Lohusa pijama/gecelik önerileri

Önü düğmeli pijama takımı da alabilirsiniz illa lohusa seti gerekmiyor fotoğraf çekilmi yapmak isteyenler için ideal öyle takımlar

1 Beğeni

fotoğraf çekimi falan hiç yapmadım yine yapmkcam zaten

1 Beğeni

O zaman düz bir şey alabilirsiniz

1 Beğeni

Eğer fotoğraf çekimi yaptırmayacaksanız Trendyolmillanın 300 400civarı güzel pijamama takımları var önden bağlamalı falan hem emzirirken de kolaylık olur öyle bir şey alabilirsiniz

1 Beğeni

oraya da bakarim çok teşekkür ederim

Ben de lcw pijaması almıştım

2 Beğeni

Bende trendyol milladan aldım 250 liraya bile var uyguna geliyor orası, lohusa takımları nasıl pahalı sanki gelinlik alıyoruz​:zipper_mouth_face::zipper_mouth_face:

2 Beğeni

Bende trendyoldan aldım iki tane 1000 lira tuttu

gelinlikler 50 binden başlıyor :))

Ekmek olmuş 10 lira abla normal artık :expressionless::expressionless: Herşey gereksiz pahalı allah sonumuzu hayr etsinn

2 Beğeni

Amin benim Miraç anne biz büyüdüğümüz zaman bir ekmek 50 tl olur diyor :joy::rofl::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Olur olur hatta daha fazla bile olur ben evleneli 4 yıl oldu ilk evlendiğimde 150 liraya dolu dolu pazar alışverişi yapıyoduk her hafta köy ekmeğinden köy yumurtası dahil şimdi eşim işten gelirken 2-3 parça bişe al diyorum eve gelip 400-500 lira tuttu bunlar diyo elinde fişle adamda şaşırıyo :smiley::smiley: Bu arada ben trendyoldan almıştım gömlek şeklinde olanlardan pijamamı bide annem de almış hediye saten lohusa seti 2bine yakına gelemicek yanıma diye vicdan yapıyo oda yüreğim yandı vallahi bidaha nerde giycem​:roll_eyes::roll_eyes: Basit kullanışlı pamuklu pijamalar daha mantıklı gibi geliyo bana

2 Beğeni

Kargo ile göndersin annen boşa gitmesin :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Koli yapcakmış donmuş börek köfte sarma falanda koyup otobüsle gönderirim dedi sağolsun ya bebeğede baya çeyiz yapmış kargoyla çok tutar onlar :woman_shrugging:

2 Beğeni

Allah razı olsun iyiki annelerimiz var :two_hearts::hugs:

1 Beğeni

bende Anneme dedim hiç bir şeyi yok oğlumun battaniyesini alırım dedi benim Annem kızlara pek bir şey vermeyi sevmez erkekçi Annesi gibi :smirk: Annelerinizin değerini bilin lütfen sağolsunlar hepside

2 Beğeni

Amin inşallah 33 yaşımdayım galiba ilkez bu zamlara denk geliyorum

Benim annemde çok çekmiş kız erkek ayrımında annem doğduğunda kenara itmiş annemi hiç dokunmamış ablaları büyütmüş sırf kız diye annemin içinde hep yaradır bu o yüzden zaten tek kızım var onuda oğullarımdan ayrım yapmam asla der Allah razı olsun Sizde kendi evlatlarınıza yapmazsınız bunu eskiler işte biraz farklı düşünüyor

2 Beğeni

ah canim 3 çocuğum bende değil Keşke Rabbim bana nasip etsede kavuşsam ben onlarin hasreti ile yanip tutuşuyorum nasil ayrim yaparım.:sob:

1 Beğeni

Rabbim tez zamanda kavuştursun abla dualarıma senide katacağım evlatla sınamasın kimseyi Allahım​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni