Ortalama iki test arasında kaç saat var biliyor musun? Ben olsam yarın yine beta testi yaptırırdım.
Dün akşam 8 bucukda bı verdim bugün 1bucukda bı verdm 24 saat bile yok şuan beni rahatsız eden bı süreç de yok bende anlamadm umutsuzlandiriyorlar
Beta değeri 24-48 saatte 2 katına çıkar senin aralık çok kısa
Bence de yarin tekrar 8 buçukta verin test ayni saat olsun iki kati artmis mi bir bakin.Bence de neden bu kadar acele ediyorlar sagliksiz gebelikse zaten vucut kendisi atiyor .
Şuan ara ara kanamam oluyor ama aşırı değil tuvallette peceteye geliyor ağrım yok ama bazısı yerleşme olabilir diyorlar bende kaldım dusunce sardı
Bence normal @admin dediği gibi arka arkaya verilmiş benim tavsiyem başka bir Dr gözükmen geç döllenme olabilir hemen teşhis neye göre veriliyor sen tekrar bir test ver ve Dr değiş o da aynı şeyi söylüyor mu bak
@Damla merhaba ben de aynı durumdayım sizinle. Şu an 6+1 haftalık tüp bebek. Yoğun kanama ve kan pıhtıları düştü çok. İlerleyen süreçte azaldı mı sizin nasıl kontrol ettiniz
Aramıza hoşgeldin
@Feslegen
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Kızlar bu gün yani uzun bir süre sonra yine lekelenmem oldu şuan 5+6 yız perşembe günü ilk muayenem kasık ağrılarım hiç bitmedi zaten bide tüp bebek olduğu için korkuyorum sizce bir sorun var mı normal mi bu durum yada ![]()
Benimde var malesef 7+6 yım 1 haftadir kahverengi lekelenmem var doktorum progestan basladi sabah aksam 1 tane iciyorum
Bende kullanıyorum progesteron fitil olarak günde 3 kere uzun zamandırda kullanıyorum ona rağmen böyle bi şey oldu işe gitcem birazdan korkuyorum
Bana rapor yazmisti doktorum gecen haftayi raporlu gecirdim ama dun kontrolde istirahat etmen lazim dedi bende dun isi biraktim malesef korktum cunku genelde ayakta olan bi isim vardi. Doktorunuza danistinizmi çalışma konusunu
Daha hiç muayeneye gitmedim perşembe günü muayenem o gün sorcam şehir dışında doktorum bu gün içinde mesaj attım ama daha dönmedi ![]()
Bu arada benim işim masa başı yinede ağrım oluyor tabi uzanmakla oturmak bir değil
Alabiliyosaniz muayene gununuze kadar rapor alin saglik ocaklari veriyor
Hiç canını sıkma kardeşim ben 5+2 de lekelenmem olmuştu yerleşme dediler kese yanında azıcık bir kanama da vardı bir hafta sonra o geçti şimdi 12 haftalığım ama yeniden başlayan bir lekelenmem var ve bu sefer kese yanında kanama bile yok bebek iyi kese iyi çevresi iyi ama kanama geliyor buna hamdolsun inşallah geçecektir olabiliyor demekki çok endişe etme bir ton doktora gittim özeli devleti profesörü hepsi de bebekte sıkıntı yok diye sadece progestan verdi geçer inşallah
Başka bir doktora gitmekle gitmemek arasında kararsızım eşimde endişe yapma stres yapma diyor ama sizce gideyim mi
Yani kanama kırmızı olmadığı müddetçe şiddetli ağrı vs yoksa hamilelikte normal özellikle bu devirde hangi hamileye sorsam lekelenme sorunu yaşıyor büyük ihtimal dinlenince geçecektir bol bol dinlen bir süre iş tutma ben şuan mesela gerçekten kalkamıyorum çünkü az bir akıntı değildi bu hafta gelen iğne başlandı ama rengi koyu bebekte sıkıntı yok çok fazla doktora gittim bir kaybim var benim bu da öyle olsun istemedim servikal kanalda genişleme görüldü ama sorun olmaz denildi kanalda kısalık rahim yetmezliği gibi bir durumum yokmuş şuanlık ucu da kapalı Elhamdülillah demekki diyorum Rabbimden gelen bir imtihan hiçbir sıkıntı sorun yokken dahi kanam gelebiliyor demekki bu günümüze hamdolsun bence önem arz etmeyecek derecede hafifse gitme çok fazla muane de iyi değil ![]()
Rabbim yardımcın olsun