Lohusalıkta korkunç şeyler yaşayan var mı kızlar ?
Ben de sadece 1 gece oldu doğumdan 3 gün sonra falan oğlum daha hastanedeydi
Gece 3 4 gibi uyandım yüzüstü yatıyordum uyanıktim ama hareket edemiyordum kapı tarafından bı kadın sesi duydum ama dönüp bakamıyordum 2 3 kere yanıma gel dedi ve hızlı hızlı başka şeyler söylüyordu gerisini anlamıyordum ben de ya bı defol git dedim bir daha da olmadı
Ilk hamileligimde korka korka uyurdum başıma enteresan bir durum gelmedi ama komidinin üzerine Kuran-ı Kerim koyarak uyurdum.
Bir de bana bakan teyze çengel iğneyi ağzı açık şekilde yastığıma saplamisti
Aa bir de çelik bıçak koymuştuk yatak altına.
Koruma zirhi geniş yelpazeliydi kısacası
Bu duruma inananlardanım.Umarım bu gebeligimde rahat geçer
Hemen aşkom şimdi ben bir haftalık lohusayim tamam mı benim ailem ısrarla tek kalma diye başımın etini yedi durdu kayınvalidem yanımda oluyodu ama onunla da bazı konularda zıt düşüyoruz neyse efenim ben geçen gece kayınvalideme sen gelme ben artık yalnız kalmak istiyorum al karısı bilmem ne hikaye bence dedim sonra annemi aradım ben artık yalnız kalmak istiyorum vs dedim annem çok zorladı ama dinlemedim neyse gece oldu yattık kızlar gökçe uyudu eşim uyudu ben uyumak üzereyim şöyle bı görselle anlatayım buzdolabının olduğu yerde siyah uzun saçlı bi kadın duruyodu gözümü kırptim aradaki kolona yaklaştı ve ben o dakika felç gibiydim ne konuşabiliyorum ne gökçeyi kucağıma alabiliyorum ne eşime seslenebiliyorum öylece bakakaldim ve o kadının gökçeye doğru geldiğini anladım son gözümü kirpip açmam da bı baktım gökçe bana bakıyor ben ona hemen eşimi uyandırdım sarıldı vs geceyi öyle atlattım ertesi günde abim beni almaya geldi anneme götürdü akşam eve geri getirdi 40 im çıkana kadar ağzımı açmam daha
Doğumdan sonra eve gelince annem yatağın altına ot süpürge koymuştu yanıma da eşimin kıyafetlerini koymustu al kızı erkekten korkarmis diye başıma kırmızı yemeni taktik 2 çocuğumda da bişey olmadı çok şükür bundanda olmaz inşaallah
Bende aklıma getirmemeye çalıştım zaten ağrı sızı ayıkmadım pek yalnızda kalmadım da genelde eşimin tişörtü yattığımız odadaydı . Öyle aklımda kalmış bebe uyurken falan tişörtü yanına üstüne koydum.Bir sefer bende biri var hissiyatını yaşadım hatta bebekte uyumadı o gün güvendesin vs dedikten sonra dalmıştı belki bana da gelmişti al karısı
Gelebilir kuzum anneme babannem kılığında gelmiş mesela ben batıl ya falan dediğim gece görmem çok ironi oldu bana Cem Yılmazin hadi hadi skeci gibi oldu
Al karısı muhabbetinin gerçeği de aslında şudur bir cin kabilesindendir al karısı nasıl her türlü halleri var müslüman ateist cinsiyeti farkli imanli vs bu da o kabileden özellikle lohusa kadın ve kız bebeğine musallat olur erkek bebekten korkarmis o yüzden kaldığınız odada erkek olsun derler benim yatak odama girememe sebebi buydu
Aa evet onu unutmuşum.Esimin gömlegini de beşiğin üstüne koymuştuk.
Süpürge durumunu ilk kez duydum onunda vardir bir sebebi.
@Zeyy in kilitlenme olayının aynısını ben genç iken yaşamıştım vücut kilitleniyor hareket edemiyorsun sesin çıkmıyor.Bagirmak istiyorsun olmuyor sadece kulak ve göz açık hepsi bu…
Bir nevi kal geliyor
Icimden dua ederek yavaş yavaş açıldığımi hatırlıyorum.
Çokta düşünemek lazım korkuyla beslenirler diye biliyorum
O bende çok sık olurdu hamilelikte bı kere oldu karabasan derler ona kilitler üstüne çöker kimildayamazsin bagirsan ses yok yanında olanlar hissetmiyor bile dışardan normal uyuyursun çünkü sanki uyaniksin ama aslında değilsin genelde sırt üstü yada yüz üstü yatarken oluyor bildigim duaları okurken gidiyor uyanıyorum
Evet erkek konusu bencede doğru olabilor benim ilk kızımda erken doğdu eltimde kaldım hastaneye daha yakın diye süt götürüyordum ve ben salon da kaynanam ile yatıyordum iki gün üst üste benim bacaklarımdan resmen asildilar bağırarak uyaniyordum kaynanam söylüyor üçüncü gün kayınpederimde aynı odada yattı mecbur korktuğum için o gün benin korkutmadilar gercekten