Epidural oldum ilk bebeğini de çok rahattı hiç iğnenin batmasını bile hissetmedim Hem her şeyi görmek yaşamak o esnada çok güzel oluyor Tabii tek sıkıntı heyecan yapmamak O zaman ne yaptığını düşünüyor Tansiyonum çıkabilir diyor Onda da bana hafif Sedasyn vermişlerdi böyle çakırkeyif olmuştum
Evet bende biraz araştırdım öyleymiş
Haklısınız Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 33 haftama girmek üzereym haftaya kontrolüm var doktorla konuşacam epidural olarak değiştirecem
Biliyorum zaten 3. Gebeliğim arkadaşı bilgilendirmek için yazdım.
Surekli uyuyordu memeyi almiyordu uyandiramadigimiz icinde sarilik oldu ve cok yuksekti derecesi yatis yapildi dok.bugun getirmeswydin yarin cenazesini alirdin dedi o kadar genel an. Olmustum ben yeni ogrendim atastirinca genel olunca ilaci cocukta alitormus sutten bile geciyormus genel an.olan kisi 8 saat cocugu emzirmesin yaziyor tabi yeni ogrendim bunj bende ikinciye epidural olacagim bakim nasio @Öykü18
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı bende epidural olacam onında yan etlisi var ama en azından genel anestezi kadar değildir
Ben epidural olmuştum çok rahat bir şekilde doğum gerçekleşti ağrım az oluyordu eve geldiğimde süpürge bile yapabiliyordum maşallah bana genel anestezi nasıl bilmiyorum
Epibural ne demek ne işe yarıyor kendi rizanla mi oluyor acaba ben ilkez duydum
Spinal epidural genel 3 farklı uyuşturma yöntemi spinal ve epidural belden aşağı uyuşturuluyor 4 5 saat sonra kendine geliyor ayağa kalkabiliyorsun araştır internetten rıza konusuna gelince de anestezi uzmanı geliyor tetkiklere bakıyor ameliyata girecek kişinin bünyesi herşeyi baz alınıp karar veriliyor
Anladım canım teşekkür ederim
Bende epidur olacagim daha iyi diyolar @Sibel7
Devlete mi olacaksın yoksa özel de mı
@Sibel7 ozelde olacagim
Hım anladim canım hayırlısı
Amin canim
Devlette seçim yapamıyoruz ki . Yalvar yakar seni dinlerler bildiklerini okuyolar yapıyolar
Aynen öyle ya ne biliyim
Ben 2 gün önce genel anestezi ile oldum. Normal doğuma çatı darlığından dolayı uygun bulunmadım. Aynı gün ameliyata alındım. Neyse hiç aç karınla gitmiştim de beklemedim, sadece su içmiştim. 12 den sonra yemek yememek gerekli sezeryanda. Çabuk geçti, 40 dk ya maksimum çıktım. Bebişim odada beni bekliyordu. Serum taktılar, 4-5 saat sonra suda içtim yemekte yedim. Ağrılarım olmadı çok, en azından dayanılmayacak kadar değildi ama sırt ağrıları oluyor çok, oda gaz sancısından. Gazınız olur, onu çıkartmanız ve büyük abdestinize gidebilmeniz çok önemli. Ve serumlar bitince bol bol yürümek. Sakın korkmayın, yürüdükçe daha kolay olacak sizin için. İlk başta kalkarken drekt ileri bakın, aşağıya değil, drekt düz, başınız dönmesin. Yavaş yavaş, sonra bir daha çıkarsınız. Ben 2ci çıkışımda kendim artık rahatla hareket edebiliyordum.
Su an içim cok rahatladı gercekten benım nöroloji doktorumda genel olucak dedı belden uyusturmalı yapılamıyor sana rahatsızlığın var bende 2 kere amelıyat oldum aslında ama genel anastazıden cok korkuyorum bırde narkoz bebege gecıyor günlerce uyuyor meme ememıyor aarılık oluyor diyorlar hepten canım sıkıldı amelıyattan sag saglım cıkalımda ınsallah agrı pek onemlı degıl ama bıssy olur diye korkuyorum birde benim cıgerlerım cok dolu aslında genel anastazı ıyı degıl çıktıktan sonra yogun bakımda falan kala bılırmısımınsallah ole olmaz bebegımde bende ıyı oluruz