Kız nasıl dayandın ona
Sever aynı evde yaşadık bahçenin içine ev yaptırdılar ama sadece yatmadan yatmaya cikabiliyordum evime 11sene katlandim ekstra kavgalar hakaretler hizmetçi gibi görmeleri artık katlanilmazdi Allah için sustum hep ama ölmüş annemi hakaretleri ne katınca susmadim her şeyi göze aldım ya evimde oturrum yada ayriliriz başka çaresi yoktu şükür evimdeyim ve hala benimke uğraşıyor 3ye hamileyim evimde kafam rahat kesinlikle aynı evde yaşamak bir cehennemmiş eşimle kötü olmamak için katlandim ama yeter onlar bizi düşünmüyor kötü olursak olalım diyeceksin oda anlasın işin ciddi olduğunu asla çekme canım senden ve çocuklarindan değerli değil ve yaptığın hicbirseyin takdiri yok Allah razi olsun bile demiyorlar
Kesinlikle koca da bir yere kadar oluyor söz konusu çocuk olunca hiçbirşey görmüyormuş insanın gözü şuan ben de sınırlar koyuyorum ve uzak tutmaya çalışıyorum bebeğim daha 3 aylık süreç nasıl ilerleyecek bakalım duruma göre hareket edeceğim Allah’tan aynı evde yaşamıyorum evimiz ayrı kendi sınırlarımı kendim koymaya çalışıyorum
Çok kötü süreçler yaşamışsınız inş eşiniz görür destek olur size Allah eşlere göstersin ağızlarını açıp 2 laf edemiyorlar
Elimden gelse şu kaynanaları bir gezegene hapsedesim var. Kimsenin işine burun sokmasinlar diye
Ahhh keşke öyle bir gücümüz olsa ![]()
![]()
Keşkeeeee ![]()
Evin ayriysa daha kolay olur canım herşey zamanla düzelir herkes alışmak zorunda yeter onlara göre yaşadığımız geçim olsun diye yapiyoruz ama bizden kötüsü yok hiç yoktan kendimiz nasıl mutlu oluyorsak öyle yapalimda yine kötü olalım Allah yardımcın olsun rabbim herşeyi gönlünce verir inşallah ![]()
Amin Allah hepimizin yuvasına huzur versin uzak tutsun böyle insanları ![]()
Evet öyle bende zaten eşime öyle dedim herkesin kendi annesi çocuğuna iyi bakar bana kaynanam bakamaz zaten fazla anlaşamıyoruz evet canım zaten öyle olucak.
Bazı sorunları bende yasdım aslada unutamıyorum söylenen yapılan şeyleri dogum yaptım evimde kaldı bebek aç ağlıyor o sancısı var al emzır karnını doyur bile demedi annem sağolsun o dedi aç emzır çocugu oda yüzünü asıp durdu eşim birkez olsun benim yanımda olmadı çocuğum hasta oldu yoğum bakımda yatı ve yine durmadı benim canım yanmış o soyunun kurumadı demesıyle meşgul asla beni savunmaz aılesıne beni evladını bile ![]()
![]()