Aynen öyle sevinci tek başıma yaşıyorum ilk bebeğim bide strsten üzüntü den mahvoldum gözlerim şiş geziyorum ağlamaktan onun umurunda değil
Yok maaş değil kendi işi var çok şükür maşallah durumu var ama bana bebeğime değil ailesne biz onun hiçbir şeyi değiliz
Ne diyim bilmiyorum direnmen gerek yada sen çalış bebeği şuanlik kendi annene yada bakıcı tut yada bir yere yazdır bebeği maaş sonunda ver . Bendede eşim sadece 2000 veriyo o yüzden çalışmayı planlıyorum doğumdan 3 4 ay sonra . İlerde muhtaç olmayalım kocama kaynanama .çok zor bacım çok zor
Bugün görümcemin evine gittik orda görümcemin kızları benden büyük dayı dediler bebek kaç aylık oldu hâlâ alış veriş yapmadınız mı dedi eşim banane alışverişten gidince bi kıyafet alıp bana gösterecek aa bak bu nasıl dıcek ne anlarım ben kendisi gidip alsın dedi ablası sen selmaya parasını ver biz onunla birlikte gider alırız dedi tamm olur dedi erkek olsaydı tabiki giderdim ama kız olduğu için kendisi gitsin dedi ilk defa böyle bişey söyledi gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi eşimin yeğeni orda beni farkedip yumuşatmaya çalıştı hiçbir şey söyleyemedim yeğeni ona söyledi bu nasıl sığı bi düşünce dayı dedi kızz erkek ayrımı nasıl yaparsın diye karınla kızınla ilgileneceğin halde sen gidip arkadaşlarınla gezip dolaşıyorssun yakışıyomu sana dedi bana dönüp sen merak etme biz birlikte alış veriş yaparız bi güzel dedi onlar sayesinde biraz iyi oldum ama eşimi terketmemek için zor tutuyorum kendimi
Yeğenine helal olsun sonunda biri çıkıp laf söylemiş. Al parayı bi güzel git alışveriş yap al herseyi. Erkek kiz ayrımı yapmak da ne demek o senin evladın.
Ayrı evde değilsen ayrı eve çıkman gerek çocuğun odasını behane et belliki Annesi müdahile ediyor Allah sabr versin sana
Annem çok uzakta benim ailemden yakınımda kimse yok benim hiç iş tecrübem yok hamilelik zaten çok zor geçiyor nasıl yaparım ki evin işlerini zar yyapabiliyorum
Ayrı evdeyiz ama yakın oturuyoruz ona rağmen kopamadı ailesinden
Aynen öyle onun ailesinden en sevdiğim kişi o yeğenidir sağolsun… Biz eve geldik ama hiçbir şey konuşmadık o da bir şey söylemedi uyudu alış veriş para vs hiçbir şey söylemedi
Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun namaz kıl dua et
Allah razi olsun
Ozaman mesafe koy bacım adamla arana sorduğundada niye böyle ? Sende de bana ve bebeğime değer vermiyorsun . Belliki rahat biliyor hem yanında olacağını korkut gözünü umursama adamı süslen püslen telefonla konuş yalandan gül fln . Bende aynı şeyleri yaptım yeminle yüz bile vermedim kendime ayırdım zamanı oda dedi benden soğuyormusun fln dedim yok sana öyle geliyo konuşmaları bile kısa kesiyordum bide baktım çiçeklerle fln gelmeye başladi
Sen yegeni ile konuş gün ayarla sonra eşine söyle biz alışverişe çıkacağız para ver ya da kartını ver de emrivaki yap
Canım bizimkiler de aynı inan ki hepsi aynı bence . doğum yaklaşıkca mecbur alınacak onlar kacari yok .oda acele etmek istemiyordur .bizimkide öyle beşik Alaçam acele etme ne gerek var diyor sonucda alınacak .aranızda zitlasma olmuş ondandır
Her koca da aynı değil ki dediğinizi de yaptım aslında ama o sen madem böylesin bende istediğimi yaparım dedi sürekli arkadaşlarıyla çıkmaya başladi benden daha çok uzaklaştı yer arıyomuş ztn umrunda değilmiş gibi davrandığımda daha kötü oluyor bu
Kaç haftalık sizin ki
Benden ondan hiçbir şey istemek istemiyorum yaa yeminle gururuma dokunuyor istersem yarın öbür gün yüzüme vurmasından korkuyorum
Ne diyim bilmiyorum sen yinede kendi hayatini geliştirmeye çalış dik dur kendini ve bebeğini susarak ezdirme umarım iyi olur düzelir eşinde
20+4 hamileyim .Valla canım bizimkilerde hamileyiz diye bize harika davranmiyorlar inan yani .Sana madem bolesin bende istediğimi yaparım demiş yani inatlasmis biraz umursama normal davrna evde Trio tavır yapma .bırak çıksın arkadaşlarıyla sonucda eve gelecek hiç takmiyor gibi dur gayet normal davrn bakalım tepkisi ne olacak . Bebek eşyalarını bugün almasa sonucda mecbur alacak .bebek içinde çok şey alma bence yeni doğanlar sonra elde kalıyor ben az eşya Alacam.
Teşekkür ederim