Lekelenme Sorunu

Kucağına almak nasip olsun sağ salim :heart:

2 Beğeni

Amin çok teşekkür ederim hepimizin İnşaAllah :palms_up_together:Kahverengi şeklindeki lekelenmelerim benim hiç kesilmedi benim o süreçte arada çok az da pembe kanamalarım oluyordu

2 Beğeni

Evet benim de aynı ve ağrılarımda oluyor bu normal mi bilmiyorum sizde de ağrılar oluyormuydu bu kesilmeyen süreçlerde

1 Beğeni

Damla öncelikle hayırlı olsun. :heavy_heart_exclamation: ben 11. haftamda hastaneye kaldırıldım. Resmen kan gölünün ortasında kaldım. 25. Haftaya kadar şakır şakır adet kanamasından fazla kanamam oldu. 35 haftalık olarak doğurdum bebeğimi. Neredeyse doğurana kadar progestan kullandım, iğne oldum. Bu süreçte dinlenmen çok önemli. Oturma lütfen sadece uzan ve ayaklarının altına yastık al. Gönlünü ferah tut :heart:

2 Beğeni

Benim kanama kese çevresinde değildi. Bir kanama bölgesi vardı o küçülene kadar kanaman olcak dedi doktorum. Arada bir büyüdü küçüldü derken aylarca sırt üstü yattım. Sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalktım. Arada ağrılarım oldu. Ancak şiddetli ağrı olursa lütfen hemen hastaneye git​:white_heart:

2 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum yanitladigin için. Hayırlı bir evlat olsun Allah sizlere bağışlasin evladınızı :pray:t2: bol bol yatmakli geçiyor umarım bu durum çok çabuk geçer de sağlıkla hayırlısı ve kolaylıkla kucağıma alabilirim :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together:t2::two_hearts:

2 Beğeni

Aşırı bir ağrım olmuyordu o kadar çok doktora gidince doktorum dayanılmayacak bir ağrın olmadığı sürece gelmene gerek yok dedi düşük yaptığında en önemli olay ağrı. Ağrılarını muhakkak takip et

2 Beğeni

Mutlaka tavsiyeye uyacagim çok teşekkür ediyorum

1 Beğeni

Rahim büyüyüp geliştiği için ağrı oluyor. Bol bol dinlenmelisin

1 Beğeni

İnşallah bu yüzdendir arada gelen ağrılar :pray:t2:

1 Beğeni

@Cansu 16. Haftaya kadar hep mi kanama yaşadın ? Sürecin nasıldı? Benimde kesenin etrafindaymis çünkü? Ara sıra mı oluyordu? Ağrılı mıydı?

1 Beğeni

@Damla 3-4 gün kanamam oldu. Hergün progestan fitil uyguladım. Hep yattım. rahim etrafındaki kanama kendi kendine 16. Haftada geçti. İnşallah sizin de geçer. Ağrılar oluyordu çok şiddetli değildi. Bir kez bi hapşurmuştum sanki rahimim yırtıldı sandım. Hergün kabuslar gördüm. Çok zor günlerdi. Hep yatmak kendimi çok aciz hissettirmişti

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba 20 ekimde 3.gun embriyo transferi oldum. Ilk sonucum 862 cikti 2 gun sonra tekrar test yaptim 3200 cikti. Doktor muayenede keseyi gordu. 2 gece once yogun kanamam oldu bi anda korkarak doktora gittim. Bi kac gundur de devam eden lekelenmem vardi. Doktor kesenin hala durdugunu dinlenmem gerektigini soyledi. Kanamam bi gun sonra kesildi ancak cok hafif lekelenme ara ara oluyor. Kalp atisi icin 24 kasima randevu verdi doktorum. Bu surecte benim gibi kanama yasayan oldu mi acaba

2 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:

Yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır

1 Beğeni

Tesekkur ederim :pray:

2 Beğeni

Tüp bebek ile gebeliklerde bu yerleşme kanaması yoğun olabiliyormuş, çok yakın bir tanıdığım da benzer şekilde yoğun kanama geçirmişti 8 haftalık civarındaydı sanırım, keseye bir şey olmamıştı, şu an bebişi 20 haftalık civarında, gayet yolunda her şey :cherry_blossom:

3 Beğeni

Benim kanamam olmuştu ama lekeleme şeklinde oldu. Progestan kullandım 3 ay yatak istirahatine kaldım

Benim ilk 3 ay lekelenme şeklinde oldu, 18 hafta civarı yoğun kanama oldum, çok şükür=27 haftalık olduk, ama yemek ve WC harici kalkmamak gerekiyor.Allahin izniyle tutunur inşaallah

1 Beğeni