Güzel haberler almana çok sevindim. Umarım rahat bir hamilelik olur.
Merhaba hamilelikte lekelenmeyi ne zaman yasadiniz ve nasıldı rengi kıvamı? Vs
Allaha bin şükür bende leke olmadı sadəcə vaginadan kokulu beyaz akinti geliyordu bebek düşə bilirdi Allah korusun ilaç yazmişdi doktorum.sora geçti şükür,10 haftalikdim
Ne ilacı yazdı acaba benim bu ara iki günde bir çok az akıntım beyazdan arada kahveye dönüyor ama açık kahve
afroneks diye bir şamdı (mum) cocukluk yoluna koyuyordum.kokulu akinti içindi .5 tanesini türk parasiyla 270tleye almiştim .ama faydalı oldu 3 tane kullandim iki duruyor evde.yani faydasini göstərdi gercekten.
Benim ağrım yok kahverengi leke oluyor arada sadece yani daha önce düşük yaptım biraz endişeleniyorum çevremde yerleşme kanaması yaşayanlar var ama korkuyorum doktora söyledin normal olur bu zamanlar dedi 6+6 haftalik
6 haftalık değil uzamnlara görə 10 11 haftada leke normal.ve lekenin rengi önəmli .sen 6 haftasın daha. Allah yardimcim olsun canim Allah bebegini sana bagislasin
Biraz korkuyorum açıkçası ve daha yeni olmasindan kaynaklı sürekli burada bilgi alisverisi yapıyorum ve soruyorum diliyorum ki her şey yolunda gitsin üç ayı geçsin rahat edeceksij diyorlar gerçekten dua ediyorum ne olur geçeyim diye
İnşallah gecersin bende zor hamiləlik gecirdim geciriyorum…allaha güvən ozaman her şey cok iyi olacak .gel dua et bebeğin için.onu sana bagislamasi için.ben hep dua ediyorum bebeğime Allah kabul etsin.allaha guvenirsen her şey çok güzel olacak.
İnşallah Allah nasip etsin gerçekten rabbim nasip etsin kucağımıza almayi
Hiç yaşamadım ama bildiğim kadarıyla kahverengimsi, pembemsi ya da kırmızı oluyor
Kırmızı tehlikeli diyorlar kahve veya açık pembe yerleşme kanaması diyorlar ağrılı olması tehlikeli dediler bende ağrı yok çok az ve nadir olan bişey doktor normal diyro ama hamileliğin daha çok başındayim korkuyorum
Doktorun öyle dediyse içini rahat tut ve düzenli takip et canım sen, Allah şifa versin inşallah
hamilelikte oluyor akıntılar normal bende beyaz hafif kokuluydu sonra progeston yazdı doktorum vaginaya şam kullandım ondan sonra kokusuz akıntı oluyo normal yani kaşınma kötü koku kahverengi fln deilse korkulacak bişey yok kahverengi yeşil kan gibi olursa o zaman doktora gitmelisin hamileliğin ilk 2 3 aylarınnan sonra başlamıştı bende
Sağ salım alalım kucagimiza inşallah aminn.cokkk ozluyorum bebegimi ruyalarımda gorup dahada ozluyorum
Korkma.kormak fayda vermez.sen bişey olmayacak diye düşün.dogru aslında insan olumlu dusunemiyor.ama yinede motive et kendini.bende çok sterliyim acaba nasıl.olcak iyimi,doğura bilecekmiyim.allah yardım etsin bize. Gercekten 9 ay bitsin sağ salim
İnan bazen diyorum ki Allah’ım 8 aylık olsun yeterki yaşasın o zaman doğsun ama doğsun yani bunu nasıl kelimelerle anlatabilirim bilmiyorum ama içim hep buruk
Geçmiş olsun Bir önceki gebelik düşükle sonuçlandığı için şuanki gebeliğimde düşük ihtimaline karşı doktorumdan öneri almıştım Hastaneye 1 saat uzaklıktayız Öyle bir durumda progestan 100mg vajen olarak uygulamamı ve yatak istirahatinde olmamı önerdi
Benim 8. Haftamd kahverengi lekelemem olmuştu. Hemen doktorumu aradım bilgi verdim. Dediği şekilde uyguladım. Kahverengi leke 3 gün sonra geçti ama rahim etrafındaki kanama alanı 16. Haftada bitti. Ilaç uygulamada zorluklar yasarsanız yine yardımcı olurum
Hazırlanıp şimdi bende hastaneye gideceğim en azından baktiracagim tuvalete gittiğinde akıntı görüyorum kahverengi en azından varsa bile bir risk baştan önlem alayım
Progrstan eksikliğini nasıl anladi