Lohusa pijama/gecelik önerileri

Uuu bu baya seksiymiş :joy::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Vavvvv çok hastaneye uygun gibi gelmedi bana​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: doğumdan sonraki zamanlar için daha uygun sanki

5 Beğeni

Ya da doğumdan önceki hahahaha hatta hamilelikten önceki :joy::joy::joy::joy:

7 Beğeni

Bebeğe hazırlık aşaması :face_with_hand_over_mouth: tabi tercih meselesi ben tesettürlü olunca bana daha çok gece için gibi geldi

3 Beğeni

Afedersin ama bu hastanede giyilecek bir sey degil özel gun vs icin bence yanlis anlama ama

8 Beğeni

Valla ben tesettürlü değilim, şortumu elbisemi de giyerim ama bana bile açık geldi :joy: hastanede sancılarım varken bir de oramı buramı kapatmakla uğraşamam, önden düğmeli pijama takımımla mutluluklar bana :joy:

6 Beğeni

Ben bunlari almayi düşünüyorum hatta indirimde bilginiz olsun

4 Beğeni

Aynen bu lacivertlerden alcam galiba

4 Beğeni

Valla suan saatlik indirimde cok uygunbenimde erkek ben ikisinin arasinda kaldım

3 Beğeni

Ben evde kullanmıştım canım :joy::joy::joy: Hastanede istesemde eşım izin vermezdi​:joy:

2 Beğeni

Yok yalnış anlamam canım, ben hastanede beyaz elbiseyle foto cekdirdim ailecek. Bu resimdekini evde kullandım evdeki fotomuzda :blush: Ben belirtmemişim,siz kusura bakmayın.

2 Beğeni

Vallahi aklıma kıyafet vs gelmiyo nasıl bir doğum olacak bebeğim nasıl doğacak nasıl ağrılar çekeceğim bir bilinmeze gidiyorum :person_facepalming: birde hastaneye gelecek kimsem yok bir eşim olur orda Allah kısmet ederse . Oda süsleme vs foto bunlar da olmayacak benle bebeğim sağlıkla o hastaneden çıkalım başka düşüncem yok​:palms_up_together::hibiscus:

6 Beğeni

Lohusalık dönemi sonrası 2.bebege hazırlık kıyafeti gibi geldi bana​:sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:ilerde kullanmak için alabilirim :dancer::dancer::dancer: Adam cagiz beni bu giysilerle görmedi evlenir evlenmez hamile kaldım libido yerlerde​:face_with_spiral_eyes:

4 Beğeni

:rofl:giyersin o zaman arkadaşım @Flz

1 Beğeni

İnşallah inşallah :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: tabi doğumdan sonra eski fizik geri gerilirse. Tombiş bir kofteyim şuan :sweat_smile::face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni

Gelir gelir merak etme.:rofl: Bendede hâla göbek var. Bu aralar spor yapıyorum bakalım​:face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni

Kuzenlerim korse kullanmıştı şimdi karınları sırtlarına yapışık ben bekarkende gobişliydim biraz 1 kilo aldım mi pirtlardi kemer yerinden​:face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

:joy::joy::joy::joy:vallahi ben korse çok kullanmadım. Keşke kullansaydım. Göbeğim biraz kayb olurdu hiç olmazsa. İhmal etme arkadaşım kullan korse.

1 Beğeni

Kullanacağım öyle görünüyor :sweat_smile: kotlarimi elbiseleri mi çok özledim :face_with_spiral_eyes::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Kızlar ben bu sayfadan aldım hepsini belki işine yarar fiyatları malum lohusa takımları baya pahalı önceden baktıklarım 1000 tl ve üzeri fiyatlar vardı en son bu mağazayı buldum harika bence

4 Beğeni