sağol canım benim Allah razı olsun
Sayfasını atar mısın aldığın pijama takımınin ben çok kararsız kaldım ya pijama kodunda ve kaç beden tercih ettin
Bu da linki : https://ty.gl/d7g7s17w4v
Trendyoldan buldum bunu.
M beden aldım, şuan denemek için giydim ve doğumdada giyebilirim.
Bunu şimdi giyiyorum. Ama hastane için 2 pijama takımı bir gecelik alıcam gibi. Ya da gecelik götürmeyebilirim. Kararsızım gecelik konusunda.
Linki: https://ty.gl/ynxi9udc7p
Genişliği yeterli böyle bel lastikleri karnı rahatsız edicek tarzda değil.
Çok güzelmis ben şuan L rahat oluyor ama hastane için XL alayim
Bencede son aylarda çok kilo alabiliriz gibi geliyorda bazende ekmek falan yemezsem aşırı kilo almam gibi düşünüyorum trendyolun kendi pijama takımlarından da önden düğmeli olanlardan olabilir belki
Son aylarda çocuk kg alıyor istediğin kadar ekmek urme fark etmiyor
1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebeklerimize ilmek ilmek emek
merhabalar bu logusa gecelik nasil sizden fikir almak istiyorum ben alt ust pijama ne bileyim agir gupurlu seyleri cok sevmiyorum sade spor seviyorum normalde butun geceliklere baktim dönüp dönüp buna tekrar bakıyorum sizce nasıl fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacim var
Bence gayet güzel bende bir tane alt üst takım aldım birde bundan almayı düşünüyorum sezeryan olursa sonda vs takılıyormuş gecelik ile daha rahat ederim diye düşündüm.
evet buda cok guzel sade
Çok güzelmiş
Ben beğendim canım , bende böyle gecelik ve emzirmeye uygun pijama takımı aldım.
evet canim ya spor ve sade gunluk bile giyibilecek tarz seyleri seviyorum tsk ederim
Güle güle giy canım
tsk ederim canimo guzel gunlerimizde hep birlikte inşallahhh
Amin canım benim
İlk resimdeki kullanışı zor olur canım emzireceğin zaman rahat edebileceğin takımlar daha uygun olur
İstanbulda yaşıyorsanız ibb nin bebek paketi varmış, bir de kızılaya ve diyanete mail atmanızı öneririm. Yani nasıl olur bilmiyorum ama belki işe yarar. Rabb’im size bol bereketli kazanç versin İnşallah tüm eksikleriniz tamamlanır