Düşünmekten insan yapmaya hâli olmuyor sizler ne yemek yaptınız menüde neler var bizlere de fikir olsun
Ne kadar güzel benim eşim asla tek çeşit yemiyor dün etli kuru fasulye pilav ve salata yaptım bugün yine düşüncelerdeyim
Bana kalsa hergün hafif salata yemek yaparım ama bizimkiler doymuyor onunla eşimle nöbetleşe yapıyoruz, bazen çok pişirip azar azar ısıtıp 2 3 gün yiyoruz. Fırın yemeği kolay olabilir. Karıştır at fırına
Tavuk sote
Tel şehriyeli çorba
Pilav (pirinç)
Salata ve turşu
Bardak tatlısı
Çorba ve salata bugünkü menüm sadece
Aynen bende hafif beslenme seviyorum ama eşim öyle değil doymuyor bikac kez denedim tek çeşit baktım dışardan sipariş veriyor aynen fırın yemeği olabilir teşekkür ederim
Üç gün önce tatlimiz farklı olacak şekilde aynı menüyü yapmstim ellerine sağlık fikrin için teşekkür ederim
Afiyet olsun size de ne güzel tek çeşit bende zor oluyor her gün
Tavuklu arpa şehriye salatası Elif böreği yanına yoğurt koyarım banar yeriz diye düşünüyorum birde dünden yayla çorbam kaldı Allah nasip ederse yeriz
Bazen yeterli oluyor tek çeşit eşim kendi de ister sadece çorba ve salata yap diye böyle olunca arada rahat oluyor insan
Mantar çorbası, peynirli makarna salata
Ya anladım vardiyalı çalışma zor oluyor geceleri özellikle Allah yardımcın olsun canım
Elif böreği nedir ilk defa duydum elinize sağlık afiyet olsun size güzel menu
Afiyet olsun size de bir sonraki menüm olabilir
Mantar çorbasını nasıl yapıyorsunuz lezzetli oluyor mu
Bende bir kural var 5 aydır bir gün ben yemek yaparım bir gün eşim yapar gerçi genelde spariş veriyor ama bu gün benim sıram Ayran aşı Van’ın en lezetli çorbası Karnı yarık Pilav Bol havuçlu salata
Kız her gün böyle menü hazırlıyor musunnn
Ne kadar çalışkan ve hamarat hamişler var burdaa bizim menüde çorba olunca yemek kalıyor o yüzden yapmıyorum. Tatlı da hep kalıyor, pilavı eşim sevmiyor sadece yemek yaparım o yüzden genellikle. Salatayı da çok sevmediği için kahvaltılık usulu doğruyorum yanına turşu ve yoğurt bitti
Hünkar beğendi var bugün
Yemek yapmak değil ama ne yemek yapacağını bulmak çok zor ya eşim öğle yemeğine de geliyor bazen ne yapacağımı bulamamaktan çıldırıyorum
Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden canim bardak tatlısınin tarifi nedir canim