benim 3 gun surdu lekelenme ben 4 defa baktirdim vajinadan enfeksiyon vardi hic bisi olmadi kuzum simdi 14+1 olduk
Haftalık oldunuz
Meehaba ben 7+5 oldum. 5. Haftadan beri lekelenmem var bi ara yogun kanamam oldu igne kullandim su an icin durdu cok sukur. Ama lekelenme hala devam ediyor. 3 aya kadar da surebilirmis doktorumda endiselenme sorun yok dedi. Sanirim bu donemlerde normalmis
sen kimsenin lafına kulak asma.Niye düşsün ? Ben de o psikolojideydim hamileyken , bana da çok söylediler baktırma fln ama baktırdım çok şükür birşey de olmadı.Doktorun iyiyse ona güveniyorsan merak etme birşey olmaz.
Benim 3 gün lekelemem sürdü ama rahim etrafında kanama da gördü. Benimki yerleşme kanaması değilmiş
doktoruma güvendiğim için vajinal olarak bakmasına izin verdim. O zaman kanama yoktu 6 haftalıktı. 8. Haftada lekeleme oldu
Bende 5 haftalık hamileyim ara ara lekelenme oluyor hap verdi doktor normal yerleşme zamanı oluyor diyorlar benimde aklıma hep takılıp duruyor sizdede böyle olan varmı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba canım hoş geldin. Evet nu gayet doğal. Neredeyse başına gelmeyen hamiş yoktur
İlk gebeliğim olunca tecrübesiizm bilmiyorum ondan korkuyorum bende Teşekkür ederim ![]()
Aramıza hoşgeldin
@Selinmelek
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Gayet normal ilk haftalarda. Eğer kanama yoğunlaşırsa veya geçmeyen ağrın olursa doktoruna bilgi verebilirsin
Sağlıkla gelsin bebiş ![]()
İnşallah artık olmaz amin inşallah cok teşekkür ederim ![]()
![]()
Merhaba @Selinmelek hoşgeldiniz
hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik ![]()
İnşallah bu zor zamanı tez zamanda atlatırsın hayırlısıyla
@Kübü
Kan sulandırıcı ve progestan iğneyi bıraktınız mı bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız
Tüm iğne ve fitillerimi kullanıyorum sadece 5. Haftada kanama yaşadığım için doktorum coraspin kan sulandiriciyi kesti onun haricinde herşeye devam ediyorum
Arkadaşlar benim gibi olan var mı ? 4+1 ken hamile olduğumu öğrendim. Öğrendiğim günden beri lekelenmem hiç durmadı her gün sadece 1 kere bi pembe leke geliyor. Genelde idrarımı yaptıktan sonra oluyor. Çok yoğun da değil silik. Şuan 5+6 oldum hala devam ediyor. Cuma günü kontrolüm var. Doktorumla görüştüm az da olsa düşük riskim varmış. Bu lekelenmeler ne kadar devam edecek böyle? Benim gibi olan varsa lütfen yazsın
Bunu doktoruna söyledin mi canim
Evet sordum canım düşük bir ihtimalde olsa düşük ihtimalimiz var seyre göre bakacağız dedi ![]()
Anladim canim dikkat et uzan zorda kalmadıkça ayağa kalkma ilac vs vermedi mi dikkat et bu sureleri asana kadar Rabbim saklasin inşallah
duam senin ile canim
Sadece progesteron verdi başka ilaç vermedi böyle olması normal mi
Ben bu ilaci hic kullanmadim ama sana @Cansu bu durumda bilgi verebilir canim