Peki canm gündüz işe gidince hic arayip sormuyor mu ne bilim Uyandın mı Ya da kahvaltını yaptın mı diye ya da ne yemek yapacaksın bugün bize ya da hayatım canım bunu çekti yapar mısın yemek olarak ya da ne bileyim böyle evdeyken elin karnına koyup bebeğini sevmiyor mu konuşmuyor mu güzel kelimeler söyleyip seni seviyorum demiyor mu ilaç için de kendine Sabah alarm kur ilacını hiç ona muhtaç olma
Konu sinir bozucu narsist,bir kocanız var bu belli ona muhtaç gibi davranmamalisin gitmeyi bil gerçek olmasa bile korkut. Seni elinin altında görüyor çünkü. Şahsen nefret ettim şuan kişiden. Ve en kısa zamanda ayrıl lütfen ondan kendine güven. Asla değişmeyecek çünkü.
İşte ah bu elalem ne der kısmı da girince işin içine insan daha çok yıpranıyor. Valla canım ne diyeyim inşallah eşin düzelir Allah tan umut kesilmez. Allah yardımcın olsun valla durumun zor. Geriye senin şuan eşini umursamaman, onun sana davrandığı gibi ona davranman. Kız çocuğu olduğu için alışverişe çıkmam falan demiş ya erkek istiyordu da kız olduğu için mi bu şekilde davranıyor acaba? Eğer böyleyse çok çok yanlış ve doğduğu zaman da sevmez bile böyle insanlar
Valla böyle olamadık maşallah benim eşim kayınvalidemin evindeki soğanına patatesine kadar alıyor hâlâ onlara… Eşim dün akşam ablasının evinde söyledi ablası yeğenleri alışveriş yapmadınızemı hâlâ diye sorunca o da ben yapmam erkek bebek olsaydı giderdim ama kız çocuk ben ne anlarım kendisi gidp alsın dedi ablası sen parasını ver biz selmayı alıp gideriz birlkte dedi eşim tamm dedi ama geldiğimizden beri benmle de hiç konuşmadı bende konuşmadım
Çok güzel söylediniz teşekkür ederim… Sizde fark etmişsiniz o an bnm de düşündüğüm oydu gerçekten bebek için parasını vercem diyip kendisi gitsin banane demesi çok çok ağrıma gitti daha önceki kavgaları tartışmaları hakaretleri herşeyi unuttum kendi bebeği için banane demesi üstelik kız olduğu için gitmem erkek olsaydı giderdim demesi benim için çok kötü oldu benim nezdimde en büyük şiddeti o oldu stres üzüntü dolu bi hamilelik geçiriyorum bebeğimin hareketleri de çok azalmış dün akşam yeğeni dayı dedi bak bebeğinin hareketleri azalmış bi doktora götür dedi ciddi bir şey olabilir ihmal etmeyin dedi o da kendisi gitsin dedi yine bebek uyuyordur önemli bir şey yoktur dedi ardından yarım saat sonra bebeğim tekme attı ben o ağrıdan bağırdım görümcem tekme mi attı dedi evet dedim eşim de diyor biraz daha biraz daha vur akıllansın diyor dalga geçerek
Annesi değil de ablası sağolsun o bazen uyarıyor böyle yapma etme diye de o annesini dinliyor tartışmamızı gidip annesine söylüyor annesi de gelip beni uyarıyor şöyle yap böyle yap diye bana laf ediyor
İnşallah… İşte bende ona çok şaşırdım hiç erkek olsun kız olsun diye ayrım yapmıyordu kız olduğunu birlkte öğrendik o da çok sevinmişti evet bana hep diyordu kız olursa ismini sen erkek olursa ben koyacam diye ama ayrım yaptığını hiç düşünmemiştim ilk defa öyle birşey söyleyince bu zamana kadar olan bütün kavgalarımızı tartışmaları unuttum oraya takıldım doğduktan sonra da böyle mi yapacak acaba diye
Gidecek yerim olsa şimdiye gitmiştim zaten
arada bir mama ve bez de alıyor kaynanam iyi oldu valla
Gündüz hal hatır sormak için hiç aramaz işi yoktur o sırada yemek hazırla gelip yicem der mesela gün içinde ya da ben bazen annesine gittiğim için her gün akşam gelmeden önce arar nerdesin diye sorar o kadar hiçbir zaman sormaz bişey lazım mı ihtiyacın var mı falan diye ben istediğim zaman da çoğu zaman getiremem der çoğu zaman getirir getirmedikleri olur unuttum der ama o da ben istersem o kendisi sormaz bazen bebek hareketlerini hissedince onun elini getirp karnıma koyuyorum zorla sende hisset diyorum benim mutluluğumu paylaşsın diye bazen diyor evet hissettim tamm diyip telefonuna geri dönüyor bazen bebek duruyo hareket etmiyor azcık bekle diyorum aman tamm sen hissettin yeter diyor öyle yani ilgisi hiç yok hiçç
aaa inanmıyorum cinsiyet ayrımcılığı gibi şunlara bak sen ay bacım sen boşuna stres yapma şunlar için bebeğini düşün rızkıyla gelecek bak inanki bebeğim iki aylık olacak şurda 2 hafta sonra inan her ay yaptığımız masrafın haddi hesabı yok ama Rabbim rızkını veriyor cidden, inşallah eşin bu konuda bilinçlenir sen ailesini falan boşver
Aynen öyle insan diyor sanki hiçbir şey olmayacak bebek geldi gelecek Daha bir şey almadım falan filan ama bir bir bakıyorsun her şey olmuş Nasıl olduğunu da anlamıyorsun
tabi kız asla markasız kıyafet falan da aldırmaz ben almıyorum öyle çok gerekmedikçe markalı kıyafettir eşyadır falan.
anca cildine kullanacağım şampuanı,deterjanları,losyonu,pişik kremi,bezi vs’nin içeriğine dikkat ederim kaç para olursa olsun iyisini alırım o kadar. bebek arabasını falan bile öyle çok pahalı bir şey aldırmadım zaten birkaç sene kullanıcak diye biraz büyüdüğü zaman daha pratik bir model alırız diye
Başta sevindi ya acaba kayınvaliden de doldurmuş olabilir mi bi erkek çocuk doğuramıyor gibisinden
Var gibi davran gerçekten seni kaybetmekten korkmalı yoksa kendi hayatını da çocuğunun hayatınıda mahvedersin kardeşim
Valla günahını almıyım sanmıyorum öyle diyeceğini ama evet kayınvalidem de hep erkek erkek diyordu istiyordu ama benim ne kadar ilk bebeğimin kız olmasını istediğimi herkes biliyordu arkamdan da böyle bir şey demişmidir sanmıyorum ama güvenmiyorum pek
Okurken acayip kızdım bide gidip oma bir şey mi aldınız şaka mı bu annesine kardeşine gelince para var karısına evladına gelince mi para yok o adamı güzel bir dövmek lazım o çocuğu yaparken iyi ama kıyafette alacak babalıkta yapacak aa deli oldum okurken bence kendi aileden yardım al bir şeyler yapsınlar anlat durumu derim nereye kadar böyle devam edebilir
Anneme anlattım bugün babana söyliyim sana para göndersin dedim kabul etmedim babamın da pek durumu yok çocuklari çok ondan isteyemem eşimin vermesi gerekiyor ama o da yok sayıyor afedersin ilişkiye gelince sadece var yanımda istediği zaman gelir sırnaşır hevesini aldı mı da aynen devam eder eski halinde
Yani bir ihtimal var ama İnşallah dememistir
İnşallah öyle bir şey varsa kıyameti koparırım onların başında