Kızlar gebelik var mı sizce kuruma çizgisi mi

Hamileysem eğer gayet doğal yolla olmuştur​:joy:

1 Beğeni

Onlar cunku degeri yuksek gosteriyo testleride pozitif o yuzden dedim bence yarin ilk iş test yaptir canim eger teste ciktiysa mutlaka kan testindede cikar

Tamamdır canım sağolasın Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts: inşallah vardır

1 Beğeni

İnşallah canım vardir seninle adet tarihimiz ayni gibi ne zaman olcan sen adet

10 11 Nisan

İnşallah seninde vardır canım benim benimde vardir rabbim hepimize nasip etsin :heart:

1 Beğeni

Ben de 18 inde hadi hayirli haberler verisin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah :heart:

İnşallah canım benim :smiling_face_with_three_hearts:

Var gibi cnm ki inşallah vardır bu uzun testi dene net çıkar iki üç gün sonra dene bidaha cnm

Hayırlı olsun :heart: kesinlikle gebesin. Analar bilir :joy: bende de böyleydi ilk gebeligimde :face_holding_back_tears:

bnde adetimden 6 gun once evde test yaptim bisey cikmadi 5 dakika bekledim sinirlendim koydum kenara1 saat sonra gittim cope atmaya bi baktim silik cizgi o gun kan verdim 49 la hamile oldugumu ogrendim ve 5 dakika icinde hic cizgi cikmamisti icini ferah tut bekle 2 gun sonra sabah ilk idrarla yap

bugun kandil bol bol dua et rabbim gonlune gore versin bacim​:heart_eyes:

Aslında sabah ilk idrsr ile yapsan daha iyi olur… ama bence gebelik var… çünkü 3 dk diyorsun kuruma çizgisi daha geç olur

Bu testler çok iyi hemen biliniyor. Silik olsa bile sonra koyulaşıyor

1 Beğeni

Sabah ilk idrarinizla tekrar deneyin insallah vardir var gibi eger yaptikdan 5 dk sonra olusmadiysa

Bu sabah yaptın mı test? İnşallah vardır dualarımız seninle :palms_up_together:

Aynen olsada da olmasa da bundan biliniyor

Yok abla pazartesi günü yapcam tekrardan

Ay dun bana yorum yapmistiniz gebesiniz … Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Allah razı olsun hepinizden inşallah vardır @Yuki @pinar123 @Elif53 @Nergiz13 @Hüveyda @Gul1 @Züleyha hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dilekleriniz için inşallah vardır ama reglim Çarşamba Perşembe gibi şuan erken olduğunu düşünmüyorum tekrar test yapmak için geri üzülmek istemiyorum pazartesi günü yapacam çıkarsa direk kan veririm :smiling_face_with_three_hearts: hepimizin kadir gecesi mübarek olsun :smiling_face_with_three_hearts: gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim onu nasıp etsin :kissing_heart::white_heart:

3 Beğeni