Ben uyanıkken görmedim daha ama kötü rüyalar bırakmıyor
Rüyada olanlar çok olur karabasan tarzı onlar kuzum
İnsan küçükken duyduğunu anımsıyor ister istemez bende artık öyle derim
Bende korkunc rüyalar görürdüm hatta boğuluyordum o uykuda haraket edememe bende kızken bile vardı uyanık olduğum halda vucudumu haraket ettiremiyırdum sol göğsune bir iğne vur hep orada kalsın korkma yastığınjn altına bıçak koy korkacak bir şey yok kendini korkutma
Ona karabasan diyolar bende yıllardır var arada gelir yoklar gider
Bendede var takmıyorum artık bizde genimizde var artık bu
Benim de hamileligimi ilk öğrendiğimden beri var nasıl geçer bilmiyorum ama psikolojim bozuldu gece uyku uyuyamıyorum tek kalamiyorum eşimle uyurken bile kabuslar görüyorum çok yoruldum artık
İlk lohusaligimda eşim yanımda uyuyordu kayinvalidemde aynı odada bizle yatiyodu kırmızı şal eşarp felan al basmadin diye koydular ve uykunun icjnde kapkara bir adam gözleri kıpkırmızı üstüme çıktı ve boğazıma yapıştı nefes alamadım bagiramadim çok uyandım ama nasıl uyumaktan korkar olmuştum erkek olunca gelmez derler ya hiç alakası yok ben bağırıyorum eşim hiccikinci lohusaligimda gece lavaboya kalktım lavabodan çıktım bebeğimin başında kapkara hiç gozukmuyo zaten oda karanlık küçük bir çocuk vardı başında geziyodu bir sağa bir sola gidip duruyodu tövbe estağfurullah dedim hani acaba büyük oglummu uyandı geri aklıma düştü hemen Ayetel kürsü okudum hemen kayboldu gittim büyük oğlum uyuyo Allah’ım uyanıkken görmek daha kötü bunun yüzüne karanljktan korkar olmuştum nefes alamazdim ama üstesinden geldim şükür alisacaksin karanliga diye diye alıştım geri şu an 3ye hamileyim inşallah bidaha yasamam
İnşallah yaşamazsiniz zaten hamilelikte çoğu şeyi yaşıyoruz vücutsal olarak bide psikolojikmen uyuku olmayınca daha fazla sorun benim eşim vardiyalı gece bı hafta yok mecbur tek kalamiyorum sabah gidiyo evin tüm işiklarini açılıp yatıyorum ben 28 haftama gircem ben kabuslarla uyanıyorum eşim gittigi bı sabah kapıdan ciktikktan sonra yatak odamda bı kadın sadece saçlarını gördüm ve boyu uzun yanıma doğru geliyordu sonra beli bi sure gözümü açmadım açtığımda ise direk sağ sola baktım yoktu kimse ama ister istemez etkileniyor insan ben bebeğim olduğunu ilk anladigim zamandan beri kabuslar var korkarım ki lohusaligimda sizin gordugunuz gibi şeyler olmaz bebeğime bisy olmasından çok endişe ediyorum
kadın olmak zor anne olmak aşırı zor
Bu her neyse çoğu kişiye görünüyor. Ben bekarkende bana iki kere görünmüştü. Uzun boylu kırmızı gözlü, bazen uzun saçlı bazen simsiyah çarşaflı . Yatağımın ucunda oturuyordu. Bunu kuzenlerimden biri daha görmüş. Lohusayken gelmez inşallah . Hamileykende ilk haftalaarımda garip sesler kahkalar ismimi seslenir gibi şeyler duyuyodum uykudan uyanıyorduum. Namaza başlayınca geçmişti. Bu al karısı mıdır nedir her ne haltsa bi kere yengemin bebeğine gelmiş. Bebeği o gğn alıp yanına yatırmış bi bakmış beşiğin içinde bebeği arayan uzun boylu koca ayaklı saçaklı bi kadın varmış. Işığı yakınca kaybolmuş. Bunlar lohusalığın verdiği kansızlık ve yorgunnlukla görülen halüsilasyon mu gerçek mi bilmiyorum ama hepte aynı kadın tarif ediliyor korkunç
Merhabalar 6 haftalık gebeyim ilk hamileliğim dışarıdan döner yemek istedim yalnız eşimle biraz tereddüt ettik. Aranızda 6 haftalıkken dışarıdan döner yiyen oldu mu
Aynen gerçekten öyle bazen geceleri uyku uyuyamıyorum sırf korktuğum için rahatsız edici şeyler ben bekarken böyle bisy yaşamadım evlendim yine yaşamadım ama hamile olduğumu öğrendiğim zamandan beri bu konudan çekiyorum duyduğum çok şey benim bebeğim kız bebek genellikle zaten bu bahsettiğimiz şey kadınlarla uğraşan bsymis duyduğuma göre o yüzden mi bu kadar ugrasiliyo benim tek gördüğüm o da değil çarpılmış kadınlar görüyorum rüyalarımda annemi farklı bı surette görüyorum bana saldırırken ama bu zamana kadar hep kadın gördüm erkek hiç görmedim yani hocaya sordum zemzem suyu verdi evi bol sirkeyle silin dedi ama konu ev değil ben annemlerde kalsam da nerdee kalırsam kalıyim mutlaka görüyorum ancak yanımda birinin uyuması lazım Tekken daha çok görüyorum bu aralar artık o kadar zorlaştı ki eşimin yanında dahi rahatız etmeye başladılar ve dogumuma 3 ay kaldı dogurmadan böyleyken dogurunca lohusalikta nasıl olcsk inan bilmiyorum
Bol bol okuyarak yat başucuna kuran koy
Bunun tek çözümü abdest alıp okuyup uykuya dal. Ayetel kürsi felak nas oku . O zaman zırh giymiş gibi olursun canım. Allah bizi görünmeyen varlıklardan, şeytanın şerrinden, insan görünümlü şeytanlardan korusun
Yastığımin altında inan 3 tane kuranı kerim var
Amin canım anneliğin zorlukları işte dediklerini de denicem inşallah geçer
İnşallahh
Belki çok fazla korkutmuslardir sizi psikolojik olarak görmüşsnzdur o ruyalari
Boğazıma basan ruyaydi ama uyandığımda gerçekten konuşamadım hadi bu rüya diyelim lavobaya kalktigim da gördüğüm çocuk gerçekti estağfurullah getirip gozumu kapatip tekrar açtım yine beşiğin başındaydı şoyle soyleyim lohusa kadının kafasını bozsunda aklini alayım diye cabalarmiş bunlar gerçek ya komşum vardı evde kendi doğum yapmiş doğduğunda cinler ilişmiş rabbim kimseye yaşatmasin yaşarken böyle anlattigin kadar kolay olmuyor benim dayım vardı şu an rahmetli oda bekarken hergun odasına bir tane kedi gelirmiş ne zaman uzandam odama girerdi üzerime çıkar boğazıma otururdu derdi böyle olaylari yaşayan çok
Bizde de böyle olaylar çok oldu da anlatıp psikolojinizii bozmak istemem Allah korusun kötü görünmez görünen her türlü varlıktan