Lohusa pijama/gecelik önerileri

Merhaba anneler, lohusa pijaması seçerken çok zorlandım ama sonunda buldum. Ben Temmuz annesi olacağım için ince olmasına dikkat ettim.

Sizin lahusa pijama veya geceliğiniz nasıl?
Hala karar vermekte zorlanan annelere yardımcı olalım.

2 Beğeni

@admin ilk defa resim yükledim sizde de açılıyor mu

Evet açılıyor sorun yok :+1:

1 Beğeni

Ben de Eylül sonu annesiyim, havalar biraz daha serin olur sanırım tam karar vermedim nasıl bir sey alacağıma. Sizinkiler tam mevsime uygun cok tatlılar :slight_smile: Resimler açılıyor evet :smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. İnşallah siz de gönlünüze göre bulursunuz. Annem biraz telaşlandırdı. Ziyaretine gelen çok olur güzel bi şey seç dedi. Pembe olan anne onayından geçti.
Lcw kod indirimi vs de geldiği için acaba bedeni dar mı derdi olmuyor.
Diğer sitelere göre lcw mobil uygulamasında güzel hamile kıyafetleri var.
Trendyoldaki lcw ürünlerinin fiyatı iki katı. Ben bunu görünce şok oldum. Bir kaç örnek buldum

2 Beğeni

Bu seferki resimler ben de açılmadı ama tek ben mi göremedim bilmiyorum

1 Beğeni

Resim yükleme siteleri bir süre sonra yüklenen resimleri siliyor anlaşılan. Silmeyen bir site bulup linki paylaşırım.

2 Beğeni

Ben yine aynı resimleri yüklerim. Resim yüklemesini çok sevdim

Tekrar yükledim. Aradaki fiyat farkını görünce şaşıracaksın

Gerçekten ağzım açık kaldi ne kadar fark var böyle :dizzy_face: Benim evde makinem var o yüzden ben birkaç model beğenip dikmeyi düşünüyorum. Bu fiyatları görünce kesinlikle dikmeye karar verdim :sweat_smile:

1 Beğeni

Şimdiden ellerine sağlık. Benim de annemin dikiş makinesi var. Emzirme yastığı vs dikecek. Anneme video bulup atmıştım. Sana da gördüklerimi atmamı ister misin? @elifdrcnyrk

1 Beğeni

Süper cok sevinirim, onları satın almayı düşünüyordum her yerde kalıp bulunmuyor malesef. Cok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

El emeği örgü videoları da buldum. Onları da atmamı ister misin

Bu modeli çok sevdim. Anneme bunun aynısı olur mu dedim. Yaparmış. Emzirme yastıklarında fark ettim ki biraz sert olduğunda hemen ezilme vs yapmıyor. Annem, elyafını daha çok eklerim sert olur dedi.
Bu yastık şuan üretilmiyor. Sahibi.com (?) uygulamasında 80 liraya gördüm

2 Beğeni

Bugün pembe olan pijama geldi. Kumaşı yumuşak ve rahat ama üst kısmını sevmedim. Göğüs deliklerinde mahremiyet boşluğu bırakmışlar. Kocaman delikler beni çok rahatsız etti.
Ben de lohusa pijaması arayanlar kısmına geri döndüm

Ben mayıs annesiyim ben lohusallık tercihim değil dantelli olduğundan biraz daha olgun kadınlar için veya kapalı kadınlar için daha uygun ben rahat gömlekli pijama takımı giymeyi tercih ediyorum 2 tane almıştım biri pembe biri mavi baska da almaya gerek duymadım gereksiz masrafa gerek yok :slight_smile:

1 Beğeni

Güzeller ama bu sorun varki bebegi emzirirken zorlanma ola bilir.yakasından dolayı,oyuzden yakası duymeli gibi pijamalar tercih etmək iyi olur.

Yeşil olan geceliğin yanlarda emzirme düğmesi var

1 Beğeni

@Esma sizin lohusa pijamanız nasıl
Ben pembeyi iade ettim. Şuan lohusa pijaması arayışındayım

1 Beğeni

Düğmeli sıradan bir takım aldım mavi çizgili

1 Beğeni