaryen kuzum yazmadım daha :joy:

Evet çiçeğim gece yılan bile görsen sakın dokunma derler hayvan kılığında çok gezerler

1 Beğeni

Anladım, peki erkek bebek ve kız bebek arasındaki fark nedir ki erkek bebeğin olduğu yere gelemiyor ki benim bebeğimin cinsiyeti kız ondan merak ettim açıkçası

Bn bikere gündüz vakti kuran dolabına aynı zaman da kıbleye ayağımı uzatarak uyuya kaldım. Uykumda beni tavanda döndürdüler . Üstelik uykudaydum ama gerçektrkileri duyuyodum annem le babam kapıda konuşuyolar onlara beni kurtarın diyorm. Sonra olay bitti kalktım baktım hakkaten kapıda konuşuyokar

Çiçeğim biberon normal bildiğin a101 den aldım bı küçük bı büyük deterjan Dalin ama toz deterjan kuzum

Erkek bebek güç olarak kendisini koruyabilir kız bebek ayrıca doğumdan sonra bi iki damla kanaması vs oluyo ya lohusa anne ile aynı o mantıkta

Kuzum zaten gerçek bence hepsi kesinlikle ben inanıyorum bende bı kaç şeyi bekarken yaşadım bu bambaşkaydi yaaa

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben şanslıyım o zaman sağım solum erkek ( not 3. Oğlum geliyor):sweat_smile:

1 Beğeni

Garanti olsun yani​:rofl:

1 Beğeni

Halam tuvalete girerken derdi öyle aklımda kalmış ama tabi ki garanti​:smile:

1 Beğeni

Rabbim analı babalı büyütsün :purple_heart:

Amiin canim hepimizin yavrusunu​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay evet bizde deriz hatta destur destur destur 40 adım geri dur diye :joy: hep büyüklerden duyduklarımiz

1 Beğeni

Ben kayınvalidemden bir anda nefret eder olmustum. Bebegjme kimsenjn dokunmasini istemiyordum​:expressionless::face_with_peeking_eye: Yalniz kendi annnemi de surekli yanımda istiyordum. Sarilmaktan hoşlanmayan ben anneme sarilip ağlıyordum :face_with_hand_over_mouth: Bu gunlerin gecmis olduğuna halen şükrediyorum. Oyle ki kayınvalidem lavaboya gidecektim bebegin yanindaydi. Hemen cikayim wc den diye girdim. Stresten çişimi yapamayip yarim saat icerde kalmistim​:disappointed_relieved::face_with_spiral_eyes: