Aynen öyle maalesef ne diyim ki Allah akıl fikir vicdan versin inşallah
Cok sacma bısey bu yanı ben anlam veremedim bur ınsanın imkanı olmaz yapamaz anlarım ama onlara yapıp sana bebege yapmamasını anlamadım ALLAH sana sabır versin kardesım buda ssnın sınavın galıba bılmıyoeum cok uzuldum ve sınırlendım
Bu adamda cocuga karsı bıe sevgide yok Boyle sapıkça dusuncelerı hareketleri varsa korkulur bundan kusura bakma canım ama ALLAH yardım etsin sana ama bılmıyoeum bısey demek ıstemıyoeum
Kızını kotu lutfen kendınıde koru dunyanın sonundegıl insan yeterkı ALLAH a sıgınıp bıseyler yapmak ıstesın ben de ılk esımden ayrıydım bıe yasındaki oglumla bırlıkte hemde annem babam olmasına ragmen sahıp çıkmadılar ALLAH ıyı insanlar çıkardı karşıma evet sıkıntı cektım onunlada sıkıntı cekıyordum yalancının dolandırıcının tekıydı bur kere nakafa almadım daha ondan cok aglayıp cagresız kaldığım zamanlar oldu ALLAH a cok sukur ne kotu oldum ne kotu yola dustum Allah hep bır çıkar yol gosterdı zaten ayrıldım bir sene sonra sımdıkı esımle tanıstım onunla ılk arkadaslıgımız 3 bucuk sene surdu sonra evlendık sımdı evlenelı 6 sene oldu yenı hamıleyım benim kendi oglum cok kucuktu onu tanıdıgında kendi babasını bılıyor ama sımsıkı esıme baba demeyı tercih etti ıkıncı kızıma hamıleyım oglum on yasında hastalıkların var hamılelıgımı sonlandırma gerekuyordu hayatı rıskım var beyin kanaması yada komaya gırıp öle bılırım ama ben aldırmadım ALLAH a sıhındım su an 30 haftalıgım evet maddı sıkıntılarım cok esım cocuk gını bakıyor bana ıyıyım demem o kı o ınsanın duzelmesını bekleseydım benim hayatıma olan olmustu evet ALLAH.a sıgınıcaksın ama ALLAH akıl vermıs yollar vermıs cocugu sevse ıstese boylemı yapar tecavüz dıyorsun birde bu zıhnıyette sence otesı varmı o adam da merhamet duygu yok aklın var fıkrın var korkma aılenın maddk durumu ıyı olmasın sahip çıkmaları yeterlı bende oda yoktu hala yok ama ALLAH bu esımı çıkardı karşıma lutfen bazı seyler yenılıp yutulucak seyler degıl cok kotu sonuclar dogura bılır
Aklima geleni yazmak istemiyorum ama esine bu kadar merhametsiz vahsi duygularla yanasan bir adamin cocuguna karsi da gunahini almak istemem ama neler duyuyoruz guvenemem ben olsam kiz coogun olacak allahin izniyle ona sahip cik derim …sana gebeligin de bu zulmu yapan sen dogurunca degisecek sanma resmen sapik ve zalim bir adamla berabersin kendini dusunmuyosan kizini dusun kim ne derse desin ailen sahip cikiyorsa yanlarina git ve herkese de anlat sana yaptiklarini hala seni ayiplayan olursada allaha havale et ama o evde kalma …bu arada @Gizem6 seni yanitlamis bulundum ama zaten sozlerim konu acana bellidir
Evet sorun degol bende öyle dusundum evet sabır edılır gosterılır hemen evlılık tabıkı kestırıp atılmaz ama kıyafetten paradan daha önemli konulardan bahsetmıs arkadas daha cıddı konular cıddı ve ıtıcı bu ınsan degısmez ALLAH tır bılemem ama yinede akıl sahıbı oldugumuz ıcın her seyı dusunup onlem almamız gerekir bu adam degısır yuvam yıkılmasın derken daha kotu seylere maruzda kalına bılır bence ALLAH gostermesın kız cocugu cok onemlı gercı bu zmaan o kadar kotukı erkek cocuklarımızı da korumamız gerekıyor bir o kadar oglen ıgrenc fıkırlı ınaanlar varkı ALLAH karsılastırmasın ama uzun lafın kısası cok onemlı seyler bu adamın bırak cıddıyı sakayla bıle bıseyler soylemesınden ıskıllenırım ben kardesım bır ınaanın aklına gelıyorsa uygulamasında ımkan sız degıldır aklını kullanmalısın bence onu bunu dusuneyım derken kotu swyler yasamaya mecbur bırakma ne seni ne cocugunu
Zamanında bende aynı seyleri yaşadım seninki kadar ağır olmasa da hep kendimden odun verdim anladım ki kırmazsan hep kırılırsın hep ben ağladım şimdi eşimi ağlatip ne var bunda diyorum
Ve o zaman anladım ki el üstünde tutuluyorum
Kendini değersizlestirirsen üzerine basıp ne var bunda derler hep kendini ve çocuğunu önemse ve bol bol dua et ben çok ettim şimdi iyiyiz
Hep kendine odaklan mutlu ol şarkılar aç keyfini çıkar eski sen ol gülüp eğlenen bir yerden sonra sana iyi gelenin sen ve kızın olduğunu anlayacaksin🩷 doğduktan sonra eminim daha mutlu olacaksın 🩷Allah’ım sana öyle güzel günler yaşatsın ki bu günler iyiki geçmiş başımdan bu imtihanı da en guzeliyle geçmişim çok şükür diyebilesin🩷
Kendinden odun vermem ayrı bısey bence el kol baglanıp zorla ılıskıye zorlanması yanı tecavüz edılmesı baska bısey hamile hamile bu bence cok kotu bıssy herkez kendınden odun verdıgı zamanlar oluyor tabıkı gulluk gulustanlık olmuyor hıc bıssy ama bunlar farklı seyler ağır atlanamıcak seyler aapık ruhlu erkeklerden her zaman korkulması gerek bu sapıklık
Kesinlike katılıyorum evet çok kötü bir durum Allah yardımcısı olsun
Amin ınsallah üzüldüm bende cok
AMİN inşaallah Allah razı olsun
Hayırlı günler sana da… Teşekkür ederim evet eşimle bayağı konuştum derdimi anlattım a dan z ye güzel bir dille o da haklısın dedi sana çok haksızlık ediyorum farkndayım dedi özür diledi söz verdiği için bnmle alışverişe gelmedi ama bebeğin ihtiyaçları için para gönderdi ben aldım bebeğimin ihtiyaçlarını sonra çok eksik çıktı para yetmedi tekrar bi daha istedim pek göndermek istemiyordu ama biraz zorlayınca sonunda istediğm miktarında fazlasını gönderdi sağolsun o ara kardeşiyle sorunları oldu gelip bana dediği şey ben onun için o kadar emek veriyim borç larına o kadar yardm edeyim o kalkıp böyle yapsın dedi bundan sonra önceliğim sadece sen ve kızım olacak szn için çalışacam dedi verdi sağolsun inşallah da böyle devam eder şu an maşallah iyi çok şükür inşallah böyle devam eder ağrım olunca bile gece kaç olursa olsun kalkıyo bnmle ilgileniyo maşallah bu da bana güç veriyor iyi hissetiriyor Rabbim bozmasın inşallah
Amin Amin inşallah Allah razı olsun. Bende öyle yapıyorum kızımın bütün eksiklerini tamamladım kendi ihtiyaçlarımın da çoğusunu aldım eşim de çok şaşırdım bana para gönderdiğinde dedi bebeğin ihtiyaçlarını al ama kendini de ihmal etme ne gerekiyorsa kendine de al bebeğime harcayacam diyip diyip kendine almamazlık etme dedi sağolsun bende aldım 37+1 haftalık oldum maşallah maşallah doğum hediye mi bile aldı hiç beklemiyordum ama gerçekten çok sevindim en azından fiziken olamasa bile ruhen hamileliğimin son zamanlarını iyi geçirmyei çok istiyordum inşallah da böyle devam eder hayırlısıyla ama Allah biliyor ona da gösterdi kendi ailesine o kadar yapıyordu ediyordu benim hiçbir şey yapmama gerek kalmadı kendisi gerçek yüzünü gördü ailesinin onların eşime olan yanlışları nankörlükleri sayesinde belkide eşim bizi düşünmeye başladı önceliklerinin farkına vardı çok. Şükür çok dua ettim çok ağladım Allah’a yalvardım elhamdülillah şu an iyiyiz inşallah da bozulmaz hiçbir zaman
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu kadar zaman geçmesine rağmen beni düşünüp yazmanız çok mutlu etti beni evet dediğinz gibi gerçekten bebek rızkıyla geliyor eşimde galiba baba olmanın yeni farkına varıyor eskiden hiç ilgilenmezdi mesela ama şimdi maşallah maşallah geliyor karnımı okşuyor bebeğimle konuşuyor bebeğime bile ben anneni de seni de çok seviyorum iyi ki hayatımdasınız diyor inan o kadar mutlu oluyorum ki nasıl bir şey bilmiyorum ama sancılarım olduğunda bi ağrım bişey olduğu zaman eşim gelip benmle ilgilendiğinde o ağrının bile hafiflediğini hissediyorum dün gece saatlerce kaşınmaktan artık o kadar kötü bir hale geldim ki yanıyordu her yerim artık ağlamaya başladım gecenin dördünde eşim kalktı sıkıca sarıldı bana beni banyoya götürdü sıcak iyi gelecek kaşıntına diye girdim banyoya gerçekten sıcak duş çok iyi geldi sonra kendi bol piijamalrından çıkarttı bana giydirdi öyle rahatladım namaz kıldık sonra ben uyuyana kadar başımda durdu Allah razı olsun işte diyordum ya eskiden böyle değildi hamilelikten sonra değşti diye şu an eski haline dönmesi beni çok mutlu ediyor o da bilinçlendi herlade baba olmanın şaşkınlığı vardı üstünde zaman geçtkçe belki idrak etmeye beni anlamaya başladı elhamdülillah ya her halimize elhamdülillah şu an tek istediğim hayırla sağlikli kolay bir şekilde bebeğimi kucağıma alıp mutlu bir yuvanın içinde olabilmek kızımıza iyi bi anne baba olabilmek istediğim Rabbim isteyen herkese önce hayırlı bir eş daha sonra da hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Aynen öyle aman sonradan düzeleceklerse ben razıyım katlandım aylarca bi şekilde sabır gösterdim tevekkül ettim Allah’a bin şükür Rabbim eşlermzle aralarımızda saygı sevgi huzur sadakati hiç eksik etmesin bütün dünyayla iyi olsan da önemi yok eşinle aran kötü olduğu sürece ondan başkasını düşünemiyorsun umursamıyorsun ama onunla iyiken başka kimse pek umrunda olmuyor böyle bir şey tuhaf gerçekten de
Arkadaş Allah iyiliğini versin madem böyle güzel gelişmeler oldu niye yazmıyorsun buraya. Sana üzülmekten ciğerimiz soldu, kocan yüzünden karnımızdaki bebekler sinir küpü oldu, ettiğimiz ahlar yüzünden adamın boyu posu devrilecekti az kalsın Allah’tan @anon24453825 sormuş yoksa haberimiz olmayacaktı
Maşallah maşallah, şaka bir yana böyle güzel yönde değişmesine çok mutlu oldum
Rabbim daim etsin huzurunuzu. İnşallah herşey daha da güzele gider. Çok sevindim senin ve bebişin adına
Yaa Allah iyilğini versin senin de gece gece güldürdün haklısın aslında niye yazmadım hiç aklıma gelmedi açıkçası… Kusura bakmayın… Amin inşallah Allah razı olsun Teşekkür ederim çok zor zamanlar geçirdim ama iyi günlerimin olması için o kötü süreci yaşamam gerekiyormuş meğerse inşallah böyle güzel devam eder değişmesin dua edin
Estağfurullah ne kusuru , şakasına dedim inşallah hep iyi olursunuz, gerçekten burda okuyunca insanın yüreğine su serpiliyor. Her karanlık gecenin bir sabahı var demekki. İmtihan, belki o sıkıntıları yaşamanın da bir hikmeti vardı. Çok çok mutlu ol, hep
Aklıma geldikçe dua edicem, Rabbim tüm eşlere merhamet, yuvasına bağlılık ve adaletli kalp versin.
AMİN Amin inşallah Allah razı olsun eksik olmayın
Bütüm yazdıklarınızı okudum, Hayretler şoklar içersindeyim okadar üzüldümki size anlatamam ve eşime şükür ettim Ben hamılelığımın başında 3 günde bir 4 bın tlılık mıde bulantısı serumu yedım bir kez of demedi eşim kustum benimle temizledi bakanım yoktu işten ayrıldı günlerce başımda bekledı maddı olarak çok zora girdik hep kredi kartlarina yüklendik ama gıkı çıkmadı daha sonra işe başlamak zorunda kaldı ben evde yalnız kalmayıyım diye beni annemın yanına yolladı annem bu aradq bize cok uzak oturuyor şehir dişinda 9 ay tam ayrı kaldık bir kez bana bi senmısın hamile kendine bakamadın demedi hatta hep ben baktım ama annen daha iyi bakar dedi beni rahat ettirdi ne iş bekledi ne yemek adam 9 ay dişardan yedi doğuma yakın yanıma geldi gelirken 2 bavul bebek eşyası getirdi heves edip herşeyi almiş üstüne bide evin banyosunu yeniletti ve sirf benim canım yanar istemiyorum bu süreçte cok zor hamılelık geçiriyorum dige bir kere bile zorlayip dokanmadı kiymet bilen insanlarla olun allah eşımden demekki bin kere razı olsun sizinde allah yardımcınız olsun evet boşanmak çok zor ama böyle bir insanla kendınızı hasta edersiniz