Lekelenme Sorunu

Kanama veya lekelemesi olanlarda hemen progestan tedavisi başlanıyor

@Kubra0 Çok iyi yapıyorsun canım, aklında da şüphe kalmamış olur. Güzel haberlerini bekliyoruz :pray::kissing_heart:

2 Beğeni

Hiç bilmiyordum gidince doktora diyeceğim :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: hepiniz iyi ki varsınız

1 Beğeni

Malesef betam düşmeye baslamis çok üzgünüm bu acıyı ikinci kez yaşadığım icin

Nasıl yani?duşdumu bebek​:pleading_face:

@Kubra0 Canım benim sana teselli vermek istemiyorum şu an. İnsan böyle durumlarda teselliden çok ‘Yanındayım’ cümlesini arıyor. Ben sana öyle demek istiyorum. Canı gönülden yanındayım :pray::heart:

:scream::scream: bu acıyı yaşadım biliyorum. Aynı acıyı iki kez yaşamak çok zor. Tekrar yükselme ihtimali olmaz mı servis yatışı yapsanız düzelmez mi

Şöyle kürtaj vs yapmadılar, kese olduğu için bebeğin olusabilecegini söylediler ama çok zor bir ihtimal olduğunu dediler

Nasıl bi acı olduğunu biliyorum. Küçuk ni ihtimal de olsa umuda tutunmak istiyorum İlaçlarınızı aksatmayın bol bol dinlenin :bowing_woman:t2:

Hiç bir ilaç vermediler progestan da vermediler çünkü lekelenmeye benziyor dediler ağrı olmadığı için beklemek gerek dediler ama çok zor yani beta dustukten sonra bilmiyorum 2-3 hafta sonra doktorun bakmasını istedi bebek var mı diye dua edin bana olur mu çok üzülüyorum bı umut ama çok üzücü

@Kubra0 eşinle sen akrabamisin?bu kan baganiz felan varmi canim?

Doktorun tehbir amaçlı bir hakette bulunmamasına çok üzüldüm. Üstelik düşük geçmişiniz de var. Doktorun daha itinalı olmasını beklerdim. Doktordur bir bildiği vardır demek istiyorum. Sizi yorunlarımla tedirgin etmek istemiyorum İsterseniz beraber, bulunduğunuz bölge için uzman araştırması yapalım. Bir uzmana daha yorumunu almak ister misiniz? Belki Laboratuvar yanlış ölçmüştür En çok ben güzel haber almanızı istiyorum. Allah yardımcınız olsun

Bilmiyorum ama bişey diyemiyorum hayırlısı ne ise o olsun evet uzaktan akrabayiz eşimle ama kan problemi yok ben 0rh+ o arh+ yani bekleyecegim ama kahverengi akıntı çoğalıyor muhtemelen düşük olacak

Merhabalar. İlk hamileligim ve kanama yaşadım. Kırmızı akışkan iç çamaşırı kapsayacak kadar. 5 haftalık hamileyim. hastaneye gittim keseye birşey olmamış denildi ama neyin kanamasiydi neden kanadı bilmiyorum. Bebeğimi mi kaybediyorum? Yaşıyan varmı aranızda? Sağlıkla kucağına alan varmı bu tip durum olsa da? Akıl verenilirmisiniz

3 Beğeni

Maalesef yaşamadım acile mi gittiniz acilde pek anlamıyorlar. Özele gitseniz beklemeden ? Ciddi bir durum olabilir

2 Beğeni

Özele gittim, kendi doktorum tüp bebek tedavisi görüyorum. Hiç devlete gitmedim. Kendi özeldeki doktorum ki kesede birşey yok yanindan bir sızıntı var dedi. Ama bir türlü içim rahatlamiyor aşırı endişeliyim :pleading_face:

1 Beğeni

Ben bu durumu yaşadım. Rahim etrafında kanama alanı olduğu için düşük riskim vardı. 16. Haftada kanama alanı geçti. Bu süreçte progestan kullandım ve yatak istirahatindeydim. Başka sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

3 Beğeni

Çok çok geçmiş olsun :pray:t2: teşekkür ediyorum yanıtladıgıniz için. İlk gebeligimde de düşük yaşadım aynı böyle bir kanama ama tek farkı aşırı ağrısı olmasıydı. Çok korktum bunda da hafif bir ağrım oldu ama çok kanamam oldu ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum çok yükselmişti stresten. Çünkü 5 senedir bunun hayalini kuruyoruz. Cumartesi günü 6 haftalık olacakmisiz inşallah :pray:t2: 16. Haftaya kadar hep kanama mi yaşadınız ? Burada bende hem göbek igne hem fitil progestan kullanım yapıyorum. Her hafta bir günde kalçadan farklı bir iğne verdi kanama dursun diye.

1 Beğeni

Geçmiş olsun, yerleşme kanaması olma ihtimali var. Doktor bir sıkıntı yok dediyse merak etmeyin

2 Beğeni

Yerleşme kanaması olabilir sürekli değil lekelenme şeklindeyse

2 Beğeni