Lohusa pijama/gecelik önerileri

Bu siyah olan takım çok güzel koyu renk lazım olur diye alabilirim​:dancer:

Bu ikisi çok güzel nerdeyse bedava 3 lu takıma göre çok uygun

3 Beğeni

Aynen bende bayıldım ilk aldığımda çok treddütt etmiştim bu nedenle ilk 2 pijama sipariş verdim sonra memnun kalıncada lohusa takımı aldım. Pijama fiyatları 129 falandı yanlış hatırlamıyorsam

1 Beğeni

@Flz rahatlık tercih edersen buda çok güzel ben üşürüm diye tercih etmedim

1 Beğeni

Uzunda çok güzelmiş :smiling_face_with_three_hearts: Arkadaşım çok terleyecegimi çok kalın giymememi söyledi hastanede . Çıkarken hastaneden tabi kış bebekleri olduklarından kalın giyinecegiz

1 Beğeni

Indirim yakalayan ve begenilen bi pijama takimi bulan onerirse sevinirim

Ben trendyolmilladan tercih ettim çok güzel modeller var lohusa pijaması olarak geçmiyo ama L beden şuan tam oluyo bana hemde ilk alışverişe 70 tl indirimi vardı valla çok uyguna geldi ihtiyacı olan değerlendirebilir

4 Beğeni

Fotoğraf atma imkanın var mı

2 Beğeni

Hastane valizindeler benimkiler :face_with_peeking_eye: ama sitesinden fotoğrafları atayım fikir olur, düz her renk olanları da var desenli olanları da

2 Beğeni

Çok güzelmiş güzel günlerde kullan inşallah ama ben sabahlık almak istemiyorum sadece pijama takımı almak istiyorum

2 Beğeni

Teşekkür ederim zaten sabahlık olan takım ayrı örnek olsun diye koydum girip incelersiniz bi siteye

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts:

1 Beğeni

Çok beğendim, güle güle kullanın :pray::heart:

1 Beğeni

:star2::star_struck: çok güzel çok beğendim güzel günlerde kullanın :innocent::star_struck:

2 Beğeni

Merhaba kızlar internette baktım lohusa pijamaları o kadar pahalı ki şu an siz uyguna alabildiniz mi? öyle görünüyor ki yine Alamicam kızımda sağolsun kızılay bana bebek çantasi vermişti içinde vardi onuda beğenmemiştim ama hiç yoktan iyiydi

1 Beğeni

500küsür ₺ olan da var aslında sizin bütçeniz nedir

2 Beğeni

yani kocam olacak ayıda evden ayrılınca boşanmak üzereyiz pek bir bütçem yok 2 ay önce mi annem az bir miktar harçlık yollamıştı bez süt aldim ikinci el uygulamadan baktim bir tane normal buldum aldim ama ben tesettürlüyüm bu gelen hem kısa hemde göğüs komple açıktı bana göre değil yani

1 Beğeni

Normal pijama takımları da bakabilirsiniz

1 Beğeni