Ay bişey dicem Allah affetsin eskiden ince ince yasemince vardı orda sürahi nine diye bi karakter vardı. Gözümde öyle bi insan canlandı kusura bakmayın güldüm ama kurtulduğunuz için sizin adınıza ben rahatladım. Saf kötülük diye bir kavram vaar ya hani sizin kaynananız tam olarak öyle bir insan. Yazık . Allah ıslah etsin . İlk bebeğinizin ölümüne çok üzüldüm. İkincisini sağlıkla kucağına almayı nasipmetsin Allah
Yahu zaten yazarken ben bile güldüm dizinin kötü karakteri gibiydi dualarınız için çok teşekkür ederim umarım sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi
Allah kötü insanlardan uzak etsin. Sizin ki fenaymış
Aminn cümlemizin
3 ay alık oldu kızım ondan sonra napıyorum ya dedim o benim çocuğum yaşımda küçüktü aslında ve onlar yüzünden sütüm kesildi çocuğum hiç sütümü içmedi çok şey yaşadım dile kolay şimdi ikinci çocuğuma hamileyim ve kızımda yaptığım en ufak şeyi bile ikinciye yapmıyıcam
Bu kadar kötü hatıralara bu kadar gülünürmü… cok güldüm ya… kusura bakma ne olur…
Allah kurtarmış seni. Bundan sonra güzel gunler yaşa inşallah
Yaşadıklarınıza üzüldüm inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Bende 2 aylıkken ne oluyor ben napıyorum bu benim çocuğum dedim ve sınırlar koymaya başladım herşey eş de bitiyor bence artık ona birşey anlatmaktan vazgeçtim çocuğumla ve kendimle ilgili sınırları kendim belirlemeye karar verdim zamanla umarım anlar
Gerçekten bu yaşadiklarınıza çok üzüldüm,şahsen ben bu kadar sabırlı olamazdım o bebeği siz doğurdunuz o kim ki gelip sizi kontrol edip bebeği alıyor benim kaynanam böyle yapsa ben eşimle konuşurdum ha baktım beni anlamıyor annesinin ağzının payını verip evden atardım eşiniz zaten görmüyormuş olanları yada baba evine dönerdim bebeğimi alıp da öyle susupta oturmakla olmaz herkes haddini bilecek bilmeyene sen bildireceksin kusura bakma ama eşin de adam olsa anlardı yazık cidden seni üzmeye kimsenin hakkı yok.Allahtan kaynanamlar İstanbul’da onlar böyle yapmaz ama uzakta olmaları en iyisi benim ailem herseyime koşuyor babamdan annemden Allah razı olsun ellerini hiç üstümden çekmiyorlar eşim böyle yapsa benim ailem eşimi maffederdi beni üzmesine izin vermezlerdi burda ailede çok önemli. Bu hayatta susan hep eziliyor benim dilim herkese uzun konuşurum karşımdaki kişiyi sustururum eşimde çok iyi bir adam anlayışlı bazen bazı şeyleri geçte anlasa hep bana hak veriyor herşeyde ailesini sadece ön planda tutuyor anne babası ne derse bana da danışıyor çok şükür ki sorun olmuyor ama sizin eşinizin yaptığı düşüncesizlik ilk önce sizi düşünmeliydi lütfen sessiz kalmayın konuşun bende şimdi 31 haftalık hamileyim bende daha doğum yapmadan eşimin ailesi doğumda ne yapacaksınız nasıl olacak dedi ben anneme gidicegimi söyledim eşime oda evet dedi zaten annende kalırsın dedi sonradan eltimle fln komustuk o da doğumdan sonra kaynanam gelip baksın sonra annene gidersin dedi tek taraflı düşünmeyin dedi ama benim kaynanam benim annem gibi bana bakamaz dedim hem orda gelip görürler işte doğumdan sonra dedim eltimde sanki ona kaynanam bakmış gibi konuşuyor kalp kırmamak için şimdilik pek bişi demedim ama bidaha konuşup bişi derse azının payını alır eşim annesiyle fln da konuştu kaynanam annesine gitsin tabi fln demiş sonradan kaynım geçen eşime bidaha sormuş doğumdan sonra napacaksiniz diye eşimde kaynanama geçicez abi demiş sonra kaynım da o zaman annemleri çağırın bizde gelir bebeği öyle görürüz demiş yani kaynanamı önden çagircaktik biz bizim ev 1+1 şimdi gelseler ben lohusa halimle o evde kalamam kaynanamlarla çünkü kayınbabam da gelecek rahat edemem tuvalete fln rahat gidemem dış kapının yan tarafı tuvalet banyo bir karşısı da yatak odası zaten ev küçük dikişli dikişli de bişi yapamam kaynanam evimin düzenini de bilmiyor ben şimdi doğumdan sonra ağrılarım fln var diye söyleyip olmasa bile annemde kalmaya çalışcam iki hafta annemde kalıp hemen eve geçmemi istiyorlar ben kimseye göre hareket edemem öyleyse böyle yapacaksın dediğin dedik olacak kimse kusura bakmasın bu saatten sonra sadece bebeğimi ve kendimi düşünürüm ben sende öyle yap canım sakin kalma kimseye karşı.allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrunuda
Evet söylediklerinizde çok haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum ama sizi anlamayan ve arkanızda durmayan bir eş olduğu zaman ne yazık ki durumlar öyle olmuyor artık susmuyorum zaten kendi sınırlarımı kendim koyuyorum teşekkür ederim inş sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Gülmeyip napayım ki karşımdaki insan hem narsist hem ikizler burcu her türlü bana kafayı yedirirdi o yüzden sakin kalıp geçmişte yaşananlara gülmek en iyisi
İnşallah canım Allah tez zamanda seni de kurtarsın
Sınırları belirlemede eş gerçekten çok önemli bir rol oynuyor ama o yapamıyorsa sen çiz o ayak uydursun
Evet öyle canım eşinin destek olması lazım yoksa zor tabiki sizde artık en iyisini yapıyorsunuz ,Amin inşallah Allah razı olsun .
Doğumdan sonra kim ne derse desin ya annen gelir ya kardeşin başka kimse seni senden iyi bilmez sana gözü gibi bakmaz kararınız çok iyi umarım da öyle olur.
Şanslısın kocan akıllıymış. Allah bir ömür mutlu etsin sizi
Hepsini okuyup dönüp oğluma baktım bi gün onu evlendiricem inşallah eşiyle mutlu olması güzel bi yuvası olması için elimden geleni yapacağım yaşadığım gördüğüm duyduğum herşeyden ders çıkarıp iyi bi kaynana olucam inşallah
Ah ah evet. Hepimiz farklı şekillerde de olsa bu sorunu yaşıyoruz malesef ama ben de bir erkek çocuk annesi olacağım ve toksik narsist bir anne olmamak için elimden geleni yapacağım
O kadar aynı şeyleri yasamisizki geçim olsun diye fazla şeylere katlanmisiz benim ilk cocugumu karnındayken bile kendinin gibi görürdü düşürme tehlikesi geçirdik sen ne yaptın da bu çocuk düşecek diye hastanede burnumdan getirmisti doğduğunda kucağına aldı hiç vermedi ben sadece emziriyordum 40im çıkana kadar odamda yattı gece bile emzirirken kucagimdan alır kendi kucaginda uyuturdu çocuk benim kokuma değil onun kokusuna alismişti geceli gündüzlü hep onun kucagindaydi agladiginda ona gitmek için ağlardı benim kucağıma gelmezdi o dereceydik sanki annesi oydu doktora gittik çocuk annesiyle gelsin dediler ve oğlum bana gelmedi onun kucağında durmak için ağladı doktor bile çocuğu annesi hiç mal etmemişsin dedi ve sonra 2cocugum doğdu sen yorulmussun büyük bende 3gun yatsın dedi sen dinlen bebeginle dedi ne bileyim çocuğu elimden alacagini bir daha vermedi oğlumu telefonle tvyle şekerle kandırdı çocuk bidaha benle yatmak istemedi 8yasina kadar çocuğum onunla yattı sanki annesi oydu artık yeter dedim içimden çünkü çocukta kardeşini sevdiğimizi onu sevmediğini dusunuyodu bende aldım artık benle yatacak dedim 1sene çocuğu benimle yatırmaya zor alistirdim bu süre zarfında burnumdan geldi sanki çocuk onun ben elinden aldim benle yatınca ne oluyo sanki ben ona alıştım senin bidaha çocuğun var o benle yatsın elimden aldın diye hakaretler duydum kesinlikle mesafe konmalı ve her dediklerini yapmalarına izin vermemeliyiz eşim arkamda olsaydı bunlar olmazdı dediklerini yapmayınca köpek oldum istediğini desin artık ben ve çocuklarım önemli eşimi dolduruyo doldursun dediği asla olmayacak kizlar sizde asla yapmayın biz mutlu olmadıktan sonra neyin onemi varki
Vallahi eşte bitiyor ama eş bişe yapmıyorsa senin kendini ve çocuklarını koruman lazım.Kimsenin insafına bırakma hır gür çıkıyorsa çıksın.Cazgır ol yazık değil mi tüm sıkıntılarını çeken sensin kaynanana noluyor