Bende 6 haftalığım minik bir kanama gördü iğne verdi 4 hane haftada bir vurulacak dedi bazen benimde şu gibi hafif kahvemde akıntım oluyor arada bir batma ağrı gibi geliyor
Ultrason da gorulmyr alttanda aynı sekilde ztn geceden beri kanamam var adet kani gibi bozuldum kesin değerlerim düşmüşmudur onu blmym
Hayırlısı olsun inşallah kanaman artarsa bence beklemeden doktora gitmeni tavsiye ederim belkide düşük ile sonuçlanacaktır ama hakkında hayırlısı olsun inşallah @İrem67
Düserse de Rabbim yine verir inş. düşügün bir ayagi icerde derler .En hayirli zamanda tum bebek isteyenlere Rabbim ugrastirmadan saglikli bebekler versin insallah.
Normal kanamam ya adet gibi fazla yok
İnşallah ![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur umarım
@İrem67
Teşekkür ederim ![]()
arkadaslar 17 haftalik oldum 16 inci haftaya kadar kanama nedir bilmezdim 16 haftada ultrasonda icerde kanama oldugu gozuktu tekrar progestona basladik ya cok korkuyorum
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
@Reyhan1 yerleşme kanaması olabilir sakin ol korkma ama bu kanama fazlalaşır ise ve ağrı eşlik ederse bı acile gitmelisin yada rahat etmek istersen Dr iletişime geç
Çok şükür güzel haberler alırsınız ![]()
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ![]()
![]()
İnşallah güzel haber alırım bugün ![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz canım hakkında hayırlısı
Gittim doktra polegestron verdi zaten pazartesi güzelce kese büyürse çocuğu inşallah görürüz dua edin![]()
Dualarım sizinle ![]()
![]()
İnşalllah ![]()
![]()
çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin. ![]()
yorumlarınızı okudukça rahatlıyorm. İyiki varsınız![]()
![]()
![]()
Dualarım seninle canım
Kızlar ilaca başladım yine açık kırmızı az da olsa geliyo doktor çok kanama olursa gel dedi yine de ilaç da kullnsam gelmesi normalmi
Günaydın canım ilaca yeni başladıysan etkisini ancak verir he yok içim rahat değil diyorsan Dr arayıp sor bilgi edin