Kocam bebeğimiz için alış veriş yapmıyor

Afedersin cocugu yaparken iyiydi de ihtiyaclarini almaya gelince mi kotu oldu de. Tabukide benimde bebegin de ihtiyaclarini alacaksin mecbursun de. Ben sokakta dilenecek miyim de bebegin ihtiyaci icin para bulcam. Bir ay once olan tartismada boyle soyledi de sende bir aydir icin icini yiyor ve bisey demiyorsan ne bileyim bacim sende de var o zman. Bir adam ilk once ailesinden ayri bir aile kuracgini bilerek evlenecek. Cesit cesit insan var ua. Huyunu suyunu sen bilirsin susmayla olmuyorsa durmadan konus o zmn. Ailesiyle konus o da olmadi kendi ailenle konus anlat derdini biri bi ayar versin. Idare etmek de degil yirtik donla gezip de adama pijama almak akil isi degul

Bazen bende kendi kendimi gaza getiriyorum selma diyorum oraya buraya harcayacağına sürekli kendi ailesine yedireceğine benim bebeğimin ihtiyaçlarını göz ardı eden adama hak ettiği gibi davran diyorum onun parasında senin de bebeğinin de hakkı var herkesten önce diye söylicem diyorum ona bende davranacam onun gibi o bzmle ilgili olan sorumluluklarını yerine getirmiyorsa sende aynısını yap diyorum vs vs ama sonra yapamıyorum aynı devam ediyorum yoksa suç benim de bi yandan farkındayım da işte…

1 Beğeni

Kabahatin büyüğü bende zaten biliyorum kendimden çok ödün verdim hep ben onu düşündükçe onun da benden uzaklaşıp kendi ailesini gittikçe daha çok düşündüğünü fark ettim ben ona hep diyorum zaten bir yuva kurmak istiyorsan önceliğin hayatına aldığın kadın ve çocuğun olacak annenden ailenden uzak dur mesafe koy demiyorum ama sen hâlâ onlarla yaşıyormus gibi davranıyorsan onlara gelince istedikleri kadar senden alabiliyorlar da bana gelince yoksa sen kendi kocaliğini sorgula dedim bir ay önce ki tartışma da annesi yüzünden olmuştu bizim alışverişe gidecğimz gündü bebek için bir gün öncesinden annesine de kardeşine de dedim eşime yarın bişey çıkartmayın alışveirşe gidecez diye kaç haftadır bişey çıkarıyorsunuz dedim gidemiyoruz dedim yarın bırakın dedim sabah erken saatte biz daha uyanmadan kayınvalidem eşimi aradı bi iş çıkardı gene buraya gel alışverişde başka zaman gdiin dedi bende duyuyordum selmayı da çağır o da eve gelsin yemek yapsın dedi ama ben gitmedim duymamazlıktan geldim eşim bişey demeden sabah erkenden çıktı akşam geldi hadi dedi alışverişe gidelim dedi dedim bu saatte mi ben nerden hazırlanacam da gidecem de bir iki değil bebeğin her şeyini alacaz Allâh bilir kaç saat sürecek geç olacak dedim sinirlenmiştim de annesine de ona da bunu söyledim napim dedi annem çağırdı gitmiyimmi dedi inan işi de o kadar gereksiz ki bilerek o gün başına iş açtı eşimin bende bugun gelmem dedim başka zamana dedim o da bi kaç defa söyledi gidelim diye ama akşam vaktiydi geç oldu hem de çok sinirlydim bu saatte gelmem dedim o da peki bi daha sormicam sana söz bi daha alışveriş malışveriş umrumda değil gitmicez dedim öyle kalsın dedi tekrar çıktı arkadaşlarıyla yemeğe o günden sonra sormaz etmez hiçbir şeyi bzmle alakalı kardeşiyle annesi dün bizi hafta sonu alışverişe götür dedi tabi ki götürüüm dedi bnm yanımda öyle yani bebeğime nasıl aldırcam bişey bilmiyorum

1 Beğeni

Konuştum çok ama olmadı bide susayım dedim daha beter oldu işine geldi bana verecği parayı ailesine yediriyor hakkımı helal etmiyorum

1 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum ailenden kop demiyorum ama kendi kurduğun yuvaya öncelik tanıman gerek diyorum oralı olmuyor

Zaten en büyük suç benim ne diye iyilik yapuyorum ki ona ne hali varsa görsün demem gereken yerde ben onu hâlâ düşünüyorum ya salaklık bende

Sordum ama bir ay önce ki tartışmada ondan sonra yok hiç konuşmadım bende o da

O yüzden onu düşünmeyi bırak kendini çek. O konuşmadıkça konuşma bile. Biraz uzak dur ki belki aklı başına gelir.

Ee bacim sende de var niye kaynanan diyon alisverisegitcez cagirmayin diye. Soylemeden gitseydiniz. Hakli olarak aksaminda adam gelip gonlunu yapmak icin gidelim demis sende hakli olarak sinirlenip gitmiyorum demissin. Atara atar gidere gider hesabi. Boyle olunca cok yiparniyor insan. Bende evliligimin ilk yillarinda yasadim farkli turde biseyler . Kendini yipratmaktan baska bisey degil. Sen de ki canim cicim bak son zamanlardayiz artik ben agirlaşmadan alalim yapalim hastane cantami falan hazir olsun nolur nolmaz de. Insanin basina ne gelecegi belli ol1maz. Biz bir aile olacagiz yakinda cekirdek aile artik bizimle daha fazla vakit gecirmeni isterim bebegimizle ilgilenmeni vsvs gbi. Netten videolar falan gordukce at ona. Iste baba ilgisinin bebek uzerinde olumlu etkilerinden falan bahseden bunun gni seyler.

Bende 30 haftalik hamileyim venim kocamda alosveris yapmiyor

Kac yıldır evlisiniz, hic mi fark etmediniz anlamadınız bu sonradan olannbisi değil sanki hep varmışta siz tolere etmissiniz gibi geldi

Ayol bizde 36’da yaptık alışveriş şu an 37 haftadayım yani Onun eşi de isterse son haftalarda olsun fark etmiyor ama almak istemiyormuş resmen Bir de ilk çocuğu Hiç mi heveslenmiyor Bir de ailesini sözünden çıkmıyor o zaman evlenmeseymiş Allah’ım ya rabbim

Eşiniz size de bebeğine de değer vermiyor ,evlilik bu değil ya kadın erkeğin kulu kolesi olsun diye değil, hayatı paylaşmak için iyisi ile kötüsü ile. Bu bilince sahip olamamak ne üzücü.Allah size sabır versin ne diyim.bebeğinizin heyecanını bile paylasamiyorsaniz neden hala yanindasiniz okurken içim acıdı. Siz bütün ipleri vermişsiniz eşinizin eline geçmiş olsun.

2 Beğeni

Talep etmen gerekiyor atıyorum her ay bu kadar bütçe versin kendi ihtiyaçlarının olduğunu söyle . Pedi bilmem sağlıksal ürün fln behane et . De kuaföre gitmiyorum bişey etmiyorum de her ay en azından 2000 eline versin nakit al . Talep etmezsen vermez .

Sinirim bozuldu varya ne adam ama … Sen kendine ve çocuğuna değer ver her gün en azından yarimsaat akşamları yürüyüşe çık olmaz böyle sen kendine değer vermen gerekiyor ilk önce şımart kendini ve çocuğu onunda yemeyini yap önüne köy bu kadar .

Allah razı olsun çok teşekkür ederim eksik olmayın… Bugün görümcemin evine gittik orda görümcemin kızları benden büyük dayı dediler bebek kaç aylık oldu hâlâ alış veriş yapmadınız mı dedi eşim banane alışverişten gidince bi kıyafet alıp bana gösterecek aa bak bu nasıl dıcek ne anlarım ben kendisi gidip alsın dedi ablası sen selmaya parasını ver biz onunla birlikte gider alırız dedi tamm olur dedi erkek olsaydı tabiki giderdim ama kız olduğu için kendisi gitsin dedi ilk defa böyle bişey söyledi gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi eşimin yeğeni orda beni farkedip yumuşatmaya çalıştı hiçbir şey söyleyemedim yeğeni ona söyledi bu nasıl sığı bi düşünce dayı dedi kızz erkek ayrımı nasıl yaparsın diye karınla kızınla ilgileneceğin halde sen gidip arkadaşlarınla gezip dolaşıyorssun yakışıyomu sana dedi bana dönüp sen merak etme biz birlikte alış veriş yaparız bi güzel dedi onlar sayesinde biraz iyi oldum ama eşimi terketmemek için zor tutuyorum kendimi

Talep ettim de kaç defa ama vermedi

Akşamları yürüyüşe çıkalım diyorum olmaz diyor sen kızları al git ben gelmem diyor kendimi şımartamaam öyle bir imkanım yok

Ailesiyle azda olsa mesafe koy . Uzaklaş ozaman eşin sana döner geç olsada bir küser iki küserler sonra alışırlar gerçekten bende aynı şeyi yapmışdım tüm maaşı annesine veriyordu ayrı eve çıktık mesafe koydum hergün kavgalar etdi buna rağmen hiç aramadım arasamda 2 haftada bir annecim nasılsın bu kadar

Özel değilse belki az maaş alıyordur ?