Kızlar her gün ne yemek pişiriyorsunuz

Yemek yapıyorum 2 gün gidiyor bize 3 günde bugün yani salçalı patates kavurması yapıyorum çay faln tamam işte yeter çok şükür :joy:

1 Beğeni

Biz 7kisi olunca yemek işi falan benim bugün kuru fasulye pilav var bugün misafirlikten geldim :blush:

Abla ben sizinle yaşamak istiyorum :drooling_face::drooling_face:

Bazen yemek yapmaya vakit kalmıyor :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Kremalı mantarlı tavuk ve makarna yaptım :heart_eyes:

1 Beğeni

Cok severim patates kavurması :yum::laughing: nerelisiniz herkes yapmaz diye biliyorum

Ya doktorum tavuk yeme koy tavugu olmadigi surece dedi siz yiyor musunuz​:roll_eyes:

Yiyorum evet doktorlara kalsa çimlerde yayılalım zaten artik çimler bile doğal değil gerçi :rofl::rofl: yani biraz daha dikkat ediyorum emin oldugum yerden aliyorum tavuğu. Bir ciftligimiz yok ne yapalım :grin:

Mecburen canım alışmışlar artık bazen tek çeşit yapıyorum tatlı yok mu yada bu kadar mı diyorlar bu yazdığım bile az​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bugün hiçbir şey yapmadım dün barbunya yaptım genelde yeşillik yapiyorum

O kadar cok yasak var ki ben de sasirdim artik​:joy:

Ya aslında kabak çorbasıyla aynı yapıyorum. Kabak yerine mantar giriyor :grin:

O da güzelmiş ben işte yoruluyor diye kıyıp bişey istemiyorum bazen kendi akıl ederse yapıyor :sweat_smile: ya bizde de var ayran aşı çok severim patlıcanlar hiç güzel çıkmıyor bu mevsimde buzluk stoğumda bitti malesef

Afiyet olsun size de :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

İki gün önce bende yaptım afiyet olsun :sweat_smile:

1 Beğeni

Maşallah kalabalık aile afiyet olsun :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben yaklaşık 1 aydır yapamıyorum eşim gece 12de işten geliyor o yapıyor :see_no_evil:

Bazen öyle oluyor hayat müşterek sonuçta​:smiling_face:

1 Beğeni

Sağol canım teşekkür ederim