Kızlar gebelik var mı sizce kuruma çizgisi mi

Ayy evet canım teşekkür ederim ama daha belli değil bişey :pleading_face::smiling_face_with_three_hearts:

Ozelikle bunda bu sekilde silik ciktiysa hamilesiniz cok mutlu oldum inşallah saglikla devam eder cokta dillendirmeyin…

Yaa Allah razı olsun benim gibi isteyip dileyen herkese nasıp etsin rabbim :kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Test yapma direk kan ver … testte yanılma payı var

Evet bende onun için pazartesiyi bekliycrmm test yapmıycam kan veririm

Bat 10 11 Nisan bir hafta felan var belki erken şuan yanılma payı olabilir ama ben çok test yaptım önceki aylarda hiç böyle çıkmamıştı

Amin amin cümlemizin inşaAllah. Senin de gönlünden ne geçiyorsa tez vakitte kabul olur inşaAllah arkadaşım​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Var canim hemde kesin var Benim de çok midem bulanıyordu ilk haftadan Ben de doktora gittim kan testi verdim kan testinde 23 çıktı Doktor birkaç gün sonra yine gel dedi Ben gelirken bir test aldım yaptım Aynı seninki gibi çıktı 2-3 gün sonra gittim o zaman hamilelik tam çıktı 2 hafta sonra gittim ultrasona o zaman 3 haftalık kese vardı hayırlı olsun gözün aydın kesin hamilesin ben şu an 26 haftalık hamileyim​:smiling_face_with_three_hearts:

Benim de Adetime bir hafta kalmıştı test yaptım Ondan böyle silik çıktı zaten adetin bir hafta geciktikten sonra tam ortaya çıktı Benimki de böyle çıkmıştı Adetimi hala bir hafta vardı Ben çok stres yapıyordum diyordum acaba adet olacak mıyım ya olursam ama Adet olmadım testi pozitif çıktı

Kaç dk içinde çıktı çizgi

2 Beğeni

3 dk demisti

2 Beğeni

Ayyyy hadi inşallah

1 Beğeni

Ayyy beni heyacanlandirinizzz kızlarrrrr pazartesiyi bekeyim barim iki gün daha duruyum net olsun herşey :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Yani şuan 3 4 haftalik değil gibi en son bat 17 Mart uygulama 2+5 gösteriyor biraz beklemek iyi olacak gibi

Siz tam kaç haftalıkken öğrendiniz

Dün instangramda bı tane doktora denk geldim ne olursunuz adet doneminizden on gün sonra yapın şu testleri yok erken gebelikmiş yok bilmem neymiş sonra kimyasal gebelik çıkıyo siz üzülüyosunuz diyodu ama bilmiyo ki biz kadınlar duramıyoruz :joy:

@Yaren49 merhaba aramıza hoş geldiniz :bouquet::hugs:

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:evet ama bence saçma adetten 10 gün sonra kim dayanır :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bence hamilesin benim de adetime 6 gün kala böyle çıkmıştı suan 24 haftayız :slight_smile: git bence pazartesiyi bekleme bir test daha al yap pazartesi gelmez sana şimdi kendimden biliyorum üzülürüm diye düşünme yine böyle çıkacak. Acil falan da yapmıyor nazlanıyor hastaneler kapalı pazartesiden itibaren. olaki bekleyeceğim dersen adetim gecikti ilaç kullanıyorum o yüzden ilaca devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum gebelik şüphem var de o zaman yaparlar ama kime kalbime doğduysa gebe çıktı müjdeli haberini bekliyoruz

Bende zaten adet düzensizliği vardı en son Aralık da olmuştum ocağa kadar 3 kere yaptım negatif çıktı sonra umudum gitti yapmadım Şubatin sonlarına doğru hamile olduğumu öğrendim :joy::joy::joy: