Doğumdan sonra hastanede giyilecek pijama arıyorum büyük beden bulmakta zorlanıyorum . Var mı büyük beden onerebileceginiz site
Tabi.Trendyolda.Link atarım istersen.
Lcw büyük beden satıyor ćok da rahat. Buyük magazasına gidersen hem lohusa hem de hamile için bulabilirsin
Sezeryan dogum yapan anneler,aslında biraz sık şört giymeli. Karın sallanmasın diye. Oyle soylemişti doktor.
Tesettürlü hanımlar hastanede giymek için nasıl Bi gecelik aldınız?
Gecelikten çok memnun kaldım Pacalı olan hemen kirlendi İstersen 3. Pijamqyı bile düşünebilirsin Yanina hirka almayı unutma ben hırkayı cok aradım
Ben de uzun koyu renk elbise aldim dogumdan sonra muayeneye geldiklerinde cok rahat ettim
Sanci baslayinca elbise Alirim dogumdan sonra Alt ust alirim. Dogum yapacaginda mahrem yerin Daha iyi kapanmasi icin daha rahat Dogum icin
Sanci zamani bana hic bir sey giydirmediler bir tek ustte camasirim vardi ustundede önlük vardi elbise giydiriyorlar mi acaba
Merhaba @Tugba hoşgeldiniz
Benim de öyleydi sancı alırken sadece onların verdiği elbise vardı
Bize soruyar hastanenin kiyafeti yaninizda varmi giymek istediginiz
Siz hangi pijamayı tercih ettiniz?
Ben beklemedeyim fikirleri bekliyorum
Ben kapalı olduğum için tesettür eşofman aldım takım modaselvimden iki takım aldım güzel secenekler var isterseniz bakın bi bizim bütün aile Erzurum’da olduğundan herkes geliyor sagolsunlar rahat edtmek adına öyle tercih ettim
Siz doğum yapmamış mıydınız ? Ben mi yanlış hatırlıyorum