Lekelenme Sorunu

Bende 6 haftalığım minik bir kanama gördü iğne verdi 4 hane haftada bir vurulacak dedi bazen benimde şu gibi hafif kahvemde akıntım oluyor arada bir batma ağrı gibi geliyor

2 Beğeni

Ultrason da gorulmyr alttanda aynı sekilde ztn geceden beri kanamam var adet kani gibi bozuldum kesin değerlerim düşmüşmudur onu blmym

1 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah kanaman artarsa bence beklemeden doktora gitmeni tavsiye ederim belkide düşük ile sonuçlanacaktır ama hakkında hayırlısı olsun inşallah @İrem67

2 Beğeni

Düserse de Rabbim yine verir inş. düşügün bir ayagi icerde derler .En hayirli zamanda tum bebek isteyenlere Rabbim ugrastirmadan saglikli bebekler versin insallah.

1 Beğeni

Normal kanamam ya adet gibi fazla yok

1 Beğeni

İnşallah :pray:

1 Beğeni

Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur umarım :slight_smile: @İrem67

1 Beğeni

Teşekkür ederim :innocent:

1 Beğeni

arkadaslar 17 haftalik oldum 16 inci haftaya kadar kanama nedir bilmezdim 16 haftada ultrasonda icerde kanama oldugu gozuktu tekrar progestona basladik ya cok korkuyorum

1 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :heart: @Reyhan1 yerleşme kanaması olabilir sakin ol korkma ama bu kanama fazlalaşır ise ve ağrı eşlik ederse bı acile gitmelisin yada rahat etmek istersen Dr iletişime geç

1 Beğeni

Çok şükür güzel haberler alırsınız :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :pray::heart:

İnşallah güzel haber alırım bugün :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyoruz canım hakkında hayırlısı

1 Beğeni

Gittim doktra polegestron verdi zaten pazartesi güzelce kese büyürse çocuğu inşallah görürüz dua edin​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Dualarım sizinle :pray::heart:

İnşalllah :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin. :smiling_face::smiling_face: yorumlarınızı okudukça rahatlıyorm. İyiki varsınız​:purple_heart::purple_heart::purple_heart:

2 Beğeni

Dualarım seninle canım

1 Beğeni

Kızlar ilaca başladım yine açık kırmızı az da olsa geliyo doktor çok kanama olursa gel dedi yine de ilaç da kullnsam gelmesi normalmi

1 Beğeni

Günaydın canım ilaca yeni başladıysan etkisini ancak verir he yok içim rahat değil diyorsan Dr arayıp sor bilgi edin

1 Beğeni