Çiçeğim erkek bebekten ve erkeklerin olduğu yerden korkar
Çok şükür eşim yüzünden odaya giremedi zaten
İnşallah çiçeğim
Benimde anneme babannem kılığında gelmiş
Ben bekarken çok karabasan gelirdi de Cevşen beni çok rahatlatırdi
Sezaryen kuzum yazmadım daha
Evet çiçeğim gece yılan bile görsen sakın dokunma derler hayvan kılığında çok gezerler
Anladım, peki erkek bebek ve kız bebek arasındaki fark nedir ki erkek bebeğin olduğu yere gelemiyor ki benim bebeğimin cinsiyeti kız ondan merak ettim açıkçası
Bn bikere gündüz vakti kuran dolabına aynı zaman da kıbleye ayağımı uzatarak uyuya kaldım. Uykumda beni tavanda döndürdüler . Üstelik uykudaydum ama gerçektrkileri duyuyodum annem le babam kapıda konuşuyolar onlara beni kurtarın diyorm. Sonra olay bitti kalktım baktım hakkaten kapıda konuşuyokar
Çiçeğim biberon normal bildiğin a101 den aldım bı küçük bı büyük deterjan Dalin ama toz deterjan kuzum
Erkek bebek güç olarak kendisini koruyabilir kız bebek ayrıca doğumdan sonra bi iki damla kanaması vs oluyo ya lohusa anne ile aynı o mantıkta
Kuzum zaten gerçek bence hepsi kesinlikle ben inanıyorum bende bı kaç şeyi bekarken yaşadım bu bambaşkaydi yaaa
Anladım teşekkür ederim
Ben şanslıyım o zaman sağım solum erkek ( not 3. Oğlum geliyor)
Garanti olsun yani
Halam tuvalete girerken derdi öyle aklımda kalmış ama tabi ki garanti
Rabbim analı babalı büyütsün
Amiin canim hepimizin yavrusunu
Ay evet bizde deriz hatta destur destur destur 40 adım geri dur diye hep büyüklerden duyduklarımiz
Ben kayınvalidemden bir anda nefret eder olmustum. Bebegjme kimsenjn dokunmasini istemiyordum Yalniz kendi annnemi de surekli yanımda istiyordum. Sarilmaktan hoşlanmayan ben anneme sarilip ağlıyordum
Bu gunlerin gecmis olduğuna halen şükrediyorum. Oyle ki kayınvalidem lavaboya gidecektim bebegin yanindaydi. Hemen cikayim wc den diye girdim. Stresten çişimi yapamayip yarim saat icerde kalmistim