Lekelenme Sorunu

Dayanamadım gittim doktora karnımdan muayene etti ve hafiften kalp sesini duyduk her şey yolundaymış çok şükür kullandığım ilaçlardan dolayı oluyormuş :innocent::pray:

3 Beğeni

Merhaba, gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin :cherry_blossom: evet benim 5 haftalıkken başladı 10 gün boyunca sürdü bildiğin adet oluyordum. Doktorum coraspini kesti yatak istirahatine geç dedi ve kalçadan proluton Depot haftada bir kez olmak üzere kullan dedi. Ve zamanla geçti kanama alanı çok şükür şuan 13 haftalık olduk :pray:t2:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım gözün aydın :hibiscus:

1 Beğeni

Çok şükür canım sevindim senin adına :heart::rose:

1 Beğeni

Teşekkür ederim​:purple_heart: çok şükür maaşallah sevindim sizin için. Ben de bildiğiniz adet kanaması yaşıyprm. Progestan iğne sayısını günlük 3 e çıktı. Çok sevinmiştik gebelik haberime ama böylr olunca çok üzüldüm. Hep böyle devam etmez umarm. Bu hafta raporluyum ama haftaya iş başı nasıl yapıcam bilemiyorm.

2 Beğeni

Hoşbuldm​:two_hearts::two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Çok şükür :pray::heart:

1 Beğeni

Üzülmeyin, dualarım sizinle :pray::heart:

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

İlk zamanlar kanama normal diye bekleniyor ama artıyorsa ya da ağrınız varsa bence doktorunuza danışınız

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim​:two_hearts::two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Bence yükselişi güzel doktorunuz ultrason ile baktı mı inşallah kötü bir şey yoktur :pleading_face:

1 Beğeni

Gittim bu gün farklı bir doktora durumu anlattım çok normal olduğunu söyledi aspirin yapıyormuş tüp bebeklerde sık görülüyormuş her hangi bir sorun yoktu hatta çok erken olmasına rağmen hatta doktor karnımdan bakmasına rağmen kalp atışını duyduk ve gördük attığını ekranda o kadar muhteşem bir duyguymuş ki çok büyük moral oldu bana iyiki gitmişim doktora :pray::face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok sevindim, çok şükür :blush::heart:

O ses gitmez kulağınızdan bir sonraki kontrole kadar :star_struck:

1 Beğeni

Merhaba ben 6+5 haftalık hamileyim pazartesi kesem 4.1mm gözkdü doktorum geç döllenme olablr dedi. Ama bugün pembe lekeler geliyor korkuyorum sizce normalmi yardımcı olurmusunuz

3 Beğeni

İnşallah gönlünüzdeki olur :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Reyhan1

Belki de gebesiniz ve yerleşme kanamasıdır

Gebeyim ama ilk gebeliğim kimyasal gebelikmiş fakat bu gebelkde değerlerim güzel pembe ve açık kırmızı gelince korktum inanırmısnız ultrason resmini hemen attım

1 Beğeni

İçini ferah tut :cherry_blossom: güzel düşün güzel olsun, elinden geldiğince raporu uzat bol bol dinlenmeye bak . Geçecek inşallah kucağımıza almak nasip olur inşallah ben inanıyorum. Benim mesela 3. Denemem ve 2 kere ağır düşük yaşadım canlı bir şekilde kürtaj oldum lokal anesteziydi herşeyi hissettim ama denemekten hiç vazgeçmedim şuan bel ağrım var hani boyle adet olacakmis gibi aklım çıkıyor insan tüp bebekli bin bir emek verince normalinden kaç kat kaygı dolu oluyor ama ben şunu ogrendim gerçekten olan oluyor ölen ölüyor doğan bir şekilde doğuyor biz elimizden gelen tedbiri alalım gerisi inşallah kalbimizde ki gibi olur :cherry_blossom::pray:t2: herşey güzel olacak sağlıkla alacaksın :cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok şüküürrrrrr :blush::cherry_blossom::pray:t2:

1 Beğeni

Bir sonraki kontrolümde yarından sonra ben çok sabırsızım galiba her şeyi önceden öğreniyorum :woman_facepalming::joy:

1 Beğeni