Sende o sırnaşıp ilişki istediği zaman onun istediğini verme. Sadece ilişki için kullanıyor sakın kullandırtma kendini
Tahmin edebiliyorum ama böyle olmaz ki neden böyle yapıyor ee o çocuk dünyaya geldiği zaman samı böyle davranacak aklım almıyor aksine mutlu olması lazım baba oluyor bu tür insanları anlamıyorum o zaman yapamacak umarım hatasını görür yoksa cidden sanada bebeğede çok zor olur
Öyle bisey varsa kopar zaten ama varsa da duymazsın.
Yoo vermiyorum uzak duruyorum bu seferde zorluyor elimi kolumu bağlıyor sen benim karımsın vermek zorundasın diyor senin evlilik anlayışın sadece bundan mı ibaret diyorum sus diyor zorla yapıyor itiyorum kaçıyorum izin vermiyor
Bende onu anlayamıyorum ya benden daha çok çocuk istiyordu asla korunmama izin vermiyordu çocuk olsun diye niye şimdi böyle yapıyor anlamıyorum istiyorum ki doğum da bende çocuğumda ölelim o Dünya da kalıp vicdan azabından gebersin artık canıma tak etti yeminle dayanacak gücüm kalmadı kendime bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Ya alışacam ya o düzelecek ya da ben kendime zarar verecem artık inadıma yapar gibi geçmiş bide geniş geniş çekirdek çitliyor hiçbir şey olmamış gibi vallahi sabrım kalmadı
İşine gelince karısı olduğunu çok iyi hatırlıyor maşallah . Keske her konuda karısı olduğunu hatırlasa
Geç başka odaya yüzünü görme. Kendine ve bebeğine de zarar vermeyi düşünme sakın canım
Afedersin ama yuh artık bu nasil bi insan ya gerçekten şakamı yapıyorsun bacim boule bosey nasil oluyor
Aynen şu an başka odadayım o başka oda da aynı evin içinde iki yabancıyız sanki ben buna katlanamıyorum artık
Oluyormuş işte bende başkasından duysam şaşar kalırdım ama maalesef kendim yaşıyorum bu durumu
Normal canım yaşadığın hiç kolay değil.
Biri kalkpta buna bir dur dese keşke psikolojim mahvoldu eskiden şen şakrak girdiğim ortamı güldüren neşelendiren hayat dolu bir insandım şu an 22 yaşındayım ama ölmek istiyorum hayattan hiçbir zevk alamıyorum bu psikolojide bebeğim doğduktan sonra da böyle olursa inan kendime de bebeğime zarar verme ihtimalim çok yüksek ama şu an karnımda hareket etmesi bile beni bu kadar mutlu ederken heyecanla karnımı açıp hareketlerini izlemek bu kadar keyif verirken bana benim sadece bu mutluluğu yaşamam gereken yerde kime ne yaptım da ne günah işledim de bunları yaşıyorum diyorum kendi kendime dayanamıyorum vallahi dayanamıyorum artık gözümde yaş kalmadı ama o içerde rahat rahat filmini izliyor kahkaha atıp beni görmüyor bile yada bilerek yapıyor bilmiyorum Allah sabır versin bana
22 yaşındasın ama sana hayati zindan ediyor resmen kendisi kac yaşında
Allah onu bildiği gibi yapsın. Sana yaşattıklarını çeksin inşallah Hamile bir kadına yaşattığına bak ya akıl alır gibi değil. Psikolojik destek al mutlaka
Ben olsam onu boğarım yemin ederim
30 yaşında o
Bazen aklımdan geçmiyor değil ama çok kötü kavga ettiğimiz zaman şiddette meyledebiliyor vurmuyor ama kolumu parmaklarımı çok sıkıyor öyle bir sıkıyor ki morarıyor acıyor diyorum yine de bırakmıyor siniri geçene kadar meselâ iki gün önce de basit bir şey den atıştık annesinin evinde annesi geldi onun yanında bana temiz bir dayak hakediyorsun dedi çıkmadan önce annesi kulağıma diyor kocanın gönlünü al sıkntı çıkarma bana diyor aynısını git oğluna da söyle dedim çıktım
O istediğini yapıyor bu kadar canımı sıkıyor ama eve geldiği zaman da hiçbir şey olmamış gibi davranmamı istiyor. Suratını asma diyor elimde değil ya ben bunları yaşarken yok sayamıyorum hele ki dün akşam ablasının evindeki tavırları gözümün önünden gitmiyor aklıma geldikçe kötü oluyorum adam noldu ki diye soruyor o kadar umrunda değil ki benim kendi kendime canımı sıktığımı düşünüyor kendi yaptıklarını asla görmüyor
Yüz verme ona cnm