Kızlar her gün ne yemek pişiriyorsunuz

Düşünmekten insan yapmaya hâli olmuyor sizler ne yemek yaptınız menüde neler var bizlere de fikir olsun

2 Beğeni

Ne kadar güzel benim eşim asla tek çeşit yemiyor dün etli kuru fasulye pilav ve salata yaptım bugün yine düşüncelerdeyim​:see_no_evil:

Bana kalsa hergün hafif salata yemek yaparım ama bizimkiler doymuyor onunla :woozy_face::woozy_face:eşimle nöbetleşe yapıyoruz, bazen çok pişirip azar azar ısıtıp 2 3 gün yiyoruz. Fırın yemeği kolay olabilir. Karıştır at fırına​:laughing::laughing:

Tavuk sote

Tel şehriyeli çorba

Pilav (pirinç)

Salata ve turşu

Bardak tatlısı

4 Beğeni

Çorba ve salata bugünkü menüm sadece

Aynen bende hafif beslenme seviyorum ama eşim öyle değil doymuyor bikac kez denedim tek çeşit baktım dışardan sipariş veriyor aynen fırın yemeği olabilir teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Üç gün önce tatlimiz farklı olacak şekilde aynı menüyü yapmstim ellerine sağlık fikrin için teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Afiyet olsun size de ne güzel tek çeşit bende zor oluyor her gün :cherry_blossom:

Tavuklu arpa şehriye salatası Elif böreği yanına yoğurt koyarım banar yeriz diye düşünüyorum birde dünden yayla çorbam kaldı Allah nasip ederse yeriz :slight_smile:

Bazen yeterli oluyor tek çeşit eşim kendi de ister sadece çorba ve salata yap diye böyle olunca arada rahat oluyor insan

Mantar çorbası, peynirli makarna salata

Ya anladım vardiyalı çalışma zor oluyor geceleri özellikle Allah yardımcın olsun canım

Elif böreği nedir ilk defa duydum elinize sağlık afiyet olsun size güzel menu

Afiyet olsun size de bir sonraki menüm olabilir

Mantar çorbasını nasıl yapıyorsunuz lezzetli oluyor mu :slight_smile:

Bende bir kural var 5 aydır bir gün ben yemek yaparım bir gün eşim yapar gerçi genelde spariş veriyor ama :face_with_hand_over_mouth: bu gün benim sıram Ayran aşı Van’ın en lezetli çorbası Karnı yarık Pilav Bol havuçlu salata

1 Beğeni

Kız her gün böyle menü hazırlıyor musunnn :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ne kadar çalışkan ve hamarat hamişler var burdaa :see_no_evil: bizim menüde çorba olunca yemek kalıyor o yüzden yapmıyorum. Tatlı da hep kalıyor, pilavı eşim sevmiyor :grin: sadece yemek yaparım o yüzden genellikle. Salatayı da çok sevmediği için kahvaltılık usulu doğruyorum yanına turşu ve yoğurt bitti :grin:

Hünkar beğendi var bugün :melting_face:

Yemek yapmak değil ama ne yemek yapacağını bulmak çok zor ya eşim öğle yemeğine de geliyor bazen ne yapacağımı bulamamaktan çıldırıyorum

2 Beğeni

Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden canim bardak tatlısınin tarifi nedir canim