Kızlar merhaba 28+2 hamileyim Allah nasip kısmet ederse inşallah eylül de doğum görünüyor bi sıkıntı çıkmazsa inşallah ama hâlâ bebeğime bi zıbın bile almamışım 3.trimesterim full yaz ayına denk geliyor havalar aşırı bunaltıcı dışarı çıkmak çok zor geliyor bu güneşte çok zorlanıyorum zaman ilerledikçe ağırlaşıyorum zaten daha da çok zorlanacam ama eşimle bir ay önce tartışma yaşadık bebek için de alışveriş yapmayacağını gelmiceğini söyledi söz verdi hiçbir şekilde alışveriş yapmicam diye bende o günden sonra hiç alış veriş konusunu açmadım ama içim içimi yiyor kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum kansızlık çok var aldığım kan sulandırıcı ilaçlar da fayda etmiyor böyle devam ederse erken doğum riski de görünüyor böyle bir şey olursa napacam bebeğim doğunca çevremdeki bir çok kişi benim bebeğime kendi bebeklerinin eskilerini ayırdığını yüzüme söyledler benim de ilk çocuğum heveslerim çok vardı bunu alacam şunu alacam diye ve hep bi kızım olsun istiyordum Allah nasip etti çok şükür elhamdülillah ama hiçbir şey yapamıyorum onun için alışvriş konusunu açsam eşimle yine kavga edecez ben sana demedimmi dicek kendisi de para vermiyor en azından ben gidip alsam ama pazar günü annesiyle kardeşini alışverişe götürecekmiş annesi kardeşi köye gidecek annesi de kardeşi de maaşlarının olmasına rağmen gidiş dönüş biletlerini eşim aldı sekiz bin tl toplam bana gelince yok dün akşam bi elbise parası istedim 570 tl ye aldığım kilolardan artık kıyafetlerim olmuyor diye hoo hoo hoo dedi ondan önce sana bi pijama takımı almamız gerekiyor eşime dedim o da sen sipariş ver dedi bende para yok dedim ne kadar dedi 300 tl dedim o da tamm dedi sonra kendi elbise paramı söylememe rağmen ho ho ho diyip 500 tl gönderdi hesabıma 300 ü onun pijama takımına gitti vs vs kızlar sizce nasıl söyleyebilirim bebeğimiz için alışverişi inanın benimdde o kadar ihtiyacım var ki afedersiniz bütün donlarım taytlarım yırtık kendisi de görmesine rağmen dikip dikip giyiyorum mecbur ona da bir şey demiyor almıyor kendimi geçtim zaten de bebeğime nasıl aldıracam sizce gerçekten çok üzgünüm ne yapacam bilmiyorum
Evet çünkü onun da ihtiyacı vardı mecbur ona aldım bide söyledim sonra görmezse hani alcaktın sana para verdim diye söylenir
Valla erkek milleti cebinden çıkıyor öncelik kendini.dusun benimki öyle yaparsa ben once kendime alırım ki ben desem evi satalım harcayalim yok demez kansızlığa gelince benim de kanım azdı ben hamilelik boyunca her sabah ve akşam sabahlari aç karnına pekmez içiyordum e valla doktor bı sıkıntı var demedi ilaç+pekmez
Pekmez ne kadar içi yordunuz aç karnına mı
Olanaklardan değil elhamdülillah durumu var çok şükür diyorum ya kendi ailesine karşı parası var bize gelince yok
Senin yerinde ben olsam bana o şekilde davranan birini düşünmezdim o parayla kendime kıyafet alırdım.
Eve para bırakırdı mesela çalmak gibi değil de ona sorup ordan para alırdım bişey lazım olunca alırdım kendime değil ev için o da kendime çok nadir alırdım tabi bu da iki ay öncesine kadardı iki ay önce ben buraya para bırakıyorum biriktirp kardeşimin borçlarını ödeyecem dedi alma kullanma dedi bende tamm dedim artık dokunmuyorum bi çok şeyden geri kalıyorum bu şekilde de
O zaman ailesinin yanına gitsin kalsın. Bu ne ya tamam annesi babasi da yani onun önceliği sen ve bebeğin olmalısınız. Ne eşlik ne babalık yapıyor
Sonra söyler ama sana para verdim hani pijama takımı alacaktın diye o yüzden mecbur
Yani diyecek o kadar şey var ki kırıcı olmamak adına şöyle diyim bu adam sana ve bebeğine bakmıyacak ne için bu kadar sıkıntıyı kendine veba görüyorsun? Çok mu seviyorsun? Balık baştan kokar hiç mi anlamadın bu adamın böyle olduğunu
Bende diyorum ama dinlemiyor herkese var parası bize gelince yok gezelim tatile gidelim desem onu kabul eder ama ihtiyaçlara gelince yok
Kardeşimin borcunu ödeyeceğim ne demek ya onun için para mı biriktiriyor bi de. Yazıklar olsun. Bu adamı boşasan yeri var. Al o parayı git kendine de çocuğuna da al birseyler o para onun kardeşinin değil sen ve bebeğinin hakkı
Adam böyle değil diki bikaç aydır böyle olmuş tanıyamıyorum artık çok değşti
Söylerse söylesin senin de söyleyecek şeylerin var. Bırak sende onu düşünme niye sana pijama alalım diyorsun sen onu değil o sizi düşünsün biraz
Sen de değiş o zaman canım bir hayat böyle gitmez
Yaptığı çok yanlış. Sen eşine ve çocuğunun ihtiyacını gidermeyeceksen ne diye varsın yani nasıl eş nasıl babasın ?
Maalesef bende dedim zaten yeterince destek de bulunuyorsun kardeşinin kaç aylık kirasını eşim ödedi kardeşi çalışmıyordu yanına işe aldı şimdi de borçları var onu ödeyecem dedi bilmiyorum bize gelince niye yok hiç bahsetmiyor ya bebeğimizin benim bi ihtiyacım var mı yok mu diye destek sıfır ilgi sıfır hamileym diye ben mi çok duygusalım bilmiyorum onu da sadece bebeğim için kıyafet nasıl aldıracam onu bilmiyorum
Öyle adama bisey aldırmak çok zor. Peki kayınvaliden falan bisey demiyor mu oğluna. Malum onlara tapıyor
İnan o kadar kilo almış ki eşim spor yapmıyor diyet yapmıyor son zamanlarda popüler olan detoks suyu aldım ona sabah 8 de işe gidiyor kahvaltı evde yapmıyor benim de o saatte ilaç almam lazım diye eşime akşamdan söyledim çıkmadan önce beni uyandır bende ilaç alacam dedim o da tamm dedi yine akşamdan onun detoks suyunu bardak ve kaşık hemn baş ucuma komodinin üstüne hazır koymuştum hem ilacımı hemde onu eşim giyinirken mutfak hemen yanımızda su getirirmisin dedim ilacımı alacam dedim bi daha sen kalkıp suyunu almazsan uyandırmayacam dedi onun detoks suyunu hazırladım verdim kendim de ilacımı aldım sırf suyu o getirdi diye lafını etti bardağı alıp lavaboya döktü çıktı gitti ben onu düşünüyorum o böyle yapıyor maalesef
Kayınvalidem hayır o da çocuğuma eski kıyafetler ayırmış oğluna alışveriş yapacağınız zaman çok şey almayın diye tembihlemiş eşim söyledi iki zıbın yeter demiş kayınvalidem aşırı cimri ona harcama yapılmasını çok ister çok da ister herseyi şu lazım şunu al diye eşime hiç çekinmez o da görümcemde isterler herşeyi bize gelince de çok masraf yapmayın harcama yapmayın bebeğimden bahsetmez bile benm yanımda alışveriş konusunu sormaz yani alış veriş yaptınız mı ne zaman yapacaksınız diye