Kocam bebeğimiz için alış veriş yapmıyor

Farkında mısınız esiniz size tecavuz ediyor tek celse de bosanma sebebi bu…yasadıklarınızı okuyunca kanım dondu, kıyafet meselesi belkide en masumudur aralarında…Aileniz size sahip cıkıyorsa derhal evi terketmeniz gerekir. Eşiniz akıl saglıgı yerinde olmayan biri ruh hastası bir kisilige sahip. İleride sudan bir sebepten size veya bebeginize zarar verebilir. Boyle bir evde buyumesine izin vermeyin. Aileniz sahip cıkmıyorsa da kadın sığınma evlerine gidebilirsiniz once guvenliğinizi saglamıs olursunuz sonrada kendinize yeniden bir hayat kurarsınız işiniz vs olur. Daha cok gencsiniz bir kere geliyoruz bu dunyaya onu da başkaları icin harcayamayız. Yeniden mutlu olabilmek icin biran once kendinizi ve bebeginizi kurtarmaya bakın…

6 Beğeni

Evet o da diyor izin vermezsen tecavüz ederim diye bağırıyorum çığlık atıyorum bi keresinde eşimle kavga ederken sinir krizi geçirdim ortalığı yıktım bağırdım çığlık attım komşular toplandı kapıya noldu diye eşim kapıyı açtı diyor sinir krizi geçirdi eşim bişeyi yok diyip herkesi gönderdi ardından gelip bana bela okuyor beddua ediyordu… Ailem sahip çıkar ama boşanmamızı istemez benim eşim öyle bir insan ki çevresindeki herkese çok iyi herkes onu çok seviyo ama bana gelince noluyor bilmiyorum ben de mi suç ben mi onu bu hale getirdim acaba diye de düşünüyorum ama bi sonuca varamıyorum

1 Beğeni

Öyle yapıyorum da bakalım nolacak inanılmaz kırgınım ama

Tube estağfurullah yarabbim :roll_eyes:

Selma cok gençsin. Belki gencliginden, belki toplumun dayattiklarindan ama durumu normallestiriyorsun. Eşinin yaptiklari normal degil! Kiyafet almış almamış oraya gelene kadar sen aile ici siddet ve tecavüz magdurusun. Eğer o adamı hayatindan çıkarmak üzere bir çözüm bulmaya odaklanmazsan, 10 sene sonra bedeninden ve beyninden cok sey gitmiş olacak. Sen kızını bir tecavüzcüyle ayni ortamda birakabilir misin? Maalesef failin eşin ve kızının babasi olmasi gercegi değiştirmiyor. Lutfen onceligin zarar görmeden kendini ve kızını o sagliksiz ortamdan koparmak olsun. Belki sartlarin uygun degildir bugun olmaz ama hedefin bu olmalı. Cok ama cok üzgünüm. Keske elimden gelse cekip alabilsem seni, benzer durumdaki tum kadınları.

3 Beğeni

Haklısınız teşekkür ederim inanın bende en çok bunu istiyorum hiç mutlu değilim yaşadığım hayattan ama boşandığım zman da daha kötü olacak yaşadığm bu kadar kötü şeyi sadece buraya anlatabiliyorum dışarıya yansıtmamaya çalışıyorum bizm çevremizdeki insanlar akrabalar vs hepsi birden üstüme gelecek hani iyidiniz bi skntı yoktu diye annem babam sahip çıktıkları zaman köyde herkes onların üstüne gidecek bnm yüzümden annemin babamın yüzü eğilsin üzülsün canları sıkılsın istemiyorum babamın da pek durumu iyi değil şimdi bebğimle kalkıp gitsem onlara haksızlık etmiş olacam yoksa ayrılmayı da çok düşündüm ama karnımda bebekle olmaz yapamam önünü ardını düşündüğüm zaman her türlü mutsuz olacam sâdece eşim düzelsin diye dua ediyorum Allâh büyüktür yardım edecektir inşallah

Bu olanları ailene anlatsan boşanmanızı ister emin ol

Bu olanların binde birini falan anlattım anneme o da tabi ki ne desin üzülüyo babana söyliyim o sana para göndersin neye ihtiyacın varsa biz sana alalım diyor eşimi de annem seviyor ama bu yaptıklarını bilse o’da sevmez ama aranızı düzzeltmeye bakın gönlünüz geçinmekten yana olsun kırıp dökmeyin kestirip atmayın diyor nasihatler de bulunuyor ama dediğim gibi binde birini bile bilmiyor çünkü annem hasta üzülmesini istemiyorum stresten uzak ol ması gerekiyor onu üzemem kendi dertlerimden

Bi taraftan ailen bi taraftan eşin çok zor. Ama böyle bir eşle bir ömür geçmez kendine yazık edersn

Evet biliyorum yanlış bir evlilik bizimkisi ikimizin olamayacağını biliyordum en başından ama eşim çok geldi peşimden çok istedi ne kadar yok desem de sen evet diyene kadar peşinden gelmeye devam edeecm dedi en son kabul ettim adam seviyor beni merhametli vicdanlı aileme de uygun biri madem dedim kabul ettim ilk bi kaç ay iyidk ama hamile olduğumu Öğrendikten sonra adam değişmeye başladı ya da hep böyleydi de ben görmemiştim bilmiyorum şu an napacam ne edecem böyle nasıl devam edecek diye kara kara düşünüyorum kimseye de derdimi anlatamıyorum bi buraya yazabiliyorum Allah razı olsun bir çok kişi de sizde çok yol göstermeye çalışıyorsunuz burası sayesinde bi nebze rahatlıyorum eksik olmayın gerçekten çok teşekkür ederim :white_heart:

1 Beğeni

Canım sıkıntılar çekiyorsun anlıyoruz zor durumdasin ama hamile halinle bu yuvayı yikarsan annengilin evinde ne bebeğin ne sen rahat edersiniz . Nereye kadar annengilin evinde ömrun geçer .kocan geçimsiz evet ama önceden böyle bir insan değilmis neden degisti bukadar .Sen haklisin ama acaba sende çok mu zitlasiyorsun bu sorunlar çözülmüyor devam ediyorsa karşına al bir konuş açık açık derdini bir öğren .Biraz geri kafalı olabilir ama orası seni yuvan bebeğin olacak belki hersey düzelecek lütfen bebeğin için konuş derdi neymiş öğren böyle mutsuzluk bebeği ve seni huzursuz eder

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler diye bi laf var ya eşinin yaptığı da öyle olmuş yani. Resmen evet diyene kadar kandırmış seni gerçek yüzünü göstermemiş

Aynen öyle annemin evine bebeğimle gititğimde orda da mutlu olamicam ki kaldı ki eşim de bebeğini görmek isteyecek o zaman da sıkntılar bitmiş olmayacak ki belki daha kötü olacak eşim düzelsin istiyorum mutlu eşimle bebğimle bi yuvam olsun istiyorum… Eşimle evet çok zıtlaşıyoruz ne konuda ben onun her türlü isteğini ihtiyacını karşılıyorum bu hamile halimle bile sancım olsun olmasın iyi olayım olmayayım her gün yemeğini yapar önüne koyar temziliğini yapar çamaşırlarını yıkar ütülerim inan annesinin evinde yırtık çorapla geziyordum derdi kendine hiç bakmazdı annesi de kardeşi de ilgilenmezlermiş doğru düzgün ne çamaşırlarını eşim söylemeden yıkar ne doğru düzgün yemek yapıp verirmiş kardeşi annesi eşim kendisi söylüyordu evlendikten sonra ben söylemeden gömleğim pantolonum ütüleniyor işten dönünce akşam sofram hazır ev her zaman temiz Allah razı olsun diyordu bana ama şimdi gel gör ki ben hamile kaldıktan sonra benim bir çok şeye ihtiyacım oluyor eşime söylüyorum şu şu ihtiyacım var alırmısın diye kendin al diyor bana neyle alacam diyorum alacağım her şeyin tek tek fiyatını soruyor söylediğim zaman da o kadar tutuyor mu ya diyor evet hersey çok pahalı diyorum sonra üstünden geçiyor eveliyo geveliyo göndermiyor parayı bi güne bi gün doğru düzgün arayıp eve gelmeden önce bişey lazım mı bi şeye ihtiyacın var mı diye sormaz eve para bırakır ama o paraya dokunma der bana da göndermez dedim ya inan söylemeye utanıyorum ama yırtık donla geziyorum gerçekten abartısız söylüyorum bunu eşime söylüyorum afedersin geçen akşam oturuyoruz üstümde tayt var farkında değildim eşim farketti otururken elini deliğe sokuyor aaa bu da mı gitmiş diyor evet kilo almışım kalçam bayağı büyümüş hersey dar geliyor diyorum hmm olabilir diyo gidelim alalım asla demiyor ben onun herşeyine kadar düşünrken yaparken onun hem bana böyle davranması yetmedi bebeğime almicam demesi yetmedi herkesin içinde bebeğimiz erkek olsaydı giderdim alışverişe ama kız olduğu için beni ilgilendirmez kendisi gitsin demesi ve saymakla bitiremeyeceğim hareketleri davranışları ilgi sıfır sevgi saygı yok işten gelince yemeğini yer geçer telefonun başına utanmadan yüzüme erotik filmler izlediğini söyler adam akıllı gelip hal hatır sormaz dalga geçer gibi gelir sorar afedersn bi yerleri kalktımı ne kadar küste olsak zorla yapmaya çalışır bana hem maddi hem manevi yönden çok eksik bırakıyo beni annesine kardeşine hiç düşünmeden kalkıp 8000 tl bilet parasına verebiliyor onların evinde ki patatese soğana kadar birçok şeylerini alabiliyor ama ben ondan 500 tl ye bi elbise istediğimde hoo hoo hoo selma diyip vermez o paraya gider arkaşlarıyla dışarda yemek yer ertesi gün ama benden de hep güleryüz bekliyor anlamıyor beni defalarca insan gibi konuşmama rağmen adam anlamamk için salağa yatıyor olan benle Bebeğime oluyor

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum işin garip tarafı o da kabul ediyor bunu ilk zamanlar senin peşinden koşmak çok hoşuma gidiyordu senden uzak yaşamak sadece telefonda görüşebilmek beni sana çekiyordu ama şimdi yanımdasın ya ondan eskisi gibi değil diyor

Ay yok Allah korusun aman sakın bunların hepsi geçer gider Kafanı böyle dağıtacak şeyler yap ne bileyim dışarı çık yürüyüş yap sana en iyi sen gelirsin o vefasız elbet hatasını görecek her zaman böyle süremez :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Demek ki kaçan kovalanır hesabı onun ki. O zaman uzak durabildigin kadar dur

Aynen şu an uzak duruyorum bakalım nolacak

İnşallah herşey istediğin gibi olur :pray:

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim :white_heart:

1 Beğeni

Canım benim benzer durumu bende yaşadım tam seninki kadar olmasa da artık laf çarpıtıyordum daha bebeğimixe kıyafet bile alamadık anca şuna harca buna harca diye hep lafı yiyen ben oldum ben baba değilmiyim bi bebeğime bişey alamayacak kadar diyip lafı yiyip oturdum anlamazlar sonunda aldık ama sen de bekle ben şu an 34 hftalığım daha 32 haftalıkken aldık ne diim kolay değil Allaha dua et olmıyor evet insan destek bekliyor biraz düşünsün diyor ama düşünmüyorlar malesef

1 Beğeni