Kızlar her gün ne yemek pişiriyorsunuz

Kesinlikle o yuzden bence fazla kasmamak lazım tabiki zararli seyleri tutupta yemiyorum ama tavuğu da yiyorum yani ve cokta severim :grin::grin:

Balık, tarhana çorbası, salata

Sigara değil de elif böreği diyorum ben​:hugs:teşekkür ederim gerçekten salatayı mutlaka yapın​:pinched_fingers:t2:

Ha anladım denerim teşekkürler​:smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Yaptığının yenilmesi kadar güzel bir şey yok ya :grin: ben yapınca hep kalıyor o yüzden nadiren yapıyorum. Maşallah size :heart:

1 Beğeni

Buyur gel birlikte yiyelim canimm​:kissing_heart::joy: evet ya genelde yapmayan da çok ben Gümüşhaneliyim siz :smiling_face_with_three_hearts: acaba burda Gümüşhaneli varmı merak ettim şimdi ya :joy:

Sağol canım benim ama nasıl güzel değil mi kavurma da :joy::smiling_face_with_three_hearts:

Ben yapıyorum ertesi güne kalmıyor kendimize getmez gibi komşularımada veririm severim yedirmeyi

1 Beğeni

Neyseki eşim hiç birşey yemiyor bügünde yufka yaptım :woman_shrugging:

Usenmediniz mi bu kadar cesite

1 Beğeni

Ben ne yemek yapacağıma akşamdan düşünüyorum anca karar veriyorum çünkü :sweat_smile:

Kız gerçekten hiç üşenmedinmi

1 Beğeni

Çiğ köfte yoğurdum bende :yum::fork_and_knife:

Uff evde kuş başı kalmamış kuru dolmaya koymak için 250gram kadar koyun eti almıştım baktım kuru dolma yapacak malzemeyi bitürlü biraraya getiremedim dedim buda bitsin bari yemeğe ondan koydum yemekte yiyemedim normalde sevdiğim tat şuan iğrenç koktu

Evet canim bende severim bekarken annem hep yapardı yanına olmazsa olmazi da yayla çorbasıydi ne şimdi ben evimde yapıyorum :smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile:

2 Beğeni

Ne güzel analardan kalma bize şeyler işte ya sen nerelisin kuzu bu arada :smiling_face_with_three_hearts:

Amasyalıyım yakin sayılır miş :sweat_smile::sweat_smile: afiyet olsun canim yarasin bebişe ve sana​:purple_heart:

1 Beğeni

Evet canım öyle Malatya sen​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bulantıdam yemek yapamıyorum eşim de sürekli söyleniyor hiç destek olmuyor sizinki nasıl

1 Beğeni

Menemen kızartma tost gözleme gibi şeyler hazırlıyordum ben bulantı döneminde. Bunun 4.ayda geçeceğini söyleyin eşinize. Anlayış beklediğinizi zaten hassas bir dönemde olduğunuzu söyleyin. Çok istiyorsa kendisi yapsın beraber yiyin yemeği :slight_smile: Sonuçta elinizde olan bişey değil ve bebeğinizin, sizin sağlığınız önemli. Yemek yapmak ile iyice bulandırırsanız hiçbir şey yiyemezsiniz. sağlığınız söz konusu

2 Beğeni