Lekelenme Sorunu

Kızlar 9 haftalık hamileyim. Bugün pembe bir akıntı farkettim. Bu akıntı normal mi?

3 Beğeni

Hamileliğin ilk aylarında pembe akıntı veya kanama durumlarında mutlaka doktora görünmekte fayda var

2 Beğeni

Tamemen normal canım telaş yapmana gerek yok. İçin rahat etmiyorsa bir doktora gidebilirsin.

1 Beğeni

Doktor progestan kullanmanızı isteyecektir mutlaka doktorunuzla görüşmelisiniz düşük riskiniz olabilir

Pembe akıntı aktif kanamanın habercisi olabilir kesinlikle doktor bilgilendirilmeli ve kendinizi yatak dinlenmesine almalısınız

Merhabalar, 4 hafta 2 günlük gebelik sürecindeyim. Bugün ilk kez lekelenmem çok oldu. Acaba sizinde bu haftalarda böyle oluyor muydu? Doktor normal dedi kese arkasında da hiç kan görmedi ama yine de biraz gerildim.

Bu yazıyı okumamış tavsiye ederim.

2 Beğeni

Benim 8. Haftada kahverengi lekelemem oldu. Seninkisi yerleşme lekelemesi olabilir. Doktor da rahimin yanında kanama alanı görmemiş korkma

Baya adet gibi oldu. Gittim doktora herşey normal görünüyor dedi doktor ama tedbir amaçlı iğne ve ilaca başladık. Duanızı esirgemeyin…

1 Beğeni

14 haftalik olduk ara ara lekelenmeler oluyor bunu yasayaan varmi

Merhaba @Annelik . Ben bu durumu 8. Haftamda yaşamıştım. Doktorunu arama, ulaşma imkanın var mı? Progestan kullanmanı isteyebilir

Progrstan kullaniyorum 10.haftadan itibaren surekli ara ara lekelenme seklinde agrisiz oluyor dr normal bi sikinti yok bebekte diyor ama ben tedirgin oluyorum

Bu korkuyu, endişeyi çok iyi bilirim. Ben de 8. Haftada kullanmaya başladım. 16. Haftada kontrolde doktorum kanama alanı bitti progestanı bırakabilirsin demişti. Ben o süreçte hep yatak istirahatindeydim. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Bol bol dinlen, bebeğinle konuş, inşallah kanama alanın geçer güzel haberlerini bekliyorum. Senin için dua edicem

1 Beğeni

Amin insallah cok tesekkur ederim cok sagolun insallah duzelir biran önce, bu 2. Gebeligim ilkinde hic boyle seyler yasamamistim bu arada yaşım 39​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Maşallah size. Büyük ihtimalle yaş durumundan dolayı gebeliğiniz riskli oluyor olabilir. Çok sevindim allah analı babalı büyütsün. Annem de 38 yaşındayken ben doğmuştum. Ben de 29 yaşındayım

1 Beğeni

Size de maasallah :blush:benim annemde kardesimi 39 yasinda dogurmus annemde stres yapma ben 9 ay boyunca kanama yasamistim ultrason muayenesinde sorun yoksa korkma diyor, ama iste insan tedirgin oluyor

1 Beğeni

Annem de aynısını diyor. Plesanta previası varmış. Devamlı kanaması olduğu halde işe gitmiş çalışmış. Bebeğin doğmaz, düşük riskin çok büyük demiş doktoru. Buna rağmen doğmuşum. Siz yine de tedbiri elden bırakmayın bol bol yatın kendinizi sıkıntıya sokmayın. Akrabamız var o da 7. Ayına girdi. Ileri yaş. Hamile olduğu gunden beri yatak istirahatinde. Benim yatak istirahatim bittikten sonra dışarıya kahve içmeye çıkmıştık. Belim ağrımadan korkum olmadan gezmek nasıl güzelmiş dedim. Her gün yatmak çok zor. İnşallah siz de yakın zamanda tehlikeyi atlatırsınız. Ben de çok evhamlı tedirgin bir karakter özelliğim var. Kendime sakin ol ki bebeğin de dogduğunda sakin olsun karnını kötü enerji ile doldurma diyorum.

2 Beğeni

Bende de bir damla kadar gelmişti pembe kırmızımsı leke doktora sorduğumda henüz küçük olduğunu normal olduğunu ilerleyen zamanlarda bile olabileceğini söyledi sürekli devam ederse anormal

4.Hafta civarında geldiyse yerleşme kanaması olabilir. 7. 8. 9. Haftalarda geldiyse düşük riski oluyor. Doktorunuz progestan verdi mi? Rahim çevresinde kanama alanı var dedi mi ama doktornuz da açıklama yapmıs riskli bir durum olsa progestan yazar hareketerinizi kısıtlardı

Cok tesekkur ederim icim biraz rahatladi :heart_eyes:

1 Beğeni