Kocam bebeğimiz için alış veriş yapmıyor

Nasıl değişeyim

Ben aç karnına içiyorum hala üzüm bulamamıştım dut pekmezi.yedim farketmiyor bı iç alışırsın kuvvettir

Ne kadar içiyordunuz peki

İş kocada bitiyor bacım bak biz evlendik vallah bı gün kocam annesini aramamistir bayram.olsun anneler günü olsun hiç gecen sene nisanliydik e düğün olcak gelmesi.lazim işimiz icin anneler gününde bı çiçek yolladık bitti annesi babası ölse anca gider uzaktayiz da karisamaz

Bı yemek kaşığı o kadar sevmiştim ki şişeyi ağzıma koyup içiyordum benim çok içim gidiyordu içince çok iyi oluyordu

Yaw o kadar da değil de ne senin eşin gibi ne de benm eşim gibi o nerdeyse her gün gitmese olmaz hâlâ onlarla yaşıyormus giibi evde bişey lazım olsa benm eşimden isterler iki oğlu bi kızı bekar yanında yaşıyor kayınvalidemin dördününde maaşı var ama eşimden ister her zaman eşimde verir

E iyi o zaman bende içeyim inşallah faydası olur

E canım benim eşim gibi çok iyi herkes hak edeni yaşatmak lazım çok kötü kocamın ailesi yumuşatıp konuşsak var ya uzakta bile olsa kavga etmekten yemek iyemeyiz

Olur kız niye olmasın normalde kansız biriyim hamile oldigumu bildim bileli içtim doktor.hic.dwmdi kansizsin öyle böyle

1 Beğeni

Öyleyse uzak durmak en doğrusu olmuş

Aileden ayrışamamış. Eşiniz bu durumu normal görüyorsa orda sıkıntı var. Sonuçta sizin rızkınız o. Gurur meselesi yapmayın bence bebeğimin ihtiyacı var babası olarak alman gerekiyor deyin

Bacım kendi oğlunun düğününe .misafir gibi gelmiş bı.insan oğluna bı ceyrek takmamis bı insan yabancı nefret ettiğim akrabam gelmişti halayın başında kadın benim için çabalıyor kaynana valla billa bı.kere alkış tutmamış biri e sen söyle bu kadına merhamet gerekir mi

1 Beğeni

En büyük sıkntı o zaten normal görmesi verecği cvptan çok çekindiğim için isteyemiyorum onun kendisinin düşünmesini istiyorum kendim istersem bu sefer daha kötü olmasından korkuyorum şu an gerçekten çok aciz bi durumdayım resmen kendime öyle bakınca uzaktan

Benim kaynanamda öyleydi bizim düğün ztn olmadı sadece bir mevlüt verildi o kadar misafir gibi geldi oturdu hani kovboy da çocuklara zarfta para atılır ya arabadan yüz tl iki yüz tl falan eşim bize o zarftan bi tane almış oğlundan onu verdi ben neye uğradığımı şaşırdım bizde bütün masrafları vs eşim yaptı o kadar ailesi kalabalık olmasına rağmen sadece büyük ablası çeyrek altın büyük abisi de bin tl verdi o kadar başka kimse bişey takmadı ablaları abileri kardeşleri hiç kimse bşy takmadı

İşte herşey kocada bitiyor kardeşleri on tane sadece bı tane geldi bide kaynana sen dusun kınayı kendi evimizde damda mevlit verdik aşağıda kına gecesi oldu kadın tutturdu tam kına oldu ben gidiyorum daha nikah var ben bile orda dedim otur oturdugin yerde kendin rezilsin beni de oğlunu da rezil etme oturdu yerine ben susmam

1 Beğeni

Kendinden bu kadar ödün vermeyerek mesela, evlilik tek kişilik fedakarlık değildir ki sizin durum fedakarlık ta değil düpedüz insan kullanmak, ben yırtık donla dolaşıcam eşimin parası olucak hiçbirşey almamak için söz vericekmiş yok öyle bir dünya tepesinden baktırırım o adamın

Bir bardak su altı üstü ya insan 50 kat yabancıya bir bardak su verir ya. Hamile olduğun halde de bu kadar yapılmaz. Sen suyunu alıp ilacını içip yatsaydın ne diye onun detoks suyunu hazırlıyorsun ki. O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Çek kendini onun üzerinden

2 Beğeni

Ya onun da torunu nasıl böyle bisey söyleyebiliyor. Kusura bakma ama ne eşinden ne de ailesinden birsey olmaz. Evin ayrı ocağın ayrı halâ daha eşinden biseyler istemeleri ne kdar saçma

1 Beğeni

Böyle olması gerekmez mi bı adam evlendimi.kendi öz çekirdek ailesine bakmak zorunda zaten sonuçta evinde oturuyoruz evini temizliyoruz çocuğuna bakıyoruz ama bazı adamlar evlenince kopamıyor illa kopsun düşman kesilsin değil ama öncelik kendi evi benim de oğlum olcak xamani gelince böyle yapsın yani tam beni unutmasin ama kendi.ailesine de baksın yani

Otur güzelce konuş benim ihtiyaçlarımı karsilamiycaksan neden evlendik de bende çalışırım ihtiyaçlarimi alirim o zaman de yani boyle bisey olmaz neden böyle şeylere sesini cikarmiyorsun sessiz kalıyorsun