Lekelenme Sorunu

Sabah kanamam baslayinca yine doktora gittik kalp atisini duydum her sey yolunda dedi. Ama adet gibi kanamalarim devam ediyor. Progestoran kullaniyorum hem igne hem de kapsule devam edicem. Cok sukur bebegim iyiymis.

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun Aysun. Benim tüp bebek değildi ama kan gölünün ortasında kalmıştım ben. 2 ay boyunca yoğun adet kanaması şeklinde kanamam oldu. İğne fitil hap şeklinde 32. Haftaya geldim. Sibu süreçte sadece yatıyordum. 35. haftada çiçek gibi bir kız doğurdum :smiling_face_with_three_hearts: enerjini yüksek tut. Gerçekten hissediyorlar.

1 Beğeni

Ne kadar guzeelll🩷 Rabbim bebeginizi size bagislasin omru de bahti da guzel olsun insallah . Gercekten psikoloji cok onemli. Benim de biraz daha kontrol altina almam lazim sanirim :slight_smile:

1 Beğeni

Herkese mrb. Benim hamilelikte 6. Haftam ve iki gundur adet baslagicindaki gibi bi leke geliyor. Ancak herhangi bir agri sanci vs yok. Bu durum normal mi? Ilk hamileligim gercekten cok tecrubesizim bu konuda. Endise etmem gereken bir durum mu?

1 Beğeni

Güzel dileğin için çok teşekkür ederim hem kendim hem de kızım adına. :sunflower:

Kendine yüklenme ne olursun. Bedenimiz ve ruhumuz çok uğraşıyor. Şöyle güzelce sarıl kendine. Afferin kız ne güzel iş başardık de. Gönlünü ferah tut. Dualarımdasın​:heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Merhaba @Hülü hoşgeldiniz :bouquet: benim lekelemem olmuştu. Benim rahim etrafında kanama göründü. Yatak istirahati verdi progestan kullandım ama lekelemesi olup doktoru nomal diyen gebeleri de gordüm. Doktor randevunuz ne zaman :blush:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Hülü

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Yerleşme kanaması olabilir. Eğer artarsa doktora gitmeni öneririm :blush:

Hayırlı akşamlar bugün 7 haftalık olduk ama bu akşam peçeteye kanama geldi koyu renkte daha sonra damla damla nokta olarak pembeye dönüştu korktum kızımda sadece bir gün kahverengi lekelenme olmuştu bunda neden böyle oldu başına gelen var mı acile gitmem gerek mi

1 Beğeni

Kahve lekelenme normal. Ama kırmızı renkli kanama normal değil. Tabi çok az olmuş, benim dediğim yoğun (damla şeklinde değil de daha fazla) kırmızı olursa sorun var demektir.

2 Beğeni

Bir kere yoğun geldi şuan yok kırmızı renkte kanama olunca bende korktum

1 Beğeni

Her ihtimale karşı bi doktora görün istersen, ama bence korkulacak bir şey yok.

2 Beğeni

İnşallah bekleyeyim bakalım

1 Beğeni

Karın ağrısı, kramp, sırt ağrısı, baş dönmesi veya baygınlık hissi gibi ek belirtiler yok değil mi?

2 Beğeni

Hayır yok çok şükür

2 Beğeni

Bence her ihtimale karşı doktora gitseniz iyi olur kese çevresinde bir sorun da olabilir ihmal etmeyin

1 Beğeni

Gittim alttan muayene dedi ama kabul etmedim daha sonra ultrason baktı bebegi gördü ama burdan bişey anlayamam dedi

2 Beğeni

Anladım tercih sizin bir şey diyemem bazılarında kanama oluyormuş transvajinalde ama riskli bir durum varsa önlem alırdı en azından

1 Beğeni

Bolca dinlenin. Korkmayın. Kanamanız artarsa ya da devam ederse doktorunuza danışın :blush:

Ben de düşük riski atlatmıştım yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum :confounded::confounded:

Kızlar benim dün ve bu sabah olmak üzere iki kere lekelenmem geldi. Dün pembe gibiydi bugün ise turuncu kahverengi gibiydi. Bugün kontrole gidicem. Ayrıca bide kasıklarımda sanki her an regl olacakmışım gibi ağrı oluyor. Sizin ki ne kadar sürdü ? Bide vajinal ultrasonla bakmak isteyecekler. Bazı arkadaşlarım baktırma çocuk düşer diypr. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

1 Beğeni