Lohusa pijama/gecelik önerileri

Güzel günlerde kullanın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

@Esved siz lohusa pijamasına karar verebildiniz mi

Bir tane lcw den aldım ben canım diğerini de alırım bu haftalarda.
Gecelik şeklinde değil pijama takımı şeklinde aldım.
S3CN06Z8 kodu belki bakmak isteyen olur diye yazıyorum :smiley:

1 Beğeni

Doğru bulmuş muyum
Bunu espark lcw şubesinde görmüştüm çok güzel
İyi günlerde kullan :star_struck:

1 Beğeni

@Esved Ben de bunu gördüm. Emin olamadım. Ürünler ya çok olgun ya da çok çocuksu. Arasında bulmak çok zahmetli ya da sıkıntı bende
İndirim kodu ile internetten alabilirim

Aynen canım buu​:smiley:

1 Beğeni

Aynen dediğin gibi ya çok çocuksu ya çok kadın kadın internetten de bakıyorum ama çok beğendiğim bi model yok , eskiden lcw de çalışıyordum ben vegada lcw dream mağazası vardı ordaydım ( iç giyim mağazası) pijama ve iç çamaşırlarını iyi biliyorum kumaşını ya da çok şikayet edilen modelleri vs .
Bir model var kodunu bulabilirsem atayım onu almayı düşünüyorum bu sene de üretimi varsa eğer onu alıcam bide

1 Beğeni

Resim eklemeyi beceremedim kodunu yazıyorum
S23827Z8
Daha önce bu pijama takımını almıştım hala giyiyorum çok memnunum tekrar bunu alayım diyorum

1 Beğeni

Yüklemek istediğin baska resimler olursa yine yardımcı olurum
İnterntte herhangi bi resim yükleme sitesinden yardım alıyoruz
Şuan uygulamaya İPhone’da yükleme imkanı var.
Android’te çalışmalar devam ediyor
En son img yükle sitesinden yardım aldım

1 Beğeni

Son 1 tane kalmış çok sevilmiş :star_struck:

1 Beğeni

Çoook güzel bir takım ben 3 senedir kullanıyorum daha da kullanırım ama doğuma temiz bi tane almak istiyorum. İhtiyacı olanlar kapsın bence​:yum:

1 Beğeni

Bu çok rahatmis beyendim

1 Beğeni

Bu siyahın rengi iyi ,:blush:

1 Beğeni

Arkadaşlar sonunda aradığım pijamayı buldum.

1 Beğeni

Çok rahat oluyor bunlar. Ben günlük hayatta da böyle takımlar tercih ediyorum. Lohusalıkta da rahat ederim diye düşünüyorum :blush::heart_eyes:

1 Beğeni

Beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: çok zor beğendim. Pentiye bile baktım. Penti fiyatları çok fena olmuş :cold_face:

Ben Trendyol’dan kaliteli birkaç siteden bulup alıyorum hep kendime. Flaş indirimlerde falan bayağı düşüyor fiyatlar :blush:

1 Beğeni

Trendyol’dan ben soğudum. Ürün fiyatına çok fazla kar ekliyorlar
Galiba hamile kiyafeti bölümünde bir örneğini paylaşmıştım.

1 Beğeni

Evet, görmüştüm paylaşımınızı. Bazı markalarda öyle bir sıkıntısı var maalesef. Satıcıyla alakalı bir durum aslında. Ben Trendyol’dan bir şey alırken satıcıya özellikle dikkat ediyorum. Daha uyguna satan satıcı varsa ondan alıyorum. Genelde de indirimleri takip ediyorum

1 Beğeni