Evet doğru demekki bende inanmıyordum annem anlatırdı başıma gelince anladim
Aman tekrarı olmasın gerekirse eniştenin atletini giy
Zeyno erkek bebektende mi korkuyor benim bebişim erkek içim rahat etsin azıcık
Allah sizin iğiliyinizi versin kız birbirinizi niye korkutuyorsunuz olmayacağı varsa da olur
Lohusayken korkutulmaya açık olduğumuz için yaşanıyor bence devamlı kanamamiz oluyor abdest alma fırsatımiz olmuyor psikolojik olarak çöküntüde oluyoruz vs vs
Birkaç kişide daha duymuştum bazıları saçlarımdan tutup yerlerde sürüklüyorlardi dedi besmele cekmedifim her an dibinde bitiyordu falan diyorlardı
,40 güne kadar oluyor 40 çıkınca olayı işte aslında buradan geliyo
Yesss ya çok inanana ya hiç inanmayana gelir
Yok çiçeğim karabasan farklı bu cin kabilesinden
İnşallah be gülüm bak 7 de eşim işe gitti kayınvalidemle tam 7 de vardiya değiştiler
O musallat olunmuş olandır ya herhalde
Evet aşkom rahat ol
Ay tövbe Bismillah yaşadığın olayı okuyunca biraz korktum neden biliyor musun çünkü daha önce böyle birşey duymadım ve görmedim internetten de baktım da bu al karısı denilen şey yeni doğum yapmış kadınlara mi geliyor bir tek yani her doğum yapan kadın bunu görüyor mu gerçekten Hem senin yazdığını hemde internette yazılanları okuyunca bir tık korktum sanki çok ürkütücü
Canım bu al karısı dediğiniz şeyde cin. Size şöyle söylüyüm cinler herzaman etrafımızdadır. Siz biriyle ya lohusayken al karısı geliyomuş şu kılıktaymış die anlatırken bile cinler bunu duyuyor. Sizinle eylenebliyor. Allah korusun böyle şeylerden. Biriyle konuşmamaya çalulın böyle şeyler. Birde namaz kılan Allahın himayesi altjndadır namazını düzhün kılana kimse ilişemez. Birde size dua yazıcam bu duayı sabah akşam üç kere okuyun. Okuyanın sağında ve solunda koruyucu muhafızlar belirir ve hiç birşey okuyan kişiye zarar veremez. Böyke şeylerdende çok korktuğunuzu belli etmeyin inanan ve konuşan kişiye çok olur.
Dua. Bismillahirrahmanırrahim
Bismillahillezi la yedurru measmihi şeyun fil ardı vela fissemai ve hüvessemiulalim.
3 kere sabah akşam
Sabah okuyunca akşama kadar akşam okuyunca sabaha kadar koruyucu muhafızlar seni korur.
Dua yi doğru yazdığına emin misin canım… bunu biliyorum ama ufak farklılıklar var
Pardon ben yanlış hatırlıyor musum. Oğluma okuyunca anladım. Özür dilerim
Olsun canım dua bu evet çok güçlü nir dua
Zaten zarar veremiyorlar diye biliyorum
Normal zamanda da lavaboya veya bahçeye sıcak su dökülürken besmele çekilir lohusa olsan da olmasan da hatta ben destur geri dur derim
Çiçeğim baş ucuna kuran koy üstüne ya da yatağına iğne ucu açık olacak şekilde toplu ya da çatal iğne koy bi de