Lohusa pijama/gecelik önerileri

Çok güzelmiş güzel günlerde kullan :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben doğum yaptım :innocent:

1 Beğeni

Ben temmuz olmasına rağmen çok üşümüştüm sen de üşüdün mü

Sadece ameliyattan çıktığımda 2 saat çok üşüdüm sonra hiç üşümedim.

1 Beğeni

Temmuz annesi olacağım için yazınca bi an :grin:

1 Beğeni

Evet ben temmuz’da doğum yaptım. Bu konuyu açtığım zaman bu kadar kalabalık yoktu bakalım yeni pijamalar nasılmış dedim :star_struck::innocent:

1 Beğeni

İkili pijama takımı çok rahat bana kalırsa, ben öyle yapmıştım. Sezeryan doğum yaptım, odaya aldıklarında sadece üstünü giydirdiler sonda vardı çünkü, yürümem gerektiğinde altını da giydirdiler. Düğmeli olursa daha da rahat hem. Eğer hastanede çekim vs. yapılmayacaksa lohusa pijaması adı altındaki ürünlere onca para vermeye hacet yok diye düşünüyorum. Sonra giyemiyosun bide onları :sweat_smile:

1 Beğeni

Merhabalar benimde doğumum ocakta olacak. Bir pijama takımı bir gecelik mi almalıyım yoksa ikiside pijama takımı mı olmalı karar veremedim. Gecelik hem sezeryan hem de normal doğum için daha mı uygun ?

1 Beğeni

Bende bunlar arasinda kararsiz kaldim

Ani birsey olmazsa normal doğum benim ama her ihtimalle karşı böylede mi alsam

Ben bi alt üst bir de gecelik götürdüm. Ikisi de kirlendi keşke bir tane daha gotürseydim dedim. Gecelik giymesi kolay oluyor.

Ben ozel hastanede dogum yaptim dogumhane kendi geceliklerini verdi. Servise çıkınca kendi takimımı girebildim. Devlet hastanesinde normal dogum için yanınızda rahat gecelik getirin diyormuş. Gebe okulunda söylemişlerdi.

1 Beğeni

Ortadaki siyah olan çok güzel onunla rahat edersin emzirmen, giymen çıkarman da kolay. Lcw daha güzel pijamalar var. Beyaz önermem çünkü her an nerene kan çıkacak belli olmuyor

Ben bu ikisini götürdüm

1 Beğeni

Beyaz tercih etmem canim lacivert siyah vb alirim o resim oyle renk tercihi var bakicam artik

2 Beğeni

Sana ne giysen yakışır :innocent:

1 Beğeni

Beni mi kasettin eger öyleyse o senin kalbinin güzelliği canim benim

1 Beğeni

Herkese merhaba. Artık lohusa pijama takimi alcam da. Kararsız kaldım. 1 tane şık dantelli hem geceliği, pijama takımı, sabahlığı olan 4lü lohusa seti . 1 er tane de düz yedek olarak pijama takimi ile gecelik düşünüyorum. Sizce iyi mi bu şekilde? Hem hastanede hem evde ve ileride de giymek icin zaten bel ayarlamalı alcam

1 Beğeni

Bence yeterli canım , ben 2 tane pijama takımı götürdüm ama bana yetmedi gecelik de olsaydı ekstradan kesin yeterdi. O yüzden sana da yeter bence​:sparkling_heart::hugs:

2 Beğeni

Peki beli ayarlamalı lohusa pijamasi değil de normal sabit belli pijama alsam bedenini simdiki bedenime göre alsam hem doğum sonrasında hem de doğum kilom tamamen gidince de giyebilir miyim? Şuanda 27 haftalik hamileyim

1 Beğeni

Şöyle söyliyim ben lcw den siyah bi pijama takımı aldım, beli baya bi esniyor. Hamileliğimde 10 kilo aldım , önceden L beden giyiyordum yine L beden aldım çünkü pijama takımı baya esneyen kumaştı. Diğer pijama takımımı Xl almıştım o diğeri kadar esnemiyordu İstersen link ya da resim atabilirim. Dantelli değil ama düz düğmeli modellerden. Zaten doğumdan sonra onlar daha kullanışlı oluyor

İmkanın varsa deneyip alman daha iyi , eğer yoksa da pamuk oranına bak :sparkling_heart::sparkling_heart:

2 Beğeni