Kese var ama bebek var mı bilmiyorum

Tatlım başka doktora bi baktırsan veya doktoruna alttan baktırsan çok fark ediyor

1. haftada gördüler sizin gelişim biraz daha geriden geldigi için ultrasonda 6 hafta görünmüş olabilir, 1 hafta sonra görürsünüz diye umuyorum

Ben boş gebelik geçirdim. Alttan bakarlar böyle şüphelerde. Alt muayenede 6. Haftada görünür. He çok küçükte olabilir. 8. Haftaya kadar bekletmeleri gerekiyor eğer hala yoksa kürtaj ya da düşük yaptırılıyor. Ben 6. Haftada gitmiştim doktor görünmüyor 2 hafta sonra gel tekrar bakarız dedi. 8 haftalık oldu yine yoktu. O yüzden düşükle müdahale edildi

Çok üzücü bir şey biliyorum ama sen başka doktora alttan muayene ol.

Bugün gittiğim doktor alttan baktı. Beş gün önce gittiğimde de alttan bakıldı ama sadece kese vardı. Bugün ise kese içinde çentik gibi bir parça var. Ama böyle renkli doppler şeklinde akışa bakmadı. Sadece kalp atışı göremiyorum o yüzden bunun ne olduğunu tanımlayamadım. Bir hafta sonra yine gel dedi

Kese varrrr

Evet kese var zaten ama içinde oluşan çentik gibi yada çizgi gibi olan şey nedir onunla alakalı bir şey demedi

Canım doktorlar her zaman kötüsünü konuşurlar iyi birşey demezler bekle sabret rabbim ne derse o olur bence allahım inşallah naşip eder sana amin :palms_up_together:

İnşallah :pray:t3:

Ben kızımı 9+4te gördüm ilk ozaman duymuştuk kalp atışlarını korkma normal bu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin​:heart:

İnşallah. Çok yıprandım bu süreçte. 3 kez gittim ilkinde gebeliğimi öğrendim çok sevindim sonraki iki hafta kursağımda kaldı. Ultrasonda kese içinde görünen nedir? Kese boyunun gerçekten çok bir önemi var mı? Haftaya bebeği ve kalp atışı görecek miyim? Bir sürü soru kafamda.

Yaa yıpratma kendini hiç bunlar normal haftaya görüp duyarsın büyük ihtimalle o içerisindeki çizgi dediğin bebeğin yerleşmesini sağlıyor

İnşallah öyledir. O kadar ihtiyacım var ki güzel bir habere. Gerçekten gebe kaldığınızı anladığınız anda o içgüdü öyle fena yükleniyor ki. Canımdan can gidiyor gibi hissediyorum. Hepinize teşekkür ederim. İnşallah iyi haber alırım haftaya.

Alırsın içini ferah tut dua et bol bol doktor sana progestan yazdımı peki

Hayır yazmadı. Sanırım düşük tehlikem yada kese çevresinde bir kanama olmadığı için vermedi.

Canım o ilaç sadece riskte değil normaldede ilk 3 ay kullanılması gerekiyor aslında tutunanilmesi için

Devlet hastanesinemi gidiyorsum

Yok vermedi. Özel hastaneye gidiyorum. Ne yapmam lazım bu durumda doktora mı ulaşmalıyım

Günaydın canım. Beklemek ve hayırlısını dilemek bu zamanlarda çok önemli. Kendini bu durum için çok strese sokma lütfen kendine dikkat etmen lazım bu zamanlarda :slightly_smiling_face::kissing_heart:haftaya daha güzel sonuçlar alırsın inşallah :pray:t2: içini ferah tut :two_hearts:

Aynı şey ilk ayimda bana da söylendi korku ve panik yapma canım bana ulturasyon kağıdını bile vermedi göreyim diye bebek görünmüyor zaten dedi niye verim dedi kan testi verdim tekrar ultrasona girdik bu sefer görüldü

1 Beğeni