Kızlar bugün akşam 11 de yaptım reglime bir hafta var tam silik bişey görünüyor kuruma çizgisi mi bilemedim yardımcı olur musunuz elim ayağım titriyor belki bilen bilir bebk istiyoruz bir yıldır deniyoruz ama hala hamile kalamadim inşallah hamileyimdir
Var gibi ama ufak sanki çok silik çıkmış 2 gün sonra terkara dene istersen kesin olsun.ama var sanki
Reglden 6 gün öncesine kadar gösteren erken testler var fiyatı biraz daha pahalı ama çok daha iyi sonuç veriyor ben gebeliğimi reglden 9 gün önce o testle öğrendim ondan almanızı tavsiye ederim
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyorum evet iki üç gün sonra tekrar yapacağım inşallah çıkar
Evet bende kaset test ve sadece bir tane erken gebelik var erken gebeliği cumartesi yapıyım dedim bakalım inşallah vardır çok teşekkür ederim
Var gibi canım eğer uzun süre bekletıp çekmediysen benimde böyle çıkmıştı ilk yaptığım
Ya bilmiyorum ki ben yapip köşeye atmıştım çıkmayacak diye 3 dk sonra felan baktım böyleydi
Bu testten 2 tane yapmıştım art arda ikisinde de kuruma çizgisi çıkmıştı ama sarımsı renkteydi 2. Çizgi. Pembelik var mı varsa bence gebeliktir
Sarimsi gibi yok direk hayalet çizgi gibi bişey var yarın farklı test alıp deneyeceğim
Yada pazartesi yapsam daha iyi olur 5 6 gün regle var desek bir iku gün önce de doğru sonuç verir
Ayy inslah vardır çok dua ediyorum sana bana isteyen herkese
İnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin
O kadar test yaptım hiç kuruma çizgisi olmadı kuzum. Bende 6 gün kala kaset test ile sabah idrarında öğrenmiştim. Bence var gibi ama hayırlısı Sen bence sabah ilk idrarla hemen yap
Yaaa inşallah bende de öyle olur inşallah hamileyimdir pazartesine kadar durup kan vercem inşallah vardır
Böyle miydi peki senin testin çizgisi
Ben sabırsız olduğum için asla bekleyemedim hemen gidip kan verdim. Bu arada unutma pazartesi sağlık ocakları kapalı acilde de yaparlar mı bilmiyorum gıcık oluyorlar sen sabah ilk idrarla yap yine çıkarsa gidip kan ver bence bulursam sana atayım testi
Temam öyle yaparım abla sabah bii test daha yapayım
Bence direk acilde kan testi ver bunla ugrasma en net oyle ogrenirsin
Catlatma ignesi yaptirmak istiyodun sen yaptirmadin dimi
Yok geri vazgeçmistim