Lekelenme Sorunu

benim 3 gun surdu lekelenme ben 4 defa baktirdim vajinadan enfeksiyon vardi hic bisi olmadi kuzum simdi 14+1 olduk

1 Beğeni

Haftalık oldunuz

1 Beğeni

Meehaba ben 7+5 oldum. 5. Haftadan beri lekelenmem var bi ara yogun kanamam oldu igne kullandim su an icin durdu cok sukur. Ama lekelenme hala devam ediyor. 3 aya kadar da surebilirmis doktorumda endiselenme sorun yok dedi. Sanirim bu donemlerde normalmis

1 Beğeni

sen kimsenin lafına kulak asma.Niye düşsün ? Ben de o psikolojideydim hamileyken , bana da çok söylediler baktırma fln ama baktırdım çok şükür birşey de olmadı.Doktorun iyiyse ona güveniyorsan merak etme birşey olmaz.

1 Beğeni

Benim 3 gün lekelemem sürdü ama rahim etrafında kanama da gördü. Benimki yerleşme kanaması değilmiş :innocent: doktoruma güvendiğim için vajinal olarak bakmasına izin verdim. O zaman kanama yoktu 6 haftalıktı. 8. Haftada lekeleme oldu

1 Beğeni

Bende 5 haftalık hamileyim ara ara lekelenme oluyor hap verdi doktor normal yerleşme zamanı oluyor diyorlar benimde aklıma hep takılıp duruyor sizdede böyle olan varmı Allah hepimizin yardımcısı olsun

4 Beğeni

Merhaba canım hoş geldin. Evet nu gayet doğal. Neredeyse başına gelmeyen hamiş yoktur

2 Beğeni

İlk gebeliğim olunca tecrübesiizm bilmiyorum ondan korkuyorum bende Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Selinmelek

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Gayet normal ilk haftalarda. Eğer kanama yoğunlaşırsa veya geçmeyen ağrın olursa doktoruna bilgi verebilirsin

Sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah artık olmaz amin inşallah cok teşekkür ederim :blush::cherry_blossom:

1 Beğeni

Merhaba @Selinmelek hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah bu zor zamanı tez zamanda atlatırsın hayırlısıyla :palms_up_together: @Kübü

1 Beğeni

Kan sulandırıcı ve progestan iğneyi bıraktınız mı bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız

2 Beğeni

Tüm iğne ve fitillerimi kullanıyorum sadece 5. Haftada kanama yaşadığım için doktorum coraspin kan sulandiriciyi kesti onun haricinde herşeye devam ediyorum

1 Beğeni

Arkadaşlar benim gibi olan var mı ? 4+1 ken hamile olduğumu öğrendim. Öğrendiğim günden beri lekelenmem hiç durmadı her gün sadece 1 kere bi pembe leke geliyor. Genelde idrarımı yaptıktan sonra oluyor. Çok yoğun da değil silik. Şuan 5+6 oldum hala devam ediyor. Cuma günü kontrolüm var. Doktorumla görüştüm az da olsa düşük riskim varmış. Bu lekelenmeler ne kadar devam edecek böyle? Benim gibi olan varsa lütfen yazsın

1 Beğeni

Bunu doktoruna söyledin mi canim

1 Beğeni

Evet sordum canım düşük bir ihtimalde olsa düşük ihtimalimiz var seyre göre bakacağız dedi :frowning:

2 Beğeni

Anladim canim dikkat et uzan zorda kalmadıkça ayağa kalkma ilac vs vermedi mi dikkat et bu sureleri asana kadar Rabbim saklasin inşallah :palms_up_together:t3: duam senin ile canim

1 Beğeni

Sadece progesteron verdi başka ilaç vermedi böyle olması normal mi

2 Beğeni

Ben bu ilaci hic kullanmadim ama sana @Cansu bu durumda bilgi verebilir canim

2 Beğeni