Kizlar Genelmi epidural anestezimi

Doktorlar en iyisine karar verir bence onlara bırakın. Ben epudurial oldugum halde de bebek hep uykuluydu zor emzirmeye kaldırdık hemşirelerler ve yine sarılıl oldu benimki de . Onun anestezi ile pek alakası yok bence . Sarılıktan da çok korkmayın sonra emzire emzire geçiyor çok şükür

Benim genel anestezi aldim ilk gebelijte aynen hep uyyuyordu sarilik oldu.bu ikincide belden uyusturma olacak dok.onu uygun gordu bebege ilac gecmesin dedi ki kaldiki bel agrisinida cekecegim inan bebegin sarilik olmasindan iyidir

Bence var anesteziyle oda aliyor ilac cunku atiyorum genelde %50 aliyorsa ilaci epoduralde 20 sonra sarilik degerleride yuksek birde azi var benim cok yukssekti yatis vermislerdi cocuga hafif olursa emzirdikce geciyor sarilik ama busarilik hafife alinacak birswy degil bana cocuk dok.birgun daha gec gelseydin sabah cenazesini alirdin dedi yani ciddi bir durum @Güzelgünler14

Evet bende duydum ama rahatsız oldugum ıcın norolojı doktorum belden uyusturmalı kesınlıkle yapamazsın dedı mecbur genel yapıyorlar bende korkuyorum ama ne yapıyım

Bendede var heycan vs vertigo baslangicida vardi bende insallah sıkıntıolmaz benim icin ustesinden gelecegimi dusunuyorum bakalim @Gizem6

Anldım canım bizim çok yüksek değildi o zaman o yüzden böyle söylenmedi . Bi gün yattık hastanede canımızdan can gitti rabbim yaşatmasın kimseye gerçekten

1 Beğeni

Aynn o yuzdendir bizim cok yuksekti surekli uyuyordu uykudan memeyi tutmuyordu zoraki iste sonra o sarilik olunca uzuntuden benimde zaten tek goysumde vardi sut oda gitti o olayda

1 Beğeni

Evet uyandırmak aşırı zor. Uyansada güzel ememiyordu o hslde bebiş ya

İnsallah ayni durumu yasamam yine ben sen hangi anesteziyi olmustun

Canım belden aşağı uyuttular beni kan grubum o+ Eşimin arh+ soktır da sütünden değil bebek babanın ksn grubunu almış ondan sarılık dedi . Ama bizim bebek de 2 3 gün hep uyudu zor uyandırdık emiyordu ama uyuyorken hiç cerimli değildi

Bizde oyle bir durum yok benim 0 grubu pozitif esimi pozitif ikimizde neyse bakalim

Hep genel anestrzi diyordum ama doktorum biraz korkuttu . Doğum sırasında boğazdan hortum soktuklarını ve olaki kusarsam o kusmuğun ciğerlerime gidebileceğini öyle birşey olursa enfeksiyondan yoğun bakıma girebileceğimi + birde doğum 20 dakıkada bitiyormuş verdiği ağrı kesiciler 1 saate anca etki edeceğini o yüzden yukarı odaya cıktıgımda çok fazla ağrım olabilceğini ve ekstra aprı kesici yapanayacaklarını söyledi. O yüzden ne kadar korksamda iğneden belden uyuşmayı seçtim ve pazar sabah 9 10 gibi doğumum olacak :see_no_evil: stresten ölmek üzereyim

Benimde pazartesi genel an.aldim ben dedikleri dogru entube ediyorlarmis cunku bende belden uyusturma sectim.ilk genel oldum uyanman bir saati buluyor abesteziden goyus ve bogaz agrisuda oluyor anestezuden dolayi hayirlisi olsun insallah @Mrysrts

Hayırlısınla gelsinlerde artık korkunun ecele faydası yok napayın

1 Beğeni

Bende ucbucuk atimiyorum ilkinde cok korkuyordumda bunda biraz tek korktugun sarilik olmamasi insallah olmaz sutum pek olmuyor benim.o yuzden

Spinal anestezi

İğne o kadar canını yakmaz canım sadece beline soğuk biseyin girdiğini hissediyorsun okadar korkma inşallah rahat geçirirsin

Benim genele karar verdiildi tansyondan dolayı Epidurala uygun değilmişim

Canım ben normal doğum yaptım o zamn banada yapalım mi dediler oradaki ebeler ve hemşireler gelip yapmanı isterlerse kabul etme dedi epidural anesteziyi önermiyoruz dedi bende kabul etmedim demek iyi değil ki beni uyardılar

1 Beğeni

Olabilir canım