Ben de aynı şekilde test yapmiştim ve böyle silik çizgi çikti 4 gün sonra adetim olmuştu ve çok üzülmüştüm. Sonra test yapmamaya karar verdim ve adet tarihimle anladım hamile olduğumu. Eğer sende düzenli adet görüyorsan benim gibi adet tarihin üzerinden takip etmeni öneririm. Fazla testlerle kafanı yorma 5 ya da 6 gün geçtimi saglik ocağına gidip bir kan testi yapmanı tavsiye ederim. Ama ben test ile öğrenmek istiyorum dersen sabah idrarın ile yapman daha etkili bir sonuç elde etmene yardımcı olur.
Ayy inşallah vardır çok istiyorum
Allah gönlüne göre versin 3 dksa, %90 gebeliktir
Cok dogru demis doktor ben de adet gunumde leke geldi 4 gn bynca dedim bi yapym yaptm poztf aksamina adet oldum oh guzel doktora gttm 2 funde bir artti snc dis gebelik igne vs. Gercekten bidaha ben de olaki ogrenirsem hic kmseye soylemycem en byuk hatam birde poztf grdkten snra doktora adet gnm baya gectkten snra
Bende iki kere kimyasal geçirdim insan gercekten hayal kırıklığı yasiyo doktor da haklı tabi ama dayanamıyoruz işte
Ama kasik ağrım var sanki adet olacakmisim gibi
Var canım insalah dualarin kabul olsun .Hayırlı haberleri al insalah bide elenat hamile kalmak için ondan kullan vitamin desteği .
Teşekkür ederim abla tamam inşallah bakalım belli olsun da ona göre vitamin alırım
İnsalah canım
Var canım benim ama çok erken olduğu için böyle çıkmış benim hastalanmama 5 kala yaptım çok belirgin çıkmıştı kullandığın testen de böyle çıkmış ola bilir Rabbim gönlüne göre versin bu mutluluğu tez zamanda sana sağlıkla hayırla yaşatsın
Sağolasın canım benim inşallah vardır bakalım nasip
Evet ama acele etmek istemiyorum biraz daha bekleyip eb azından adet günüm geçsin öyle kan testi felan vereyim diyorum
Var ama cok yeni gibi
Nagihan bence de bi kan testi ver sen, benimde böyle varla yok arasındaydı
Yaa öylemi dersin
Evet bence de öyle en son bat 17 Mart’ti ilk günü baz alırsak 2+6 ondan diye düşünüyorum ama kan verecm
Yaa inşallah benim de vardır bebeğim tamam vercem inşallah kam
Akşam kan vercem kızlar size haber edecem mutlaka inşallah pozitif sonuç alırım